Gatita ja vzorované veci kupujem minimálne, pretože nie som schopná pricetne kombinovať (to platí nielen u detí, preto mám skoro všetko čierne :)). U detí to ešte riešim tak, že nohavice jednofarebné a vrsky môžu mať vzor, to už nejako zvládam
. A s flakmi mám rovnaký problém, ja asi neviem prať, väčšina odporúčaných prostriedkov nepomáha, dokonca ani vycapit na slnko. Prádlo tvrdé jak drevo (aj keď to už sa mi podarilo čiastočne zlepšiť). Neschopnosť moje druhé meno.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee jinak z myho pohledu bezvadny hřiště je v thomayerovych sadech dole vedle cyklostezky podel Rokytky/Vltavy, je tam malá klouzacka s prolejzackou pro malý děti a vodní prvky a fakt je to hřiště příjemný, nicméně ta Libeň je bohužel fakt tema obyvatelama celkem bizar
Za poslední dva dny jsem Rosťovi koupila: vesmírné sponky - dvě tmavě modré s planetkama a raketama a dvě šedostříbrné, protože už má strašně dlouhé vlasy a ofina mu jako u všech dětí roste z temene rovnou do čela; sadu gumiček, protože po mně chce, abych mu dělala culík; jedny tmavě zelené a jedny růžové legíny, protože na nich byla lesní zvířata. Akorát ty zimní boty jsou klasifikované jako chlapecké.
Potrefenáhusa jo no, ty lidi tam stojí za to. Jednou jsme tam byli sami a seděl tam na hřišti osamocený pán a čučel na nás, divný to bylo ![]()
Potrefenáhusa tam občas sjedem, ono u nás na kopci to neni o moc lepší... Jezdím teď s malou každý týden přes Palmovku na cvičení a tesa nidky jsem neviděla nikde tolik lidí bez roušky nebo s rouškou pod bradou jako dopoledne v tramvaji na trase Palmova - Kobylisy. Takže asi budu jezdit autem, fakt mi vadí lidi co mi chrchlaj na mimino. Ještě se k ní často hrnou že "jeee miminko se na nás směje"
Pro tyto účely máme teda obludnost na terase. Stejně jsme tuhle její část nepoužívali a na hřišti jí to stejně zatím baví chvilku. Takže se může zhoupnout a sklouznout doma a jinak se chodí popelit do trávy nebo do zoo
Rychlá je neuvěřitelně, až mě to mrzí. Už mi vůbec nepřipadá jako malé miminko. A teda konečně i trochu vyrostla a snad přibrala.
MPLee mne ta naše nikdy nepřipadala jako malý miminko, ona měla zase od narozeni takovej hrozne moudrej a vědoucí vyraz, až zpetne na fotkách mi přijde malinka
palmovka je proste Palmovka, žádný takový místo snad v Praze není, ale za ty roky se to tam hodně moc zlepsilo
Mrakoplas ja mam pro mladsiho prave casto vzorovane jak vrsky, tak spodky. Ne ze by to byl umysl, ale jak mam pulku veci po starsim (pricemz si moc nepamatuju, co presne v tech pytlich mam) a zbytek nahodne ulovky, tak je to dite strakate od hlavy az k pate. U starsiho uz nakupuju celkem cilene, ale tam je mi to prd platny, protoze si na sebe stejne nic neoblikne;)
Jaky mate nazor na ockovani tehotnych? Máme v rodině těhotnou ockovanou jeste před a teď řeší, zda další nebo ne. Informaci ma jistě dost a zachová se po svém, mě spíš si taková záležitost obecně
stes ja som za očkovaná v 19 a 24 tt
stes ockovani proti cemu, proti covidu? Ja bych asi nesla, pockala bych po porodu a nechodila se ted nikam moc hromadne druzit. Vsechny (tri) tehotne a o poceti se snazici kamaradky to tak maji, prijde mi to rozumne. Ostatni "zabehnuta" ockovani bych rozhodla na doporuceni lekare. Co jsem se v posledni dobe davala ockovat, tak jsem musela prisahat, ze nejsem tehotna.
Edit - jedne kamaradce to dr.rozmluvil, druhe jiny dr. naopak doporucil, treti nerikala nic
stes teď se to dost doporučuje, protože covid v těhotenství může být hodně blbý (i pro dítě).
Gatita COVID v těhotenství je pro dítě takový masakr, že bych neváhala ani minutu.
To by ty kamaradky museli karantenovat i manžela a rodiče nechodit ani do poradny.
Děkuji všem.
stes tohle jsem zrovna tento tyden cetla. Dale se tam pise, ze bez ohledu na prubeh infekce zvysuje covid riziko preeklampsie a predcasneho porodu.

Zuzuli díky
Dnes v noci syn zle spal, celú noc ma držal za ruku a akonáhle som sa pohla, zobudil sa. A od mamy som sa dozvedela, že deti majú zaspávať samé, žiadne držanie za ruku a žiadna prítomnosť rodiča
nechapem, že to stále skúša.
stes já bych se strašně bála těch trombóz, už jsem tu psala, ze sleduju na insta několik holek, co měly kvůli covidu trombózu pupecniku v závěru těhotenství
a to je fakt konec. člověk je k tomu asi zvlast v závěru těhotenství náchylnější i bez covidu
určitě bych necekala a nechala se očkovat, doporučovalo se to po 1.trimestru, covid v těhotenství fakt nechceš a ta izolace nestaci, pokud jsou tyhle strašný čísla, není záruka, ze to někdo nedonese třeba z práce nebo z kontroly u doktora ![]()
stes ja bych sla stopro, pockala bych na 2.trimestr.
Nechala jsem se očkovat hned jak mi naběhl druhý trimestr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“