Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:24

Mrakoplas no tak bez výtahu je to úplně jiný levelMy z toho podzemního podlaží, kde je sklep, ani nemáme východ, já tam nerada chodím tak nějak celkově.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:25

Kokoska . Ja som naoplatku navrhla zmeniť usporiadanie náradia a pochopil :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:29

Evaeva ja tiež ale už som si zvykla. V starom byte som mala kocikaren hneď vedľa vchodu, to bolo super. Bola tam zbierka snáď 20 bicyklov, silno zaprášenych, niektoré už riadne veterány. Počítam, že väčšina majiteľov už nežila a nikomu sa nechcelo robiť tam poriadky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:32

Mrakoplas  v naší kočárkárně si předseda skladuje nějaké časopisy:) Ale dvacet let stará kola tam jsou samozřejmě taky, to je taková bolest skoro všech tady těch místností. 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:37

Evaeva taky mám 20 let starý kolo a furt mi přijde jak celkem nový! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:38

Potrefenáhusa ha, máš pravdu, tyhle budou asi starší. Ale hlavně tam akorát stojí, ty lidi už na nich dávno nejezdí. Plus samozřejmě různé kočárky a sáňky a podobně.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:39

Evaeva no myslím, že niektorým bolo oveľa viac ako 20 ale vek si netrúfam odhadnúť. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 21. ledna 2022 23:41

Potrefenáhusa já mám kolo tak 15 let a JE NOVÉ!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 08:24

My nemáme kocikaren, ale mame jednu vlastnú malú pivnicu plus veľkú pivnicu spoločnú pre tri byty. No toho haraburdia je tam statočne. Nie je kde sa tam hnut, detské vaničky po deťoch co už majú teraz aspoň 40 a podobne. Stále sa hovorí o tom, ako sa objedná kontajner, a vyhadze sa to, ale tipujem, že to bude najskôr v budúcom desaťročí 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 08:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva smarja, ale to snad nikdo 

​vopatrne!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 11:49

Maly celu noc prevracal a ja si nie som ista, ci to je viroza alebo podra,deny zaludok, levo muz mu dal vcera zjest 4 cerstvo upecene muffiny . Takze mam doma ubolebe, nevyslate trojrocne dieta, nespokojneho novorodenca, co aktual e place a nespokojne 34 rocne diet (rozumej muza), ktory fnuka, ze sa v boci nevyspal (pri synovi spal on). A ja uz periem 4 pracku, lebo muza nenapadlo vziat k synovi do izby lavor, takze sme 5× prezliekali dvojpostel, mame ovracany cely gauc a vsetky deky .

Asponze mala oekne spala, dokonca nemala v noci ani bdele oknk, asi oreto, ze sa mi ju podarilo uspat okolo desiatej vecer.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 11:55

DrowRanger úf no dokelu, strašné

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 12:01

betsey ja len dufam, ze to bolo sposobene dietnou chybou, lebo ak toto skoci na Oliviu, tak by sme museli asi do nemocnice .

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 12:21

DrowRanger Tak ať je to jenom podrážděný žaludek a dneska už to bude dobrý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2022 13:08

DrowRanger K viróze by měl nejspíš teplotu, asi to bude ten podrážděný žaludek. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 13:12

Ja musim mit vsechny klice dokupy, protoze se taky muze stat, ze z Brna musim nutne na chatu do Jesu, kde bych bez klice byla uplne v haji a v Ostrave na policce by mi byl platny jak mrtvemu zimnik. Takze klice od domu, od brna, od prahy, od chaty, od garaze, od kanclu, no jak pise pinot, mohla bych tim svazkem vrazdit. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 13:18

Evaeva DruI uz ma teplotu, zatial len zvysenu a znovu vracal . Muz dnes nahlas roznyslal, co sa moze este skomomplikovat a pokazit, tak som len podotkla, ze periem uz 4 varku pradla, tak nam kludne moze klaknut pracka .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2022 13:22

DrowRanger no to je blbé, snad to malá nechytne. Ale ani teplota podrážděný žaludek nevylučuje.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 13:24

DrowRanger Velkamala mela taky v noci vysokou teplotu a průjem, tak uvidíme. Snad to vaše malá nechytí, ona ta miminka čerstvá jsou taková odolnější. My teda máme podezření na covid, tak cekame na dotestovani rodiny, sice jsme se s nimi vůbec neviděli, ale i ta společná předsíň asi stačí. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. ledna 2022 13:26

Evaeva neviem ako vaši, ale naše deti keď zjedli niečo pokazené/nevhodne, tak vracali vždy len raz, Max dva krát, ja vlastne takisto. Ale samozrejme neviem či je to pravidlo. DrowRanger ach jaj, držím palce. Rehydratacny roztok v zásobe máš?