mnum dekuju, vazne nad tim uvazuju. Bud globber, nebo to vase. Moc se mi do toho nechce, je to dalsi vec do domu (a ja se toho pak neumim ekonomicky zbavovat), ale posledni tydny jsou tak strasne umorne, ze jsem ochotna porusit sve zasady. Presne, je to tu hodne kopcovite, a ja jsem uz uplne znicena. Dnes jsme usli jen neco pres kilak, ale sli jsme to cele dopoledne, ja navic pulku cesty v predklonu, jak ho postrkuju.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita ten předklon je strašně blbý, já už s tím končím. Prostě buď jede nebo může ťapat, pomůžu mu jenom do prudkého kopce. On toho totiž dost zneužívá, celkově mám pocit, že nás má tak trochu na salámu:) Ale on je starší než váš, takže některé věci už nechci moc tolerovat, no. On se navíc vyžívá v té chůzi na hraně pravidel, ráda bych se toho zbavila, ale nadějně to nevidím.
Gatita postrkuješ ho na tom odrážedle? Tak to bych se teda vybodla. Proč nejde pěšky?
Pinot Noir jestli je jako sara, tak to uplne vidim. Chci odrazedlo. Dostane odrazedlo, ujede 2 metry, a zasek, protoze v zahrade maji kocku. Tam 10 minut zira na kocku, pak ujede dalsi 2 metry, zasek protoze sadrovy trpaslik. Tapat sama? To stejny. Tohle bylo neco na moje nervy. Ted jezdime jak karavana, starsi bud kolo, nebo velke odrazedlo, mala odrazedlo a ja kolobezku. Plus pes:D
DrowRanger tiez som mala v tretom trimestri palenie zahy a zobala som gastrofruit
rasaNori tohle by mi ani nevadilo, ale mladší vyloženě čeká, až začnu hudrovat a vyrazím k němu. Pak bleskovou rychlostí ujede ty dva metry a jede se nanovo:) Z kopce teda jede jako ďas, to mu skoro nestačím. Od nás se dá z kopce jet fakt dlouho, ale musíme se taky vrátit, že jo.
Gatita Kup tříkolku na tyči. Já jsem si ji v jednom takovém náročném období nepořídila přesně z toho důvodu, že nechci hromadit krámy, kterých se pak neumím zbavovat, ale zpětně si říkám, že to byla chyba a že jsem si ten život ulehčit měla.
Evaeva jenze kdyz mam k tomu starsi, ktera chce jet, a do toho psa, ktery se ruzne mota okolo, tak proste 10 minut na miste stat nemuzes...
rasaNori jo, starší nám vždycky ujede, čeká na smluvených místech. Tomu musím do školky brát kolo, to je taky super aktivita, jedno dítě na odrážedle, kočárek a v něm zapíchlé kolo:)
Když se tu řešily ty rukavice, tak na zimu Reima, ale co na teď? Když ještě není uplně zima na ty zateplené, ale už to není na holé ruce? Obyčejné pletené jsou během pár minut mokré, co jsem zkoušela různé doma šité sofshelové, tak všechny měly divný střih
Sairon koupila jsem -dotykove-rukavice jsou bezva, zatím teda neprošly nějakou zásadní zkouškou. A ty nejmenší jsou to našeho pětiletého, takže malý má smůlu. Tomu fakt nevím, co, snad někdo poradi.
Sairon já kupuju pletené v sadách, mám to naházené v kočárku, až jsou mokré, vyměním. Nic lepšího jsem nevymyslela, u dražších by mě štvalo, že se rukavice ztratí, pořád bych to hlídala a lezlo by mi to na nervy.
Sairon já koupila v lindexu ty fix, zatím se mi zdají dobré, ale moc je ještě nenosili. Mají tam i vyloženě pogumované do do deště, ale to mi přišlo zbytečné.
Pinot Noir postrkuju. Vis, co, on nijak nezlobi, proste potrebuje jit sam. Bud teda jde, ale znas to, clovek nikam moc nedojde. Nebo jede na te motorce, to je lepsi, jsme rychlejsi a kdyz jdem po hladke rovne ceste, tak je i schopny drzet kurs. Jenze takovych cest tu moc neni, takze on na tom dela blbosti, nebo se furt vraci na nejaky usek, kde mu to jede dobre, takze spokojene jezdi sem a tam u neciho vjezdu do dvora, zatimco ja pěním, protoze treba potrebuju vyzvednout toho druheho. Ono se to zlepsi az povyroste a zdedi kolo-odrazedlo, s tim se sa uz nekam dojet, jenze on je syn jeste takovy pitomoucky a nekam by to nakalil. Takze bud budem chodit timhle snecim tempem, nebo si holt trochu pomuzu. Vychovny aspekty jdou tady stranou, my fakt nebyli poradne venku. Mne to postrkovani na tyci prijde taky hrozne pasivni, ale u syna nemam strach, ze by "si odvykl". Spis se bojim, ze ho to nebude bavit, ale uz mam ten kram v kosiku
Ani se to nebudu snazit navliknout jako vanocni darek, to je zlepsovak pro me.
Pinot Noir jo no, tyhle fakt hlídám, do školky je asi staršímu přivážu na provázek.
Pinot Noir Dělám s rukavicema to samé. Navíc mají ty tenké pletené výhodu, že se velikostně přizpůsobí. Já u těch pevnější nejsem schopná trefit správnou velikost, aby seděly a dalo se v nich fungovat.
Pinot Noir DruI a kde kupujete pletené palčáky pro větší děti? Pár jich mám, ale skoro všude mají prstové.
Muslik dodatecne gratuluju, holcicka je krasna!
Evaeva cedulku jsem samozřejmě ustrihla, ale mám dojem, že loni jsem pořídila v CaA ty tenké v sadě snad tří, a pak parádní trošku tlustší v lindexu (jako dárek, byly žluté a chlupaté).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY