letfenixa u nas sa to nastastie postupne zlepsuje, ale zas ma regresiu s pocikavanim a problemy s kakanim.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa u obou kluků se to po tom patnáctém šestnáctém měsíci vylepšilo celkově, pro mě tím začíná moc hezké období a končí to nejhorší. Už po mě tolik nelezli, neřvali pokaždé, když jsem si stoupla do kuchyně, separačka taky ustoupila...
Potrefenáhusa Ale malamala se taky hodně vylepšila. Teda ona je taková v tomhle pomalejší, takže až tak od toho 19. , 20. měsíce. Ale teď bych řekla, že už je standardně narocne (ale nadstandardně šikovné) dítě;-).
Potrefenáhusa ja som to už asi všetko vytesnila, ale syn chcel byť pri mne úplne stále, moc tomu nepomahala babka, ktorá sa mu nonstop venovala, také že hrá sa sám v inej miestnosti poznám až od cca 4 rokov.
Potrefenáhusa co se pamatuju, tak dite, ktere se sotva naucilo chodit, rozhodne nikde nestalo :) Bud zdrhalo a vetsinou zakoplo a skoncilo to řevem, nebo nechtelo jit a nechtelo na kocar, chtelo nest, nebo sebralo nekde nejakej klacek, ktery chtelo nest a napichnout se na nej, obcas chtelo za rucicku, ale to vypadalo tak, ze vlalo nekde za mou dozadu vykloubenou rukou, pripadne se zaprelo nozickama a nechalo se tahnout. Chvilku to trva, nez tu chuzi a stani nejak rozumne zpracuje, no.
Potrefenáhusa co se pamatuju, tak dite, ktere se sotva naucilo chodit, rozhodne nikde nestalo :) Bud zdrhalo a vetsinou zakoplo a skoncilo to řevem, nebo nechtelo jit a nechtelo na kocar, chtelo nest, nebo sebralo nekde nejakej klacek, ktery chtelo nest a napichnout se na nej, obcas chtelo za rucicku, ale to vypadalo tak, ze vlalo nekde za mou dozadu vykloubenou rukou, pripadne se zaprelo nozickama a nechalo se tahnout. Chvilku to trva, nez tu chuzi a stani nejak rozumne zpracuje, no.
Jezis to je tak presny:D
letfenixa tak mladší si taky sám nehraje, poslední dobou si teda vydrží hrát s bráchou. Za to starší si hraje sám v jiné místnosti snad od dvou let. Normálně se tam i zavíral![]()
Kokoska zrovna stání u kluků nebyl problém ještě před lezením
Venku to do dvou let bez kočáru nešlo, ale nošení se u nás nepraktikovalo, to vůbec nemají v repertoáru. Chůzi za ruku starší akceptoval tak od tří![]()
Mně se zdá, že ti Milfaitovic rodiče jsou příliš posedlí kontrolou.
No to stání byl takovej aktuální vykrik, protože jsem to psala s ditetem na ruce, co neslo v kuchyni vůbec postavit na zem, o posazeni na zem ani nemluvím, moc by se mi bejvalo hodilo ji aspoň na chvíli opřít o linku nebo nechat mackat knofliky na mycce... ![]()
je mi jasný, ze až se rozejde, nebude to tak úplně v moji režii
Potrefenáhusa uvidíš, třeba to nebude žádná Calamity Jane, mě ty děti celkem poslouchaly, žádnej únik do neznáma mnohokrát za den se nekonal. celkem si v tomto nevzpomínám na žádný extra problém. Proběhla jsem se pár krát, ale žádné stovky přes překážky u nás nebyly nutné.
Starší nechtěla sedět v kočárku, to ano, ale zas to není nic s čím by nešlo pracovat.
Jako velká výhoda je, ze už k tomu má ten rozum a je na sebe dost opatrná, na druhou stranu má takových počítám 11 kilo, zas úplná fibingerova taky nejsem, aby mě ta váha na jedny strane těla nevadila
Potrefenáhusa U nás funguje lezení do myčky, ale i já se bojím, že ty dvířka vylomí ![]()

continuity jo, ona je na sebe vazne moc opatrná
MPLee jezis vzdyt vazi jako kotatko, nevylomi![]()
MPLee Já to právě kvůli vylomení tenkrát zatrhla, navíc tam nejraději lezli, když tak kapalo to neumyté nádobí
Ale oni vážili počítám o dost víc.
711990 no jenže koťátko vyroste, a pak se už těžko vysvětluje, že ne.
continuity u nás ta chuť lézt do myčky časem přešla. Teď mladší docela obstojně vykládá umyté nádobí.
continuity asi jo, u nas se to zkusilo parkrat a pak uz dikybohu toho nechal
Potrefenáhusa já jsem měla starsi hodně odvážnou a pohyblivou, ale ta si všude natloukla maximálně jednou a některé věci ji stacilo jenom ukázat. A ta druhá ta byla hodně opatrná, je teda i doteď. Každá nová činnost vyžaduje dlouhé přemlouvání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje