Malenge mě to tu přijde fajn, ale když všude píšou, že do dětského areálu je vstup zdarma, dokonce jsem jim tam i psala, tak jsem myslela, že opravdu všude a ne jen na nejmenší pás. Nevadilo by mi zaplatit vstup, ale s instruktorem syn vydrží každý den hodinu a co potom. Právě jsem si myslela, že budeme jezdit od zvířátka ke zvířátku, pak si sníme tyčku a budeme pokračovat:)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva proto jsem psala, že doporučuji si tam předem zavolat a zeptat se.
Moje zkušenost s Černákem a jinýma je, že člověk zpoza plotu nezjisti nic.
20 vteřin googleni:
LIVE park Černý Důl je jediný z LIVE parků, kam je vstup s časovým skipasem SkiResortu bezplatný. Využít ho můžete ke zdokonalení vlastních lyžařských schopností nebo k výuce svých dětí.
Že si to člověk musí nějak zaplatit považuji za normální, ona ta údržba taky něco stojí, a letos lyžování podražilo strašně. Mě by nevadilo si zaplatit celodenní skipass a ještě si zalyžovat, tak to asi není tak strašná nabídka.
continuity tak jsem ten černý důl vyřadila z jiného důvodu, omlouvám se ti. Mě taky nevadí zaplatit, ale mám problém najít areál, kde to jde.
Evaeva musím si ten Boží Dar zapamatovat propříště. My máme z těch větších středisek nejblíž Ještěd, nebyl jste tam někdo? Pro děti prej taky dobrý, ale osobní zkušenost nemám. Manžel z dcerou teď jezdí na Šibeniční vrch u Mnichovic, tam sice není koberec, ale lano, ale zas tam není narváno, sklon kopce je "placka" a jsou tam za půl hodinky.
Mohučanka my zatím jezdíme jen na dovolenou, takže klidně dál. Ale zkusím to muži navrhnout, ty mnichovice nejsou daleko.
Garfie Z trik už vyrostli, takže teď si dávám setsakra bacha, ať z nich neudělám hadru. Asi je přemístím mezi memorabilie a tam budou tiše čekat a vydělávat. ![]()
Evaeva jako osobně jsem tam nebyla, ale manžel si to tam pochvaluje, hlavně že tam není tolik lidí jako třeba na Monínci nebo na Chotouni. My (teda oni) jsme navíc vázaní na půl/jednodenní víkendové výpady...Dovolené přijdou až za rok, až nebudu odulá, to by se asi šikl ten Boží Dar nebo Lipno ![]()
My máme na zahradě asi archivovaný auto. Jak poznám, jestli to spíš už není hromada šrotu? ![]()
Ještě kdo je z Prahy, tak lze s dětma na Chotouň. Nebývá tam sníh vždy, ale pokud je, tak to lze stihnout i za odpoledne.
VlekyChotoun.cz
Jinak to jde zaplatit všude možně, proč by taky ne? my jsme ještě jezdívali sem. Tu je trochu blbý, že to je nahoře na modré zjezdovce, člověk se tam musí dostat lanovkou.
https://www.skibubakov.cz/sluzby/lyzarska-skola/detsky-park/
Vyfotíš ho na Aukro a uvidíš,za kolik se vydraží.
taky lze na Klínovci. Tam to místo není až tak dobré, protože není úplně oddělené. zas to může dávat smysl někomu s většina dětma, kdyz si chce na jednom místě zalyžovat i dobrý lyžař.
continuity Herlíkovice - Bubákov!
tam jsem to milovala.
Mohučanka Chotouň jedine v týdnu, víkend je zabitý.
continuity my viděli webku z minulé soboty na Chotouni a celkem nám spadla čelist...
Ach, já bych lyžovala, loni nic, letos nic. Snad za rok - do třetice všeho dobrého.
Ale on má klice strašnou bakuli a já jen nezbytný klice od domu, takže si často do kapsy bere ty moje
pro me nepredstavitelny, stalo by se presne jednou
viktorka_od splavu a pak lopata?!!!
Muž jede s Rosťou za tři týdny na víkend do Tanvaldu, tak doufám, že ho tam taky někde už na chvíli postaví na lyže. Lyžování je plně v jeho gesci, já nelyžuju.
Potrefenáhusa Takhle mě jednou zamknul ráno doma sambo, naštěstí jsem šla ,,jen,, do práce a ne třeba na zkoušku. Ale ještě když jsem mu volala tak mi ještě naštvaně říká ,,co je, já jsem u lékaře,,:-D. No a za půlhodiny už šel s klicema. Nojono, stane se!:-D.
Já svoje klíče ztratila, i přesně vím jak, nové tepláky a klouzavé kapsy a moji rodiče mi odmítli dát nové. Takže já nemám klíče, nosím nějaké co jsou mámy, ale ona chodí garáží, ale kdykoliv je nějakej její nestandardní denní program tak je to problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.