Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:24

Potrefenáhusa tak ja se umim celkem durazne vymezit v techto pripadech

49357 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:26

Karja nedali ti klice? tak to vazne vypada, ze vas v tom baraku moc nechteji nebo co;-)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:36

Chci potlapkat tolik lidí, že vás ani nedokážu všechny zmínit. Za den se tu vyrojilo tolik tchánovců, rodičů, učitelek aj. na pěst a nemocí k tomu, dost zírám. Ať jste všichni brzy zdraví  (a nemožné okolí aspoň mlčí).

Offline Kokoska
34994 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:42

Karja to jsou ty extraklíče, co se nedají přidělat bez karty?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:45

dynda Pokud jde o veterána, je lepší se obrátit na odborníka, hodnotí se 5 stavů a jsou tam různá kritéria. A o jakou značku a rok jde?

dzizisketa To je pěkná blbost s tím aukrem.

Offline brrr
12349 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:51

viktorka_od splavu No, já taky nemám klíče od domu, u nás nikdo nemá, všechny jsou erární. Poslední zamyká a buď si klíče bere (pokud odchází na dýl) nebo je nechává u psů. Všichni víme, kde jsou stabilně náhradní klíče a těmi se dostáváme domů, pokud je zamčeno a klíče nejsou u psů

Offline brrr
12349 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:52

Karja Mě tak zamkla jednou máma i s malým dítěm. Musela jsem vyskočit z okna ve zvýšeném přízemí, abychom se dostali na procházku.

49357 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 14:57

brrr tak pokud to vsem vyhovuje je to parada, at vam to klape:-) moje klice jsou ovsem moje osobni vec a stejne nelibe bych nesla, kdyby mi nekdo vzal moji penezenku, mobil nebo zubni kartacek. 

Offline brrr
12349 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 15:21

viktorka_od splavu Já jen reagovala na tu tvou poznámku, že nechtějí Karju v baráku (zapomněla jsem citovat, promiň). Prostě každá familie to má jinak.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 15:25

Mohučanka Uf, stat se to mne, rodila jsem na chodbe!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 15:47

viktorka_od splavu Ale s nima se vůbec nedá nějak rozumně bavit. Prostě jedny jsem ztratila tak mám smůlu, ono se to nějak nepitvalo, ono kdybych dědovi dvakrát do týdne zavolala, že máme problém opustit dům už by je asi přidělal. Kokoska aty jo vůbec nevím, já se po tom nepidila abych si je šla nějak pokoutne přidělat. Ono je to v pohodě, protože máma moc nebývá doma, ale když začne, tak tu bude uvězněna s odemčenym domem:-D.

brrr No ten erární klíč u nás byl dlouho, že prostě byl jeden a schovával se, ale nějak se to časem zrušilo.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 16:02

Evaeva Tyjo, to mne doktorka rekla, ze ze dlouzi, dostala jsem to tyden pred koncem peti mesicu a doktorka rekla, ze booster az 3 mesice po prodelani.

49357 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 16:06

brrr ahaa tak to je jasny:-)

Karja jo no asi to mate jak to vyhovuje vam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 16:24

continuity bubakov vypadá dobře, díky. Já právě hodně narážela na to, že je tam je vstup jen s lyžařskou školou. Tak je to třeba na Frymburku nebo na Žalý. On člověk nikde nenajde celkový přehled, tak je to takové hledání podle toho, co zná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 16:26

brrr erární klíče? To si teda neumím představit, my máme na klíčích i klíče od jiných míst, podle toho, co kdo potřebuje.

Offline Kokoska
34994 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 16:26

Karja nemyslela jsem pokoutně, prostě říct, že si na vlastní náklady necháš přidělat klíče, aby měla maminka zase svoje. Říkala jsem si, jestli třeba vaši tu kartu někam nezaložili, že se nový klíče nedají udělat. Vždyť by to i pro ně bylo lepší mít nějaké rezervní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 16:32

Mohučanka no jo, takhle ke konci těhotenství je to cestování na nic. Ale mohla bys je někam poslat samotné. Já takhle jezdila s tátou nebo babičkou.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 17:00

Kokoska Jasne, no kdoví kde to mají, nebudu tohle téma raději otvírat. Oni pak ty rezervní mít budou, až je odevzdá jim sambo svoje. 

Offline brrr
12349 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 17:54

Evaeva Erární jsou jen klíče od domu, měli jsme to tak vždycky. Dlouho to bylo tak, že když už se zamklo, tak se klíč položil pod kastrolek, co byl na parapetu vedle dveří. Teď už aspoň zamykáme. Vesnice no. Od svých prací máme svoje klíče u sebe, takže se nestane, že ti je někdo omylem vezme. Ty doma ani nevytahujeme.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 18:15

Evaeva jojo, oni právě jezdí sami, ale jen na půldny. Já si zatím doma hodím nohy nahoru měli by ve společnosti dalších příbuzných zvládnout i týden v Alpách, snad to klapne.