Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:44

Kokoska Jj, já jsem z domova navrch zvykla na to, ze klice má kazdej svy a pokud si chce pujcit cizi, tak se zeptá 

Ale on má klice strašnou bakuli a já jen nezbytný klice od domu, takže si často do kapsy bere ty moje 

a dneska rano sbalil oboje 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:44

Alicka ma nádchu. Zajtra mam narodeniny a konečne napadol sneh, tak som si maľovala super víkend na sankach a boboch, no tak asi nič. Hlavne teda nech to nie je vážnejšie.

Ale ráno bolo šialene slzave údolie, že nemôže ísť do škôlky, skoro mi tam ušla aj sama. Je nejaká šanca, že ak je to len nachladnutie, do pondelka ju vykurirujem aby mohla ísť? Asi nie, čo? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:48

Kokoska no mne muž tiež už velakrat odniesol kľúče od domu, ja jemu nikdy.

Kľúč od auta som mala doteraz pod palcom len ja, bo muž nemal vodičak, ale už si ho robí, tak to sa zasa teším na odnesene kľúče. A tipujem, že to bude väčšinou v situácii, keď budem musieť byť s deťmi za 20 minút na druhom konci mesta u lekára

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:48

Potrefenáhusa no fakt se tady stačí zmínit a už to jede

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:51

betsey my máme dvě auta a od manželova ani druhý klíč nevím, kde je, nerada s ním jezdím. Ale on si občas moje půjčí, tak to je nebezpečný. Ale ono v tom klíči je nastavení sedadel a navigace a ještě nějaké další věci, tak snad by si můj nebral.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 11:51

betsey dceři se teď zkrátila rýma z obvyklé týdenní na třídenní, tak ti držím palce. Letěla do školky a dostala jsem pokyn "přijď pro mě pozdě"

A přeju pokud možno pěkné narozeniny! 

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:02

Potrefenáhusa 

Je krásně, ale sněhu jen symbolicky, tak my jsme měli s sebou povinné odrážedlo

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:12

Kokoska no muž vyhlásil, že druhé auto kupovať nemieni, tak som zvedavá, dokedy mu to predsavzatie vydrží 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:23

betsey my jsme měli pár čtyřdenních rým. Ale byly jsme hned pěkně od začátku doma, což u vás není problém;-). Držím palce

Zuzuli To je naprosto šílený, naprosto, naprosto. Ale tak jak říkám, někomu IQ prostě nedosahuje trojciferného čísla, ničím jiným si to nedokážu vysvětlit. Myslím, že malá je moc šikovná. 

eless Ach jo, přeju ti, ať malý potká příští rok učitelku s pochopením a láskou k detem. Tohle je fakt hrozne jednání. On si to nevybral jaký je. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:32

Malenge continuity kdy si v tom černém dole byla naposledy? Já si právě myslím, že už to bez instruktora nejde nebo ta částka za vstup byla šílená (často musíš zaplatit dítě i dospělého, co jde s ním). Protože když jsem něco hledala, tak jsem černý důl z nějakého důvodu vyřadila.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:38

Mohučanka Já taky doufám v třídenní rýmu, hlavně proto že jsem jí od dcery taky chytla, ale moc šancí tomu nedávám :o(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:41

DruI já po třech dnech rýmy od dětí už bývám dobrá, oni jí mají klidně přes týden. Přičítám to tomu, že umím smrkat a když je mi blbě, jsem ochotná si jít lehnout.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:41

Evaeva před 3 týdny. A žádný vstup do te detske oblasti bez instruktora jsem tam neviděla, ale je pravda, ze ceník jsem nijak detailně nezkoumala a tuto možnost ani nehledala.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:43

Malenge to byla otázka spíš na c. Protože já si myslím, že je to tam jak píšeš. Já teda fakt doporučuju to novako na božáku, teď po zkušenostech z Lipna dvojnásob. Tam je dětský areál pěkný, vstup levný, instruktor netřeba.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:48

Evaeva Já bych si taky byla ochotná jít lehnout, ale děti protestujou a nechat je celý den posazené před televizí není úplně ideální systém :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:51

DruI jo, ale třeba večer, když přijde muž, tak zalehnu, nebo po obědě. Starší je ochotný odpočívat akorát po obědě, a usne, jen když je mu fakt blbě. Mladšího taky do postele nedostanu mimo běžný čas:(

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:55

EvaevaNo, když je dcera ve školce, tak dám malýho do postýlky, on si tam hraje a já si lehnu vedle něj, ale když je dcera doma, tak má tendence lézt k bráchovy do postýlky, tak ji musím trochu hlídat, aby ho samou láskou nezalehla :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:58

DruI no ty děti, co už nespí, ale člověk je pořád nemůže nechat bez dozoru:( U nás se aspoň drží ta siesta, to se člověk může trochu vyspat.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 12:58

brrr No tak to každopádně! Vy máte ještě i to triko z Olympiády, která nikdy nebyla, ne?  Z toho budeš žít na důchod, počkej!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 13:05

Evaeva to novako vypada moc dobře, díky za tip, snad ho v hlavě uchovám  Na Lipnu jsme taky byli a z těch lyžařských věci jsem úplně nadsena prave nebyla, ale jinak mi Lipno přijde s dětmi fakt super.