Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 11:42

rasaNori jestli se taky nepoblijene, lituju tě. Mladší teď dál první týden od začátku roku, zdá se, že si zvyká, tak doufám, že mu zdraví chvíli vydrží.

Offline DruI
5604 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 11:42

EvaevaJá mám malé dítě, ona ještě velké palčáky nepotřebuje. Ale umí si obléct i prstové, takže na ně pak plynule přejdeme.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 11:44

Na dnes dva tipy: pri pálení záhy mi doktor odporučil spraviť si klasický, nesolený popcorn (ten z popcornovej kukurice, nie tie polotovary do mikrovlnky) a napadlo ma, že ja si popcorn robievam a naozaj ma v tie dni záha nepálila. Vysvetlil mi to tým, že ten popcorn nasaje kyselinu, ktorej potom bude menej a nebude sa tlačiť zo žalúdka inam. 

A keď tu bola téme plniteľných adventných kalendárov, tie čo máte v okolí predajňu flying tiger, majú tam na výber z 5 druhov - 2 veľké fleecové, na ktorých sú našité vrecká, fleecové zaťahovacie vrecúška na takej paličke - tie boli všetky po 10 eur, klasický z tvrdého papiera s otvárateľnými okienkami (cenu neviem) a papierové očíslované vrecúška po 3 eurá. Majú tam aj čísla na vrecúška/ neozdobené kalendáre. 

Ja som vzala ten fleecový s našitými vrecúškami, je dosť veľký na to, aby sa do vrecúška zmestila figúrka od schleich/malé autíčko alebo iná drobná hračka :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 12:22

DruI vždyť jí jsou tři. Synovi čtyři a i loni jsem měla problém nějaké sehnat.

Offline Sweet Potato
40645 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 13:04
Reakce na Evaeva:

rasaNori jestli se taky nepoblijene, lituju tě. Mladší teď dál první týden od začátku roku, zdá se, že si zvyká, tak doufám, že mu zdraví chvíli vydrží.

​No, za osazenstvo školky bych doufala, že se stihne poblinkat včas.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 13:05
Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 13:10

Sweet Potato vidis, to me nenapadlo tak zustanou doma obe, no. 

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 13:57

Pinot Noir jako jednomatka asi dostanu sodu, ale v takovem pripade bych se vyprdla na vedeni k samostatnosti a Risu nazdouchala do nutnych skolkovych oblecku sama a co nejrychleji a dala tak Viktorovi minimum casu...

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:03

Pavlena nesmím mu pomáhat, blázníš? To by tam ležel v záchvatu ještě teď.

Ale když odejdu za Viktorem, tak se zakecá s nejbližší matkou a protože jako chlap zvládne jenom jednu činnost, najdu ho s jednou nohou v kalhotách a jednou bačkorou, jak vypráví, co máme v maringotce a že děda umí kýchnout tak, že o tom vědí o tři ulice dál.

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:05

Pinot Noir ok, uz mlcim a vracim titul matky, i v nejhorsich dobach jsem mela vlastne velmi tvarne dite...

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:10

3 mesice

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:11

Pavlena nemůžu mu ani poskládat ty svlečené věci do poličky, protože paní učitelka říkala, že se to nejdřív přeloží takhle a pak teprve takhle! Takže když se zapomenu a složím to tam, vyhází to ven a udělá to sám! Zajímavé je, že doma nedělá ani jednu věc tak, jak jsem řekla, že se má dělat. Na paní učitelku nemám, no.

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:14

Kokoska o o ooo  Kazde dite musi mit svuj spendlik..!!

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:14

Kokoska

a ten spendlik, to je hračka, co! 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:17

Kokoska to je beruška! A hezky zvedá prdelku (náš to neuměl, pročež jsem sebe i jeho mučila Vojtovkou, br). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:20
Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:21

Spendlik je nej, je to lehky, dobre se drzi a hrka. Ale dneska ho moc nechtela, chtela nosit a koukat z okna. Nevim teda, jak daleko takovy mimino vidi, ale vypadala, ze ji to hodne zajima. Nozicky a zadek pry zveda asi 3 dny a uz se pry taky toci na bok. Prebalovaci bitky s hadi zenou jsou na obzoru.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:23

Pinot Noir teda, tak to je Ríša dobrý! Teda zakecání s matkou U nás nic takového nehrozí, syn se teda obléká více méně sám, ale tempo je vyloženě šnečíTěším se, až ho na jaře budu vyzvedávat na zahradě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:24

Kokoska Špendlík musí býtJá myslím, že nevidí tak špatně, ve třech měsících prý pozná matku na tři metry. Tak nějaké barvy, pohyb jí tam můžou zaujmout.

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 14:26

Evaeva on je fakt šikovný a rychlý, pokud tam dohlížím a překazím mu to tokání s ženskýma. Pomoci si opravdu nenechá, ale zas musím říct, že se stihne převléct, zdoláme ta dvě patra nahoru a dolů s tím svíjejícím se klubkem, toho pak dole ještě přezouvám a některé děti, které přišly zároveň s námi, se v té šatně pořád ještě motají napolo oblečené.