rasaNori a pak nastane řežba? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity a nemate rodicovskou diskusni skupinu na soc sitich, kde bys to probrala s ostatnimi rodici? Jestli ma za 5 tretina zaku, tak urcite bude vic nastvanych rodicu a spolecny postup spis neco zmeni nez jednotlivec. A je to strasny. Dodnes si pamatuju, jak jsem za zapomenutou mrkev na predmet pozemy dostala poznamku, 5 za nesplneny domaci ukol (priinest mrkev) a 5 za nesplneny ukol v hodine (z te mrkve).
marieu tak ty pětky z úkolů obhajovala i ředitelka, ale ta říkala něco se po odevzdání se známka opraví. Že je to informace pro nás, že je něco špatně.
Známkovat zapomenuté úkoly za úplně správné taky nepovažuji ( já teda považuji za problematické už známkování úkolů), ale jak píšu, pravidla jsou jasné, všichni předem ví, jak to je a můžou se podle toho zařídit.
Ginger my už tu rodičovskou skupinu nemáte, ty děti jsou už v pubertě, vlastně to člověk nepotřebuje. narozdíl od prvňáků, kde 2x denně prosíš, ať ti někdo pošle úkol na další den, protože drahoušek si to nestihl zapsat. ![]()
Teď by se hodila, ale je to poprvé za ten rok a půl a řekla bych, že i toho nějak vyřešíme. Zatím probírám možnost, že by se zítra ozvali na třídnické hodině. Jenom se bojím, že tam toho, co se ozve, učitelka sejme a zůstane v tom sám.
Ginger jinak mrkev je taky výživná, to jsou ty traumata, co si člověk nese celý život.
a úplně zbytečně.
continuity tsk jeste muzes dceri poradit at se dukladne vypta na presne zadani kazdeho ukolu.
Ginger no to jsem ji právě řekla. Bude za prudila, ale na to je ona zvyklá. ![]()
continuity já bych se zeptala asi rovnou tý úči
update, ve třídě je spolužačka, která to měla v celých větách, všechno správně, ale místo v sešitu na samostatném papíře, takže taky za pět.
Už si asi nestěžuju.![]()
Absurditu celé situace dokresluje spolužačka, která to měla v sešitě v celých větách, ale zato dost chyb na hodnocení 4.
update, ve třídě je spolužačka, která to měla v celých větách, všechno správně, ale místo v sešitu na samostatném papíře, takže taky za pět.
Absurditu celé situace dokresluje spolužačka, která to měla v sešitě v celých větách, ale zato dost chyb na hodnocení 4.
to je teda demotivujici a ucitelky bych se ptala, co vsechno se u domacich ukolu hodnoti. Ted zpetne kladne hodnotim synova tridniho, ktery po nekolika kolech petek za nedodane ukoly tyto zrusil a petky pri celkovem hodnoceni nebral v potaz. Ukoly byly nepovinne,ale kdo ho odevzdal dostal malou jednicku. Dobrej zpusob na vylepsovani celkoveho skore, kdyz se neco nepovedlo.
Úplně se bojím poslat jednou miláčky do školy, jak to čtu ![]()
Prošla jsi školní řád, školní vzdělávací program, .... není to nějak v rozporu? Pokud ano, pak je jasný, na co upozornit.
dynda já se taky bojím! Dcera dnes přinesla ze školky krásné obrázky, mořská panna s černými vlasy a modrou kůží a rudé hory, na kterých lyžujeme, pod sluncem s růžovými paprsky. To bude pětek z výtvarky...![]()
continuity Já známkování úkolů taky moc nepobírám (výjimkou jsou nějaké projekty). To, co píšeš o třídní je fakt na palici, jsem ráda, že u nás se nic takového neděje. To jde o starší dceru? Tu co přestupovalo na tu matematickou základku? Myslela jsem, že šla za "lepším", ale tohle moc nadějně nevypadá. Škoda.
Ginger když jsem byla ve druhé třídě, tak naše základka měla zrovna tuhle třídu mimo areál školy, jezdilo se tam jednu dvě zastávky autobusem. A jednou jsem šla ráno do družiny do hlavní budovy, s aktovkou se všemi úkoly a vším, ale pak jsem se nějak zapovídala, když nás družinářka vedla na autobus, a aktovku v družině zapomněla. A naše učitelka mi pak do tabulky na zapomínání dala puntík za každý sešit, každou učebnici i domácí úkol, co zůstal v družině. Rázem jsem se stala třídním premiantem v počtu puntíků za zapomínáni
a ještě jsem neměla ani svačinu ![]()
Zuzuli boze to je jak z toho vtipu padagog vs pedofil... ![]()
![]()
![]()
brrr Vis co, ona je už na druhém stupni, takže třeba s matikou a fyzikou, kvůli kterým tam šla, je spokojená.
Akorát přemýšlím, jestli jsme ji přece jenom neměli dat na ten gympl. Teď je to fuk, ale pokud ji hvizdne z češtiny špatnou známku příští rok, tak ji dost zkomplikuje přijímací proces a úplně zbytečně.
continuity tak to je solidní peklíčko, toto. Přeju pevné, opravdu pevné nervy.
Zuzuli no potes. A ziskala jsi aspon nejakou hodnotnou cenu za vitezstvi?
Ginger od treti tridy jsem chodila na jinou skolu k uplne bajevne ucitelce
rodicum uz z toho vseho za ty prvni dva roky ruply nervy a radeji me poslali na jazykovku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY