Mohučanka muz dnes odpoledne odvlekl obe deti do Jizerek na vikend. Vzhledem k tomu ze na me vlezl nejaky moribundus to jen a jen vitam...
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka užívej si poslední týdny klidu:) Určitě to zvládnou, táta se mnou jezdil i sám. Mám na to hezké vzpomínky, jak jsme kupovali jízdy a domlouvali se kolik ještě, jak jsem mu mávala z okna, když si šel ještě zalyžovat a jak jsme sjížděli na lyžích dolů do Pece.
Mohučanka no ale to je nejlepsi deleni!
Potrefenáhusa a co kdyby si tvůj drahý tu bakuli udělal rozdělovací - dva kroužky spojené přes otevírací přívěsek, a na procházku by si místo tvých bral půlku svých?
SunEclipse Jezis prosím te on mě naposledy naopak školil, proč já mám ty svoje klice rozdělený, proč mám svoje pražský klíče zvlášť a proč mám klíče od mámy na těch pražských klíčích a ze si to mám dat k sobě a sundat si z toho klíče od práce...malem to skončilo tou lopatou!!!
Potrefenáhusa Nene:-D
Potrefenáhusa to je takové nadmíru praktické mít klíče od půlky republiky na jednom svazku. Pak je člověk zapomene ve vlaku a zámečníci ze třech měst mají vystaráno až do důchodu. ![]()
continuity no přesně to mě taky napadlo, já nemám na klíčích ani klíče od sklepa:)
continuity njn
Evaeva smarja, ale to snad nikdo
Potrefenáhusa no to já nevím, u nás to zvykem nebylo:)
Potrefenáhusa já mám na klíčích všechny klíče, od domu, od obou branek, od bytu, od branky a sklepa bytu, od šuplíku v práci a dokonce i od zámku na kolo ![]()
Pinot Noir klíč od kola hlásím taky. Ale od obou sklepů, kočárkárny a těch tří domácností, od kterých mám klíče (mimo mojí), zůstávají doma.
Potrefenáhusa Evaeva hlásim, že ja mám :) ale chodím tam skoro denne pre odrážadlá a hračky na piesok.
Potrefenáhusa tyhle nevyzadany rady moc miluju, fakt moc. Uplne nejvic, kdyz mi navrhuje zmenit neco, co mi maximalne vyhovuje, protoze on to ma jinak.
Potrefenáhusa jo a ještě vlastně čip od bytovky, kde je ten byt. ![]()
No je to svazek, že bys jím zabila.
Mrakoplas no my to máme doma, případně bych volila kočárkárnu, ta je hned vedle vchodu. Táhnout se s nimi do sklepa přes dvoje zamčené dveře a jeden čip ve výtahu nechceš![]()
Kokoska to mi bývalý chcel robiť v kuchyni. V ktorej nikdy nevaril. Kde majú byť hrnce atď. No určite ![]()
Evaeva tak my zas nemáme výťah, to ich dám radšej do sklepa ako ťahať na štvrté poschodie :) Ale často ich nechávam vo vchode, je veľký a tým, že je tu malo bytov, sa všetci poznáme a zatiaľ (klop klop) sa nikdy nič nestratilo.
Edit. Ja ich vlastné nechavam v spoločnej miestnosti, niečo ako kocikaren ale je hneď vedľa sklepov, takže tomu hovorím tiež sklep/pivnica.
Mrakoplas hele, to uz mi tam bylo blby napsat. Prej mam tu kuchyň divne a nelogicky usporadanou, teda jako obsah. Tak jsem rekla, az mi uvari jeden kompletni obed polivka, hlavni chod, desert, prerovnam to podle nej. A je klid.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.