Kan oficiálně si člověk se základním vzděláním udělá kurz a je z něho asistent. Nikdo po tom nejde, takže se produkují další a další asistenti, protože kurz udělá každý, když si to zaplatili, že ano. Jenže asistentů je moc, takže si školy můžou vybírat a spíše sáhnou po člověku s vyšším vzděláním.
Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy To je ale realny mimino! První chvíli jsem přemýšlela, že jsi koupila hnízdečko:-D
Karja Já měla asi 3 v užším výběru, ale podmínku, aby šla koupat, splnila jen tato. Je celá vinylová. Většina panenek má dnes to textilní tělo. Tak snad se bude líbit.
crazydaisy Ooo, to s koupáním mě nenapadlo, to je vymakane;-)
Karja Jinak už za měsíc a kousek se má narodit vnuk. Tak budu muset být stand by, abych mohla hlídat vnučku. Jsem zvědavá, jestli bude moct být syn u porodu. Poprvé jim to vyšlo přesně na den. Byl u porodu a druhý den se všechno zavřelo a nemohl už ani na návštěvu.
Dneska jsem prvni noc bez ditete! Manzel vzal maleho k rodicum a prespi tam. Tak jsem uklidila cele patro domu, uplne v klidu, ze nikoho nevzbudim
. Akorat tu byli moji rodice a dali mi na vikend hlidat psy. Takze stav domacnosti 0deti a 3 psi
. Tak si dam dlouhou vanu a zactu se do Opustene spolecnosti od Taberyho.
Jos to ti přeju! Psi nejspíš budou spát celou noc:)
Jos strávíš aspoň 3/4 noci prohlížením fotek a videí v mobilu? (To bych udělala já)
Potrefenáhusa Haha, to jeste nevim. Zatim jsem uklizela, no ale uz jsem jim volala
. Ale myslim, ze se se situaci nejak poperu.
INCOM1 teď maj novou paní v Naboso v Dejvicích, skvěle se vyzná v dětské obuvi, umí změřit nohu a doporučit správnou botu, mají teď opravdu hodně širokou nabídku různých dětských značek, obrovský rozdíl oproti situaci před dvěma lety. Určitě doporučuju.
Lulu na Letné mám taky ráda, ale přijde mi, že paní se lépe orientuje v klasice a bf tam má spis proto, že ho matky chtějí, ale sama tomu moc neholduje. Ale to je teda jen můj pocit. Když jdeš zkoušet a máš předem vybráno tak super. První bf boty bych ale asi šla koupit jinam, když ještě sama nevíš co.
AprilTwelve Jo, to je takový ten ježek v kleci vlastně.
continuity Mé kratší strany neexistují, šila jsem to přece výhodne z čepice, stačilo jen ten ústřihnuty vršek zašít:-D.
Mám dotaz asi na Pinot Noir . Ty jsi jednou psala něco o nějaké pastě, co má trochu potlačit rozjeté kazy, že? Velkamala už má něco nacnuto, zubařka teda neříkala,že by to bylo něco strašného, jsme objednané za pulroku a i to říkala, že to nemusí být k opravě, ale nacnute to je. Dva standardně na stoličce a jeden vepředu mezizubní! A to jsem ji minuly měsíc kontrolovala a přišlo mi to dobrý, včera jsem nakoukla a říkám si, sakra co to je na těch stoličkách. A potvrzeno no!
Jos tyjo! uzij si volno:)
Karja GC Tooth mousse
žluťásek díky, tohle přesně potřebuju. Sambo si kupoval asi před třemi lety boty v naboso a byli tam protivní, tak se mi tam nechtělo. Určitě vyzkouším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY