Vše o těhotenství a dětech
Myrtila ha, tak nas seznam pro starsiho obnasi 3 polozky, pricemz je v tom zahrnut i spolecny hlavni darek od prarodicu, z toho ti ouzko byt nemusi. Mladsi dva darky. Coz se ukazuje jako kontraproduktivni, protoze ted jsem mluvila s moji mamou, ktera mi licila, jak jeste nakoupila kostky, bagr a plysaka pro mladsiho, asi jim ty moje samolepky prisly nedostatecne. pritom ruznych kostek mame asi miliardu, bagru taky, o plysacich nemluvim. Pritom i ten pitomy plysak stoji nekolik stovek, stve me to uz ted. No uvidime za rok, jestli se vyprazdni sklady a bude vaznout doprava z ciny, tak budu jeste prstickem hrabat;)
betsey dětský foťák máme. Děti si napřed navzájem fotili nahý zadky.
Teď už na něm jen syn hraje hry. ![]()
A jinak teda jeste v navaznosti na debatu kterou zacala Gatita o vdecnosti a rozmazlenosti - prave jsme se dozvedeli, ze nicime nasemu doteti zivot. Protoze pred 1. narozeninama pojede 2x k mori a na jare chceme jeste do Alp. Pry dokud nijak neprispeje do domacnosti, nema mit narok na dovolenou. Ta je jen za odmenu a ne jen tak! No, ale co s tim, ksyz mi jsme zvykli cestovat? Nechat mimino doma, protoze nevynasi dopadky a nechodi na brigady? Hnit dalsich x let doma aby si na to nezvykla? Ano, samozrejme to pronesl pribuzny, ktery vlastni manzelce zabavil kartu od jejiho uctu a rozhodl o stehovani pres pul republiky bez jejiho souhlasu. Nema do toho totiz co kecat, kdyz sedi doma na rodicaku a nepracuje
Ja se teda uz ted dost bojim ze mala bude rozmazlena, ale zrovna ceatovani a sportovani neberu jako rozmazlenost, ale styl zivota. Nemusim mit znackove veci a kazdy tyden vyrazet do drahe restaurace. A i mala uz spala pod stanem, nevymetame jen nejdrazsi hotely. Jen jsme proste zvykli porad nekam jezdit, kdyz to jde a prijde mi ze zrovna timto ji charakter nezkazime ![]()
brrr continuity U nás je to podobně, ale když se blíží narozeniny/Vánoce, nebo třeba Den dětí, vysvědčení, prostě nějaká příležitost, tak jim to nechám jako dárek, záleží na okolnostech. Ale hračky jsem teda nikdy nekupovala mimo nějaké významné dny, ani když byli malí.
MPLee Šiš, takový řeči vůbec neposlouchej, zabývat se tím je ztráta času.
mnum ježiš děkuju, jdu tam znovu.
MPLee myslím, že názor tohto príbuzného nemusíte brat do úvahy
brrr knižky sa samozrejme kupujú celoročne, aj keď teraz sa na tie detské snažím využívať knižnicu, máme ich doma už strašne veľa
. Ale u nás boli vždy Vianoce spojené s kopou kníh, sme sa zakutrali pod deku a čítali celé prázdniny, mala som to rada. Posledné roky nám do toho hodily vidle čítačky, to už papierové knihy takmer nikto nečíta :/
MPLee to mi pripomelo, jak moje neter cca v 2. Tride na otazku, kam pojedou o prazdninach znechucene pronesla Zase do Dubaje (vcetna kouleni ocima) :)
Pinot Noir
snad vam to do Vanoc stihne vyrovit a odeslat
Tabea teda ale ![]()
Inak s tými hrami si ma trochu vydesila, obávam sa, že keď to bude mať pod palcom môj muž, tak bude skôr na tom hrať tie hry ako fotiť.
MPLee to je teda spíš zakomplexovaný chudák![]()
MPLee ty jo, ja se rozcapenosti bojim, ale zrovna tohle by nenapadlo ani me
. Beru to tak, ze dite sdili zivotni uroven rodicu. Syn s nama byl v top hotelech, i na ruznych spartanskych chatach a zvladl oboji. Ted jsme treba kvuli kovidu nebyli nikde extra, a sice si posteskl, ale srovnal se s tim hned. Me teda taky kdysi napadlo, ze jsme dali s nekterymi temi super hotely a krasnymi sceneriemi latku vysoko, ale jak se letos ukazalo, chatakter mu to nezkazilo. To bych se nebala, obzvlast jestli jste sportovne zalozeni a prolozite to obcas treba noclehem pod stanem nebo tak. Tyhle reci bych tak chtela poslouchat...
Gatita No, mne je spis blbe z tech seznamu daru, co teda pod tlakem okolnosti vytvarim ja. Snazim se to cele nejak osekat a umensit, ale na druhou stranu, az syn zacne brat rozum, asi by mu bylo lito, kdyby dostal jeden darek a pribuzne deti ty hromady, co dostavaji ted. Ono to nema spravne reseni, pokud ruzne casti rodiny obdarovavaji takto odlisne. Na druhou stranu, jak se pocet deti v rodine rozrusta, tak tchyne letos nadhodila, ze mezi dospelymi bychom si mohli davat jen neco symbolickeho, takze vidim maličké svetylko na konci tunelu zavaleneho vecma.
baltik Já znám zase holčičku co v podobném věku na otázku, co dělali o víkendu odpověděla, že byli na pouti v Dubaji. Pak se teda ukázalo, že byli na pouti v Dubu, ale víš jak...![]()
mnum no, viděla jsem cenu a rozhodla se, že si i nadále budou pouštět kuličky ve spárách mezi prkny na terase ![]()
Myrtilamy nastesti slavime stedry vecer jen s rodici a bezdetnou svagrovou, takze nastesti srovnavani nehrozi. Jen teda vzdycky lituju pritele od svagrove, ktery je exoticky cizinec, odtrpi nase tradicni jidla a pak hodinu sleduje, jak nase deti vybaluji nekonecne mnozstvi darku:)) Ony toho vlastne na pocet az zas tak moc nedostavaji, ale pro treti osobu to musi byt az az.
Garfie já zas jako dítě byla přesvědčená, že babička s dědou často jezdí do Paříže, a oni přitom jezdili do Kroměříže ![]()
Mrakoplas Tak na vánoce dostávají knížky samozřejmě taky. Ale u nás se knížky kupujou tak moc, že jsem začala uvažovat o tom, že věnuju nějaké, které se moc neuchytly do školní nebo obecní knihovny. Akorát se jich neumím vzdát.
Garfie U nás hračky přes rok taky moc nejedou a nikdy nejely, občas nějaké malé lego třeba za vysvědčení. Problém je ten, že kluci jsou oba začátkem ledna. Takže na narozeniny toho moc nedostanou a něco většího pak až k svátku.
Pinot Noir
Výborný. Trochu z jiného soudku, ale u nás vstoupil do dějin rozhovor neteře a našeho syna cestou do Itálie "já se tak těším do Benátek!" "já se taky těším na karbenátek" ![]()
brrr No ale tak to je jasná chyba rodičů, musíte si to do třetice líp zorganizovat! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY