Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 19:59

letfenixa u nas sa to nastastie postupne zlepsuje, ale zas ma regresiu s pocikavanim a problemy s kakanim. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 19:59

Potrefenáhusa u obou kluků se to po tom patnáctém šestnáctém měsíci vylepšilo celkově, pro mě tím začíná moc hezké období a končí to nejhorší. Už po mě tolik nelezli, neřvali pokaždé, když jsem si stoupla do kuchyně, separačka taky ustoupila...

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:02

Potrefenáhusa Ale malamala se taky hodně vylepšila. Teda ona je taková v tomhle pomalejší, takže až tak od toho 19. , 20. měsíce. Ale teď bych řekla, že už je standardně narocne (ale nadstandardně šikovné) dítě;-). 

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:09

Potrefenáhusa ja som to už asi všetko vytesnila, ale syn chcel byť pri mne úplne stále, moc tomu nepomahala babka, ktorá sa mu nonstop venovala, také že hrá sa sám v inej miestnosti poznám až od cca 4 rokov.

Offline Kokoska
34313 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:11

Potrefenáhusa co se pamatuju, tak dite, ktere se sotva naucilo chodit, rozhodne nikde nestalo :) Bud zdrhalo a vetsinou zakoplo a skoncilo to řevem, nebo nechtelo jit a nechtelo na kocar, chtelo nest, nebo sebralo nekde nejakej klacek, ktery chtelo nest a napichnout se na nej, obcas chtelo za rucicku, ale to vypadalo tak, ze vlalo nekde za mou dozadu vykloubenou rukou, pripadne se zaprelo nozickama a nechalo se tahnout. Chvilku to trva, nez tu chuzi a stani nejak rozumne zpracuje, no.

Offline rasaNori
8785 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:14
Reakce na Kokoska:

Potrefenáhusa co se pamatuju, tak dite, ktere se sotva naucilo chodit, rozhodne nikde nestalo :) Bud zdrhalo a vetsinou zakoplo a skoncilo to řevem, nebo nechtelo jit a nechtelo na kocar, chtelo nest, nebo sebralo nekde nejakej klacek, ktery chtelo nest a napichnout se na nej, obcas chtelo za rucicku, ale to vypadalo tak, ze vlalo nekde za mou dozadu vykloubenou rukou, pripadne se zaprelo nozickama a nechalo se tahnout. Chvilku to trva, nez tu chuzi a stani nejak rozumne zpracuje, no.

​Jezis to je tak presny:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:15

letfenixa tak mladší si taky sám nehraje, poslední dobou si teda vydrží hrát s bráchou. Za to starší si hraje sám v jiné místnosti snad od dvou let. Normálně se tam i zavíral

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:20

Kokoska zrovna stání u kluků nebyl problém ještě před lezenímVenku to do dvou let bez kočáru nešlo, ale nošení se u nás nepraktikovalo, to vůbec nemají v repertoáru. Chůzi za ruku starší akceptoval tak od tří

Offline dzizisketa
8828 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:41

Mně se zdá, že ti Milfaitovic rodiče jsou příliš posedlí kontrolou. 

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:15

No to stání byl takovej aktuální vykrik, protože jsem to psala s ditetem na ruce, co neslo v kuchyni vůbec postavit na zem, o posazeni na zem ani nemluvím, moc by se mi bejvalo hodilo ji aspoň na chvíli opřít o linku nebo nechat mackat knofliky na mycce... 

je mi jasný, ze až se rozejde, nebude to tak úplně v moji režii 

Online continuity
42057 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:24

Potrefenáhusa uvidíš, třeba to nebude žádná Calamity Jane, mě ty děti celkem poslouchaly, žádnej únik do neznáma mnohokrát za den se nekonal. celkem si v tomto nevzpomínám na žádný extra problém. Proběhla jsem se pár krát, ale žádné stovky přes překážky u nás nebyly nutné. 

Starší nechtěla sedět v kočárku, to ano, ale zas to není nic s čím by nešlo pracovat. 

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:24

Jako velká výhoda je, ze už k tomu má ten rozum a je na sebe dost opatrná, na druhou stranu má takových počítám 11 kilo, zas úplná fibingerova taky nejsem, aby mě ta váha na jedny strane těla nevadila 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:25

Potrefenáhusa U nás funguje lezení do myčky, ale i já se bojím, že ty dvířka vylomí

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:27

continuity jo, ona je na sebe vazne moc opatrná 

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:34

MPLee jezis vzdyt vazi jako kotatko, nevylomi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:40

MPLee Já to právě kvůli vylomení tenkrát zatrhla, navíc tam nejraději lezli, když tak kapalo to neumyté nádobíAle oni vážili počítám o dost víc.

Online continuity
42057 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:41

711990 no jenže koťátko vyroste, a pak se už těžko vysvětluje, že ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:42

continuity u nás ta chuť lézt do myčky časem přešla. Teď mladší docela obstojně vykládá umyté nádobí.

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:42

continuity asi jo, u nas se to zkusilo parkrat a pak uz dikybohu toho nechal

Online continuity
42057 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 21:45

Potrefenáhusa já jsem měla starsi hodně odvážnou a pohyblivou, ale ta si všude natloukla maximálně jednou a některé věci ji stacilo jenom ukázat. A ta druhá ta byla hodně opatrná, je teda i doteď. Každá nová činnost vyžaduje dlouhé přemlouvání.