Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:10

Potrefenáhusa to mi připomnělo, jak nedávno vlezl mladší v softchelkách na kovovou klouzačku. Nevím, čím to bylo, ale zrovna ten den jezdil, jak namydlený blesk, normálně sotva dojede nakonec.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:11

A je to fakt mord, to velký (tezky) nechodici dite, co je vzdycky uplne gumovy, když ho člověk potřebuje někde opřít nebo odlozit, zvlášť v těch zimních hadrech 

a to ani nemluvím o tom, ze určitě nebudou v kramech žádný dětský zimní boty, až na to ta chvíle nazraje

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:13

Evaeva některý ty plechový klouzacky jsou ale fakt zabijacky, tuhle jsme byly v Praze na klamovce a tam je teda ta klouzacka dost brutálně strmá, měla jsem co dělat ji dole pochytat

tahle, ona ty klouzacky strašně miluje

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:15

Potrefenáhusasoucítím s tebou, my tohle období zažili na jaře a v létě a i tak to byl vopruz...Všude lezla po čtyřech, například se ukázalo, že u nás v práci se podlaha zas až tak dobře neuklízí

Zimní boty taky ještě nemám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:16

Potrefenáhusa když napadl sníh, starší uměl akorát stát u zdi. Dostat ho ven, plus sáňky, přes troje samozavírací dveře, neztratit žádnou čepici nebo rukavici, byl super úkol. S mladším jsem si to za dva roky zjednodušila a do toho výtahu a po chodbě až k vchodovým dveřím jsem ho nechala dolézt samotného

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:18

Evaeva no já mám kocar v garáži, do který se jde po schodech a přes zamčeny vrátka, jak je teď fest hnusne a mokro, tak teda bych ji rada dala do kočáru neuprasenou, tak nejdriv nacpat dite do kočáru, pak se vracet po schodech oblict, obout, zamknout...už to mám zmakly, ale k ty chůzi se už trochu upinam 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:18

Potrefenáhusa on tam nejel poprvé, já ho na drtivé většině klouzaček právě vůbec nechytám. Tady jsem teda zrovna stála pod ní, ale chytat jsem se nechystala, něco jsem povídala staršímu a najednou kolem mě profrčelo batole nevídanou rychlostí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:20

Potrefenáhusa to je taky naprd. 

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:24

Potrefenáhusa mamka dnes mela holky od rana sama, my prijeli az v 11 a pry jak to delam, ze je dostanu rano do skolky na cas a v jednom kuse:D 

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:25
Reakce na Evaeva:

já ho na drtivé většině klouzaček právě vůbec nechytám.

​ona prave jezdí ještě po brise nohama napřed a na většinu, co nejsou pro mrnata, potřebuje vysadit. Tatinkovi už takhle taky jednou projela cumackem do kameni pod klouzackou, ale láska ke klouzackam to naštěstí prebila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:28

Potrefenáhusa víš co, já jsem líná a ani nevysazuju, kam chtějí, musí samiAle nohama napřed po břiše je ta nejbezpečnější varianta, ne?

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:31

rasaNori to taky obdivuju

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:39

Evaeva jo, ona je na sebe fakt opatrná 

a bezpecny to asi je, akorat když to jede rychle a nechytas, skončí obličejem na zemi 

to já rada vysadim, ona to má moc rada a tady ty klouzacky pro nejmenší bohužel nejsou, kam by mohla vylézt sama 

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:40

Potrefenáhusa prosím ťa, Housatko má softshell čapicu? 

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:43

letfenixa Nene, jen bavlneny úplet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 14:57

Potrefenáhusa Jo to je jasný, tady máme na výběr. Oni teda na klouzání nijak extra nikdy nebyli.

Offline MPLee
3021 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 16:15

Potrefenáhusa Taky jsem se chtěla zeptat, co je to za čepici. Vypadá skvěle. Já jsem nakonec sehnala za pár korun na bazaru propriety a udělala miminí hřiště na terase. Má tam ještě plastový domeček. Tady jsou hřiště spíš pro větší a na to kde je něco i pro menší se mi po tom, co jsem dostala vynadáno, že blokujeme klouzačku s miminem, kterému je to jedno (od maminky chlapečka, který všechny děti mlátil lopatkou po hlavně a házel po nich štěrk...), uplně nechce 

A malá už udělá občas pár kroků do prostoru sama! Maximálně teda třeba 10, pak zjistí, že ji nikdo nedrží a doleze po 4, ale i tak mám radost

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 16:41

MPLee To jen krasny . A ja se teda priznam, ze kluk na klouzacce jeste nebyl, stale jen houpacky a hrabani se v pisku. Vsechny v dosahu jsou uz dost brutalni na rocni dite, ale asi to prehodnotim...Za to jsme na pude nasli plastovou kuchynku a to je radosti, uz objednavam hrnce, treba si prestane vsimat tech mych

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 16:42

MPLee jo, tomuhle jsem se prave na zahradě chtěla vyhnout

cepice je dupeto a fakt ji doporucuju, je skvělá, spis teda na jaro a podzim

vase dite je fakt neuveritelny, naše už 3 týdny sama stojí, ale kroky do prostoru ještě ne, je asi o 7 měsíců starší než vaše 

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 17:24

Potrefenáhusa ta je tak krasna. A hezky splyva s okolim:)

Ja mam ty deti fakt jak od popelnic. A jak tu probehla diskuze o bundach do blata a mezi lidi... Syn je strasne haklivy na obleceni, uvedeni noveho kusu odevu do provozu je strasny porod a kolikrat to nedopadne a danou vec si na sebe skutecne nikdy nevezme. Takze uz mesic nosi lyzarskou bundu do -20, ktera je tak kriklava a oskliva, ze se do mesta nehodi. Navic byla draha, tak taky nejsem nadsena, ze se v ni vali vsude mozne, a kdo vi, jestli dozije hor. Ale on si zkratka nic jineho nevezme, chodil by jinak v dosavadni tenke bunde.

No a mladsiho bych si mohla strojit jako panenku, tomu je jedno, co ma na sobe. Jenze ja na to asi nemam talent! Vsechno ma nejak vzorovane, takze se to ruzne tluce, navic jsem zjistila, ze ma uplne vsechna bodycka nevypratelne flekata, i ta , co jsem kupovala nedavno. A co hur, ja mam taky vsechno flekate. Ted jsem zrovna zaklizela vyprane pradlo a mam na vsem fleky, uz me to tak stve. Nekdy mam dojem, ze jsem v te domacnosti opravdu menecenna