Potrefenáhusa jako jo, letos je to fakt strašný. Jsem si pochvalovala že příšerka chodí už tři týdny do.skolky, tak začala dneska kašlat tak, že to vidím zas minimálně na několik dní doma
A nejvíc mě to štve u krtka, který to odnese víc jak ona. Ještě se nedal do pořádku z toho co dotáhla že školky v tom září, ať jsem dělala co se dalo,tak nakonec dostal v týdnu ATB. Od června už třetí , a to má 16mesicu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity Určitě dala, ale ony tím hrozně placaj, takže drahy výrobní materiál jim nepředkládam. Kupují jim různé barevné izolepy u Vietnamců nebo v obchodech typu Pepco. Tyhlety věci jsou hrozně hezké, ale až budou šetrné!:-D
Gatita ja som tento rok dala zaockovat proti chripke seba aj syna, jeho tou nosovou vakcinou. Hlavne teda pre to, ze na mna stale vyskakovali odborne clanky, ako bude tento rok silnejsia epidemia chripky, levo minuly rok kvoli opatreniam nebola a teda aj kvolibtehotenstvu a ze by som rada, ak by syn navstevoval skolku. Uvidime ci to k niecomu bude. A teda ja ani on sme nemali ziadne neziaduce ucinky (ja len asi 4 dni nieco ako kodrinu na ramene).
Potrefenáhusa Ja parkrat vyrazila do mistni hernicky, kam chodi par deti, naposledy tam byly tri plus moje. A dneska si malej vyslechl diagnozu akutni bronchitida. Takze naprosto chapu obavy vsech, lekari sami rikaji, ze to letos deti kosi naprosto silene. :-(
Potrefenáhusa ja sa ti necudujem, kamratky co davali tento rok deti do skolky a maju doma este druhorodene deti vo veku tvojej tiez mali tie starsie deti v skolke len prve dva-tri tyzdne. Jedna kamaratka po mesiaci! Doliecila toho starsieho, mladsi jej este stale chrchle, odhlasila starsieho do konca novembra kvoli ockovaniam, aby jej zas neochorel. Moj po 3 tyzdnoch tiez ochorel, najprv nejaka brusna viroza a ako sa z toho zmatoril, tak kasel, teploty a sople.bkasel sa s nim tahal skoro 3 tyzdne. Ked sa doliecovalo dieta, chytil to muz, bol mimo vyse tyzdna. Mna to obislo...keby mam situaciu ako ta jedna kamaratka (obaja su s muzom doma)tak skolku nerieisim, popri praci len sledujem kazde kychnutie ako jastrap a vzdy len dufam, ze sa to nerozbehne.
My jsme doma čtyři dny, všichni tři lidi máme kašel, já nejhorší, jak jsou možnosti léčby u těhotných omezené, nejlíp je na tom samozřejmě dítě. A mne už dneska bolí hlava z nedostatku pobytu venku.
dzizisketa jo, ty léky u těhotných je dost omezené, i na jitrocelovém sirupu (nebo něčem takovém) psali pouze na doporučení lékaře, ten jsem si teda po konzultaci s magistrou doporučila sama:) Jestli jste bez teplot, tak se můžete jít vyvětrat. Mě přijde, že na čerstvém vzduchu člověk lépe odkašlává.
My ty nemoce chytáme postupně, muž teď měl to, co já před deseti dny. Už doléčuje, takže bysme mohli zase jednou být všichni zdraví, po dlouhé době.
Vari Ach jo ![]()
a všem nemocným preju brzký uzdravení!
dzizisketa mucosolvan a acc long. Ty me zachranily, kdyz jsem v sestem mesici mela zanet prudusek a kaslala tak, ze jsem z toho zvracela. Ale musel mi to koupit muz, mne to s pupkem odmitli v lekarne vydat ![]()
Ja teda na posilovani imunity nebo jeji zleniveni neverim. Podnikam s Tondou totez co vloni, tj. zadnej kolektiv, jen hriste, obchod, obcas MHD nebo nejaka kavarna(pro dospely, ne herny). No a od srpna byl 4x nemocnej se silenym kaslem, ja to chytla dvakrat. Takze zjevne je to nejakej zmutovanej virus, co na nej nekdo prsknul venku. Vloni nemel ani rymu a to navic furt vsechno olizoval.
INCOM1 a už chodí, jo?
Naše dite asi potřebuje publikum, první a zatím jedinej krok udělala v pondělí před návštěvou a od ty doby nic. Ale už se pouští, sama chvili stojí a hrozne se tomu směje
711990 fakt? To bych teda nečekala. Kluci měli akorát klasické rýmy, různě hnusné, ale pořád běžné, akorát jich už stihli tolik, co běžně za celou sezónu. A dneska se mladší vzbudil s teplotou
To si té školky moc neužil.
Evaeva jak rikas, dite co vypadalo v patek, ze pujde v pondeli do skolky, tak uz ma zase rymu a kasel. Njn,co se da delat.
Karja Toho kartonu se neboj. Pokud to nebude úplně levný šmejd, vydrží skoro všechno. Holky měly z Tchiba, byla perfektní.
rasaNori štve mě to! Byl tam teď dvakrát, začal si tam zvykat, dokonce se po školce dneska ptal. A já navíc slíbila nějakou práci do práce. Ale co naděláš, no.
Potrefenáhusa jo, chodí, teď u babičky má větší prostor a včera lítal celý den, večer usnul snad do dvou minut. To už bude rychlý, u nás taky pořád váhal a teď chodí jako pán, zvládá otočky, padá šikovné na kolena, řízeně ![]()
INCOM1
no ona výhoda je, ze jak zacinaj takhle pozde, tak už jsou velký a moc se nerakvej, teda doufám!!!
Potrefenáhusa já myslím, že na tom něco je, dcera začala chodit v 16 měsících a už to dávno nebyl takový ten pidi bezmozek/neřízená střela. Taky začala chodit rovnou dost profesionálně, vůbec nestřídala lezení a chůzi.
Evaeva no ja jsem z toho dost vykulena, kdyby chodil do jesli nebo kdybych ho tahala po hernach, tak nereknu. Davam mu Vigantol, Ccka ma taky dost, otuzilej je neskutecne, vic pro to asi udelat nemuzu no.
711990 jo, je to zvláštní, asi máte holt smůlu. Já nevím, jak moc chodí na hřišti k ostatním dětem, to kluci nikdy nedělali, když si s někým venku hrají, tak s uctivé vzdálenosti:) U nich ty nemoci vždycky byly z kontanktu s dětmi, zvlášť u těch prvních rým u staršího to bylo evidentní. I letos to začalo se školkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY