continuity a ostatnim diky za odpovedi. Me spis zajimalo, jestli ma nejakou logiku ockovani, i kdyz zrovna na tech jipech konci deti s onemocnenim jineho puvodu, nez na co jsou ta ocko. No dotaz jak od debila, sama jsem tusila odpoved.ale jestli jsou ted ty nemoci fakt obecne ostrejsi, tak bych byla ochotna uvazovat i o ockovani na chripku, coz by me normane u deti ani u sebe ani nenapadlo. No vykaslu se na to. Jinak cinim co ty, syn chodi v mikine a bez cepice. Ne ze bych chtela, to on chce byt otuzily;)
Vše o těhotenství a dětech
Dočítám se zpožděním, děkuji za typy na rukavice, já to právě běžně řeším těmi pletenými, ale když vidím jak mokrý a špinavý je nosí že školky, tak jsem chtěla změnu.
Potrefenáhusa mě kamarádka pediatrička imunoložka říkala, že není dobré extrémní vyhýbání se virózám v tom batolecim/predskolnim věku, že imunitní systém je nastavený na to,aby se v tomto období s těmi viry potkával a seznamoval. Pokud by to tak nebylo, tak by se "nudil " a zaměstnával jinak a je pak do budoucna větší riziko alergií a jiných autoimunitních problémů. Jako jasně nepohrnu se za každou cenu s ročním dítětem do společnosti chrchlajících dětí, ale pro ty starší už je ten běžný kontakt s nemocnými vrstevníky potřeba.
a další
kdyz mne přijde, ze tyhle teorie jsou dobrý mimo tuhle apokalypsu, nemít mimino v dobe korony, vůbec by mě asi nenapadlo řešit, ze se muze stat neco fatalniho
my v izolaci taky nejsme, ale priznam se, ze skolkovych dětí se letos fakt dost bojim
Gatita na tu chřipku jsem letos četla doporučení očkováni pro dospěly
Potrefenáhusa ja sa bojím v škole, práve prišiel mail, že je pozitívny očkovany kolega, do karantény ide 5 tried, čakám, kedy to ja pritiahnem. Alebo môj otec z dialyzy.
Jamusím zatukat,že nám se ty hnusy vyhybaji a holky jsou běžně ,,nastydle,,. Teď je týden klid a je nemocný sambo. Od začátku září už po čtvrté(!!) Ale on to má tak na 3 dny akutně a pak už třeba týden dokaslava. Nicméně jinej rok to ani čtyřikrát nestihne. Dneska jsem mu řekla, že to má určitě po očkování (ale poznal, že si dělám srandu:-D, tak nic no). Ale když jsou holky zdravé je to hned úplně jiné ta kvalita toho dne!
betsey ja kus preskocila, ty jsi uz porodila? Pokud ano tak moc blahopreju.
Dcera hned tyden po narozeni dostala od sestry rymu a bylo to peklo. Strasne jsem se bala
betsey ja kus preskocila, ty jsi uz porodila? Pokud ano tak moc blahopreju.
Dcera hned tyden po narozeni dostala od sestry rymu a bylo to peklo. Strasne jsem se bala
Já tu odlehčim nemáte někdo tip kde koupit pěknou šperkovnice dětskou? Mám představu levnou a dřevěnou:-D (to se asi vylučuje). Tak kdyby někdo potkal aspoň tu pěknou levnou tak ať nahlásí zde. Zas to nemůže být nějaká malá truhličky, holky to docela sbíraj už:-D
Gatita chřipku bych docela zvážila, letos údajně bude silnější, jak loni nebyla vůbec. Její sezóna teprv přijde, obvykle bývá konec prosince až únor. Je teda možné, že bude zase lockdown a chřipka zase utře;)
Karja co něco takového?
Nebo občas bývaly v akci čaje v podobné dřevěné krabičce. Čaje bych vypila a z krabičky udelala šperkovnici.
continuity Musí to být růzove a krásné! Bohužel na netu často nepisou vůbec z jakého je to materiálu, ale myslím,vze kde to nepisou, tak to bude ten tvrdý karton.
Candance áno, mimino už bude mať pomaly tri týždne. Ďakujem za gratuláciu ![]()
No verím, že týždňové mimino s nádchou muselo byt peklo.
Karja Tak holkám k té dřevěné krabičce přidej plechovku růžové barvy a nějaké lesklé kamínky na polepení, ať si to krásné udělají sami :o)
Jo tohle! Víš co,vůbec se netrap a kup jim ty hrací skříňky s baletkou nebo něčím. Že je to z kartonu asi nevadí ničemu, z jedné má dcera doteď pokladničku na peníze. Akorát jsme z toho v průběhu let vyrvali tu baletku, ale skříňka drží.
Co je s tou druhou nevím,možná tam taky někde je.
continuity Takže by to mělo vydržet. Tak jo, koupím něco hrozně moc trpytkovanyho, hlavně třpytky:-D.
DruI Ježkovy voči, jako u nich je maximum tak foukací fixy. My máme pocmaranej celej barák, celej!
Karja No o to právě jde, zaměřit čmárací úsilí na jeden určitej předmět! A náhodou to polepování nějakýma samolepkovýma kamínkama je i docela neškodné. Ale třpytky bych jim k tomu nedávala, ty zase máme úplně všude my :o)
Karja hele urcite to vydrží nějaký rok. Dnes mě pobavila mladší, když chytla v OBI do ruky takovou ty strašlivou vánoční chlupatou lesklou střapeckatou girlandu a povídá: to by mě zajímalo, kdo by si to toto dal do bytu.
Tak jsem ji ujistila, že to měly na posteli pověšené ještě loni. ![]()
Karja my mame z hrackarstvi - karton, baletky a hudba
Aha, uz to poradila i continuity. Nam drzi taky - mame asi 3
Karja nedala by už starší ty lepící obrázky z Djeco?
Právě to není třpytkové a nedělá to bordel.
Tohle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY