rasaNori jestli se taky nepoblije
ne, lituju tě. Mladší teď dál první týden od začátku roku, zdá se, že si zvyká, tak doufám, že mu zdraví chvíli vydrží.
Vše o těhotenství a dětech
EvaevaJá mám malé dítě, ona ještě velké palčáky nepotřebuje. Ale umí si obléct i prstové, takže na ně pak plynule přejdeme.
Na dnes dva tipy: pri pálení záhy mi doktor odporučil spraviť si klasický, nesolený popcorn (ten z popcornovej kukurice, nie tie polotovary do mikrovlnky) a napadlo ma, že ja si popcorn robievam a naozaj ma v tie dni záha nepálila. Vysvetlil mi to tým, že ten popcorn nasaje kyselinu, ktorej potom bude menej a nebude sa tlačiť zo žalúdka inam.
A keď tu bola téme plniteľných adventných kalendárov, tie čo máte v okolí predajňu flying tiger, majú tam na výber z 5 druhov - 2 veľké fleecové, na ktorých sú našité vrecká, fleecové zaťahovacie vrecúška na takej paličke - tie boli všetky po 10 eur, klasický z tvrdého papiera s otvárateľnými okienkami (cenu neviem) a papierové očíslované vrecúška po 3 eurá. Majú tam aj čísla na vrecúška/ neozdobené kalendáre.
Ja som vzala ten fleecový s našitými vrecúškami, je dosť veľký na to, aby sa do vrecúška zmestila figúrka od schleich/malé autíčko alebo iná drobná hračka :)
DruI vždyť jí jsou tři. Synovi čtyři a i loni jsem měla problém nějaké sehnat.
rasaNori jestli se taky nepoblije
ne, lituju tě. Mladší teď dál první týden od začátku roku, zdá se, že si zvyká, tak doufám, že mu zdraví chvíli vydrží.
No, za osazenstvo školky bych doufala, že se stihne poblinkat včas.
Sweet Potato vidis, to me nenapadlo
tak zustanou doma obe, no.
Pinot Noir jako jednomatka asi dostanu sodu, ale v takovem pripade bych se vyprdla na vedeni k samostatnosti a Risu nazdouchala do nutnych skolkovych oblecku sama a co nejrychleji a dala tak Viktorovi minimum casu...
Pavlena nesmím mu pomáhat, blázníš? To by tam ležel v záchvatu ještě teď. ![]()
Ale když odejdu za Viktorem, tak se zakecá s nejbližší matkou a protože jako chlap zvládne jenom jednu činnost, najdu ho s jednou nohou v kalhotách a jednou bačkorou, jak vypráví, co máme v maringotce a že děda umí kýchnout tak, že o tom vědí o tři ulice dál. ![]()
Pinot Noir ok, uz mlcim a vracim titul matky, i v nejhorsich dobach jsem mela vlastne velmi tvarne dite...![]()
3 mesice ![]()

Pavlena nemůžu mu ani poskládat ty svlečené věci do poličky, protože paní učitelka říkala, že se to nejdřív přeloží takhle a pak teprve takhle! Takže když se zapomenu a složím to tam, vyhází to ven a udělá to sám! Zajímavé je, že doma nedělá ani jednu věc tak, jak jsem řekla, že se má dělat. Na paní učitelku nemám, no. ![]()
Kokoska o o ooo
Kazde dite musi mit svuj spendlik..!! ![]()
a ten spendlik, to je hračka, co!
Kokoska to je beruška! A hezky zvedá prdelku (náš to neuměl, pročež jsem sebe i jeho mučila Vojtovkou, br).
Spendlik je nej, je to lehky, dobre se drzi a hrka. Ale dneska ho moc nechtela, chtela nosit a koukat z okna. Nevim teda, jak daleko takovy mimino vidi, ale vypadala, ze ji to hodne zajima. Nozicky a zadek pry zveda asi 3 dny a uz se pry taky toci na bok. Prebalovaci bitky s hadi zenou jsou na obzoru.
Pinot Noir teda, tak to je Ríša dobrý! Teda zakecání s matkou
U nás nic takového nehrozí, syn se teda obléká více méně sám, ale tempo je vyloženě šnečí
Těším se, až ho na jaře budu vyzvedávat na zahradě.
Kokoska Špendlík musí být
Já myslím, že nevidí tak špatně, ve třech měsících prý pozná matku na tři metry. Tak nějaké barvy, pohyb jí tam můžou zaujmout.
Evaeva on je fakt šikovný a rychlý, pokud tam dohlížím a překazím mu to tokání s ženskýma. Pomoci si opravdu nenechá, ale zas musím říct, že se stihne převléct, zdoláme ta dvě patra nahoru a dolů s tím svíjejícím se klubkem, toho pak dole ještě přezouvám a některé děti, které přišly zároveň s námi, se v té šatně pořád ještě motají napolo oblečené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY