Sairon mame tyhle, z lonsky zimy, kdy jiny nesly sehnat a jsou dobry.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon syn má softshellove, potrebuje ich na bicykli a kolobežke.
Evaeva já kupuju prstové.
Gatita my tu trikolku s tyci mame u nas pro vnoucata. Dost na tom jezdil starsi chlapecek, ted to ma docela rad ten trilety. Ja mam tu tyc rada, ze je tim muzu i trosku ridit, kdyz jedou, kam nechci. Ma to vzadu takovou jako misku na veci, takze treba nalozime pytel s plastama a jedem ke kontejneru a dite je pysny, ze pomaha. Nebo nekam dojedem, sbira si klaciky, zaludy, kaminky... a vezem to domu. Jen se museli naucit slapat, resp. sladit nozicky s pohybem slapek, kdyz jsem je strkala. Ale za me dobry.
Mohučanka zrovna tam mířím, tak se kouknu, díky. Já koupila letos v lindexu, ale mladšímu jsou velké. Pinot Noir já staršího prstovými zatím zatěžovat nechci:) sotva si obleče ty palčáky a bojovat s mladším se mi nechce už vůbec.
Pinot Noir prstové jsou (mnohem) lepší, ale ve školce je nechtějí a vůbec se jim nedivím.
Evaeva Ríša je starší, umí si prstové oblékat už dlouho. Tip na pletené palčáky by se mi taky hodil, až se mladší uráčí nějaké obléct.
. Měli jsme dobré z Tesca, byly v sadě s čepicí. Ale už mají díru.
Mohučanka u nás je nechtějí, když by je měli oblékat. Ale Ríša si je nasadí sám, tak nikdo nic neříkal.
Pinot Noir nemyslím si, že je to jen věkem
ale co já vím, třeba by to taky zvládl. Jestli ztratí ty svoje a já jiné neseženu, tak bude mít možná příležitost![]()
Pinot Noir aha, no to je šikula. Dcera si prsťáky sama neoblékne, ona má s oblékáním nějaký problém, vůbec se nechce oblékat sama. Ve školce to teda nějak zvládá, protože musí, ale nebaví jí to, tak si to dělá snadné, včera odpoledne, když jsem jí vyzvedávala, měla na sobě jenom tričko s dlouhým rukávem a leginy předem dozadu
s tričkem s krátkým a ponožkami se neobtezovala.
Gatita tak Viki už je celkem spořádaný chodec, tak máme o starost míň. Ať ti to ta tříkolka usnadní!
Mě teď dere jiná věc - Ríša má třídu ve druhém patře a šatnu v přízemí a než se ráno převlékne, Viktor stihne dvakrát vyjít nahoru a dolů. Za prvé celou dobu nevím, kde vlastně je a trnu, že ho nějaký rodič (spíš tatínek, už se to totiž jednou málem stalo) vypustí ze školky ven, a za druhé, když je Ríša konečně v papučích, tak Viktorovi už se potřetí nahoru nechce. Takže v zimní bundě a křuskách v návlecích nesu vzpouzející se řvoucí dítě dvě patra, načež to dítě chce zůstat s Ríšou ve třídě, takže ho zas nesu s řevem a lomcováním dolů. Každé ráno zpocená až na zadku! ![]()
Už nás znají úplně všichni rodiče. ![]()
Mohučanka jakoze mala mať na sebe dve tričká? Nás má tričko vždy naopak -predok vzadu, nejak mu to vždy vyjde opačne
. A má také legíny z lindexu so zosilnenymi kolenami, aby ich hneď nepredral a tie si naschvál dáva opačne, že to na kolenách nechce. Nuž, snahu som mala :))
Mrakoplas no, tak tričko s krátkým rukávem a na tom tenkou mikinu. Tak si vzala jenom tu mikinu. Ale aspoň předem dopředu ![]()
Mohučanka kalhoty šňůrkama dozadu má syn tak ve třetině případů![]()
Pinot Noir u nás ve školce mají takovéto autíčko, co je někdy v supermarketu s košíkem. Mladší do toho vzdycky vleze, to by bylo dobré, jenže on se naučil v tom jezdit šatnách těch dvou tříd, ty nejsou nijak prostorné, za to to autíčko je velký krám![]()
Pinot Noir Ježíši, možnost, že mi ta malá bude chodit skrz patra mě doteď nenapadla! Taky jsme nahoře:-D
Dnes opět budíček ve 4:30. Jak dlouho se s tim dá tak zit? Pinot Noir? No malamala to zalomila sedíc už po desátý hodině, nechápu, že se pouští do takovejhle akcích, když na to očividně nemá. Sambo je zas nemocnej, včera vypadal, že má koronac, ale dneska už mu to sedlo klasicky do hlenu, takže má už čtvrtou podzimní virózu. Navíc z něj vylezlo, že to chytil od kamaráda, takže je to zase nejaka ta přenosná, žádný ofouknutí. Ach jo.
Jo, ale vlastně mám i potěšující zprávy, máme nový okna, všichni říkají že jsou hezky, já nevím, protože mi sambo nedal klíče od baráku....to nám to začíná brzo teda.......A dokonce to vypadá, že nám přijedou i ti opomenutí řemeslníci, jeden soused se za nás přimluvil. Dokonce ten řemeslník řekl, že se mu nechce, bude muset dost věcí prehazet, ale uděla to kvůli tomu sousedovi, že je mu zavázán. To jsou dneska lidi, a to ho známe něco málo přes půl roku! Asi nás tam už chce:-D. A to mu holky v létě sklidily celou zahradu, myslím, že sám za to léto nic vlastního neochutnal.
Karja samy super zpravy ![]()
Maly dite melo jit zitra po trech tydnech do skolky, no tak ma rymu, kasel, teplotu a prave se poblila
tak aspon starsi pujde, ta ma karantenu do dnes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY