Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 20:45

INCOM1 já jsem si tam taky před časem kupovala boty sobě a synovi a nebyla jsem s obsluhou spokojená. Teď jsem tam byla minulý týden a byla jsem velmi mile překvapená, někoho takového tam moc potřebovali.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 21:00

žluťásek díky, to mám radost, protože sortiment mají celkem široký.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 21:29

711990 Pinot Noir Díky v rychlosti jsem si přečetla návod a nevim, zda dcera zvládne to použití aniž by to nevyplivla dřív nebo to nespolkla....

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 22:46

Karja jak píšou už ostatní výš, používala bych GC tooth mousse nebo MI paste, nanáší se po vyčištění zubů (nejlíp bez jiný pasty nebo aspoň bez fluoridů)

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 23:27

Karja je to chutné, oni to spíš žerou, než vyplivují

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:03

eless moc drzim palce a je moc hezke, ze jsi sem napsala, jak se to u vas vyviji, protoze tu casto nemame predstavu, s cim se rodic muze potykat a jak to v praxi (ne)funguje. Minule jsi psala, ze mate podezreni na dve diagnozy, tak aspon, ze se nepotvrdily obe. Ted jen najit nekoho sikovneho a empatickeho, kdo by vam pomohl to kompenzovat.

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:08

Dotaz jak z emimina a predesilam, ze se zeptam doktorky, ale zvazujete nejaka opatreni v souvislosti s vyssi nemocnosti deti, jak je toho ted plny Seznam? Udajne plne jipy deti s respiracnimi virozami. Je to dost desive. Si rikam, jestli nezvazit nejaka ockovani - chripka, nebo pneumokok? Ale ta popisovana onemocneni jsou asi jineho puvodu, tak abych do nich neco neprala zbytecne, s ockovanim deti jsem minimalista.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:21

Gatita 

Asi bych se zařídila podle toho, jak bys očkovala normálně, ty děti na jipce neleží ani s chřipkou, ani s pneumokokem. Ke všemu čekám lockdown nebo aspoň karantény, takže příležitostí k přenosu čehokoliv bude míň .

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:23

Gatita Ja myslím, že jedno z mála fungujících opatření je neposílat děti do školky. Takže jaké stanovisko k tomu zaujmes?;-). 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:31

continuity mam dojem ze urady su tu hlavne od toho aby clovek nevedel na co ma narok a ked uz sa to dozvie tak robia vsetko preto aby to skopmlikovali a odradili

brrr bude zazrak ked sa asistent najde

Garfie momentalne chodi do skolky co mame rovno pod barakom. 10 minut dokopy z dveri do dveri. specialna je na presun autom 15 minut ak su idealne podmienky a nie je dopravna spicka co teda v nasom pripade nehrozi. lenze este neviem ci sa tam dostane. vyhodou je ze bude dalsi september uprednostneny ako 5 rocny s povinnou predskolkskou dochadzkou ale netusim ci to bude stacit. este skusim dalsiu skolku ale ta je este dalej s ovela horsou dostupnostou aby som zvysila sancu ze bude aspon v nejakej

Evaeva ja uz som po tolkych zdrzovackach taka prednasrana ze sa nedam nikde odbit! vsak to nie je mozne aby som len na blby papier cakala tak dlho ked sa to da spravit na pockanie. horsie to bude s lehotami na uradoch.

Karja dakujem, nieco z toho sa snad podari. navyse toho asistenta budem riesit so starostkou. ked som ju stretla na otvaracej akcii detskeho ihriska tak som sa s nou chvilu rozpravala a povedala ze jej mam napisat mail. ona si robi imidz ako vsetko riesi a pomaha ludom tak som zvedava co dokaze v nasom pripade

continuity asistent ucitela na sr musi mat specialne vzdelanie. na jednej strane je to dobre ale na druhej je ich strasne malo

Gatita aspon ze ta diagnoza je "len" jedna a zaroven to vyznie asi blbo ale mne sa tak ulavilo ze nie som neschopna matka ale dieta potrebuje iny pristup

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:32

eless

Sleduji tenhle tvůj příběh celá rozčarovaná, úplně se vidím, jak na tvém místě chci mlátit hlavou do zdi. Konečně diagnóza a možnost začít se synem podle toho pracovat. Ta úřednická mašinerie je hrozná. Moc vám držím palce, ať se brzy doberete řešení a ať se chlapečkovi daří.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:35

dynda ver mi, tiez mi to poriadne dviha tlak

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:41

dynda asi mas pravdu. Normalne bych o techto ockovanich vubec neuvazovala. A s tim lockdownem doufam, ze se mylis...to uz bych se picla. Ale s karantenami pocitam, tech bude

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:52

Gatita náš berie Broncho Vaxom, dúfam, že mu to na tie respiračné choroby aspoň trochu pomôže. Očkovanie proti chrípke už majú za sebou prvú dávku, po mesiaci musia ešte na druhú. Inak asi len izolovať alebo sa modliť

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 09:02

eless som rada, že vieš diagnózy, samozrejme, najlepšie je, nemať žiadne. Presne, byrokracia a nedostatok asistentov, je to zúfalstvo. Snáď sa starostka pochlapi a pomôže

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 09:03

Gatita my sme od pondelka čierny okres, tak už začína krúžok v CVČ distancne horko ťažko som ho tam trikrát dovliekla ako vzpierajuce sa zvieratko. Z výtvarnej zatiaľ info nemám, ale oni si nejaké pravidlá moc nevšímajú

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 09:05

Mrakoplas vidíš, keď som sa pediatricky pýtala na niečo na imunitu, doporučila mi 3-mesacny program s ArkoDefens a betaglukanmi, na vlastné náklady. A ten Bronchovaxom som už vselikde čítala

Offline Sweet Potato
40645 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 09:16

eless Moc držím palce. Bohužel, dětští psychologové jsou v současné době strašně přetížení. Snad někoho seženeš na dřív. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 10:10

Gatita já si myslím, že už tu hlavní vlnu nemocí máme za sebou, ve školce už si určitě předali všechno. Já mám na pneumokoky děti naočkované (teď nevím, jestli to"nevyprchá"?) a ještě zvažuju, že staršímu nechám dát tu chřipku, my s mužem naočkování jsme. Jinak ho do školky určitě zatím posílat chci, prospívá mu to a tuším lockdown, tak mu ho nechci prodlužovat. Mladší si taky pěkně zvyká, tak to holt beru jako fatalista.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 10:13

eless jsem si jistá, že teď když máš diagnózu, tak se tvůj pocit, že jsi špatná matka (nejsi), rychle změní. Se správným přístupem syn určitě udělá rychlé pokroky.