Mrakoplas no tak bez výtahu je to úplně jiný level
My z toho podzemního podlaží, kde je sklep, ani nemáme východ, já tam nerada chodím tak nějak celkově.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska
. Ja som naoplatku navrhla zmeniť usporiadanie náradia a pochopil :)
Evaeva ja tiež ale už som si zvykla. V starom byte som mala kocikaren hneď vedľa vchodu, to bolo super. Bola tam zbierka snáď 20 bicyklov, silno zaprášenych, niektoré už riadne veterány. Počítam, že väčšina majiteľov už nežila a nikomu sa nechcelo robiť tam poriadky.
Mrakoplas v naší kočárkárně si předseda skladuje nějaké časopisy:) Ale dvacet let stará kola tam jsou samozřejmě taky, to je taková bolest skoro všech tady těch místností.
Evaeva taky mám 20 let starý kolo a furt mi přijde jak celkem nový!
Potrefenáhusa ha, máš pravdu, tyhle budou asi starší. Ale hlavně tam akorát stojí, ty lidi už na nich dávno nejezdí. Plus samozřejmě různé kočárky a sáňky a podobně.
Evaeva no myslím, že niektorým bolo oveľa viac ako 20 ale vek si netrúfam odhadnúť.
Potrefenáhusa já mám kolo tak 15 let a JE NOVÉ! ![]()
My nemáme kocikaren, ale mame jednu vlastnú malú pivnicu plus veľkú pivnicu spoločnú pre tri byty. No toho haraburdia je tam statočne. Nie je kde sa tam hnut, detské vaničky po deťoch co už majú teraz aspoň 40 a podobne. Stále sa hovorí o tom, ako sa objedná kontajner, a vyhadze sa to, ale tipujem, že to bude najskôr v budúcom desaťročí
Maly celu noc prevracal a ja si nie som ista, ci to je viroza alebo podra,deny zaludok, levo muz mu dal vcera zjest 4 cerstvo upecene muffiny
. Takze mam doma ubolebe, nevyslate trojrocne dieta, nespokojneho novorodenca, co aktual e place a nespokojne 34 rocne diet (rozumej muza), ktory fnuka, ze sa v boci nevyspal (pri synovi spal on). A ja uz periem 4 pracku, lebo muza nenapadlo vziat k synovi do izby lavor, takze sme 5× prezliekali dvojpostel, mame ovracany cely gauc a vsetky deky
.
Asponze mala oekne spala, dokonca nemala v noci ani bdele oknk, asi oreto, ze sa mi ju podarilo uspat okolo desiatej vecer.
DrowRanger úf no dokelu, strašné
betsey ja len dufam, ze to bolo sposobene dietnou chybou, lebo ak toto skoci na Oliviu, tak by sme museli asi do nemocnice
.
DrowRanger Tak ať je to jenom podrážděný žaludek a dneska už to bude dobrý.
DrowRanger K viróze by měl nejspíš teplotu, asi to bude ten podrážděný žaludek.
Ja musim mit vsechny klice dokupy, protoze se taky muze stat, ze z Brna musim nutne na chatu do Jesu, kde bych bez klice byla uplne v haji a v Ostrave na policce by mi byl platny jak mrtvemu zimnik. Takze klice od domu, od brna, od prahy, od chaty, od garaze, od kanclu, no jak pise pinot, mohla bych tim svazkem vrazdit.
DrowRanger no to je blbé, snad to malá nechytne. Ale ani teplota podrážděný žaludek nevylučuje.
DrowRanger Velkamala mela taky v noci vysokou teplotu a průjem, tak uvidíme. Snad to vaše malá nechytí, ona ta miminka čerstvá jsou taková odolnější. My teda máme podezření na covid, tak cekame na dotestovani rodiny, sice jsme se s nimi vůbec neviděli, ale i ta společná předsíň asi stačí.
Evaeva neviem ako vaši, ale naše deti keď zjedli niečo pokazené/nevhodne, tak vracali vždy len raz, Max dva krát, ja vlastne takisto. Ale samozrejme neviem či je to pravidlo. DrowRanger ach jaj, držím palce. Rehydratacny roztok v zásobe máš?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.