Malenge na me taky prisla krize. A pak dalsi krize z toho, jak spatne snasim krize
. Vzdyt jsme doma vlastne teprv od stredy a deti to celkem zvladaji. Jinak ja taky zimu nemam kvuli detske nemocnosti rada a zrovna jsem si rikala, ze je to celkove opruz, oblikani zabere asi tak stejne casu jako samotny pobyt venku... Ale presto bych pasmo nemenila, ja vylozene rada dycham studeny vzduch, rano jsem sla marodovi pro rohliky a ten chlad na tvarich jsem si uzivala. Ale taky se tesim na teple dny, kdy clovek muze byt cely den venku, v lehkem obleceni, kdekoli se najist, nic moc neresit. Tohle je na prd, ted nas kolikrat rozhodi i takova hloupost, jako ze nam treba ujede autobus, protoze musime cekat nekonecnych 10 minut v pliskanici
.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita to oblikani děti je strasny, já si u toho vzdycky vzpomenu na poučku od moora ze poslední se oblikaj ty děti, který už se umí svliknout...ale tvg už ta naše 1,5leta si umí sundat kuklu, boty, rukavice, navrch ji nahnat, ze se jdem oblikat, pak za řevu oblict a to je fakt jen jeden kus...a ne čtyři
i tak než vylezem ven, jsem úplně zplavena a chce se mi znova na záchod...
Karja ja jsem se s vnukem muchlala v sobotu, v nedeli u nas byli na obede a porad jsme se kolem sebe ometali. Blbe mu zacalo byt v pondeli, v utery lehl jeho tatinek. A ja v patek PCR negativni, moji mame taky nic neni. Druhy vnuk, ktery s tim vetsim cely predminuly tyden i to posledni pondeli chodil do skolky do stejny tridy, ma taky negativni test. Tak treba vas to taky mine.
Potrefenáhusa na to je dobrá oplocená zahrada. Starší už se obleče komplet sám, jen je mu potřeba pořád připomínat, aby pokračoval, jinak v tom neustálém přívalu slov a myšlenek zapomíná, co vlastně dělal. Vyšoupnu ho pak ven. Mladší, který do té doby naoko utíkal a dělal, že se oblíct nechce, mu to začne závidět, takže začne spolupracovat a v mžiku je oblečený taky. Vyšoupnu ho ven taky a pak se teprve v klidu vypravím já. Někdy stihnu i kafe. ![]()
Pinot Noir jo, tam my máme deset betonových schodů...ona uz teda umí v pohode, já ji nechavam, ale v těch zimních hadrech je jak michelin
ale včera jsem asi prvne ocenila ten debilni kopeček z navážky u nás na zahradě ![]()

Pinot Noir syn sa oblieka sám, hlavne v skolkove dni a keď som mu v ktorýsi pracovný deň obliekla kvôli krátkosti času nohavice ja, tak si ich vyzliekol a obliekol sám znova ![]()
Kokoska Jj třeba jo, ale jak se otestovavat že jo. Tata je nemocný od čtvrtka, máme nic není, jdou na testy dnes, no a pak se tady budeme pořád vometat přes ty společne vstupni prostory. Takže stejně půjdeme asi dvakrát. Ale spíš jde o dcery školku, no a pak samozřejmě abych je nikam netahala moc, snad se nám to neprotahne na měsíc.
Nevíte ten test dvakrát do měsíce zdarma, to se počítá kalendářní mesic?
Potrefenáhusa Na té zahradě si pak vyhraje, vypadá pěkně pracovně? Máte s ní něco v plánu? Pinot Noir No přesně, vysoupnout jednu za dveře, nejhorší je, že já je pri tom oblíkání akorát tak podporuji v souperivosti která mi jinak vadí. To je furt: Ale podívej, ona už bude oblečená, ona bude první a pak mě štve když na sebe někde porvavaj ,,jaaa,jaaa první!!!!!
letfenixa jo, to znám, pomáhat nesmím. Někdo mi tu radil, abych k urychlení procesu převlékání ve školce prostě staršího převlékla já.
Tak určitě, ležel by tam v amoku dodnes. ![]()
Potrefenáhusa my máme tu část u vchodu taky nebezpečnou, před rokem bych tam mladšího taky ještě takhle bez dohledu nepustila.
Gatita Já jsem si zrovna říkala, že bychom měli jet někam na způsob té ozdravovny, co jezdí ostatní. Prostě se provetrat a poprocedurovat. Ale dvě děti tam asi nezvladnu, to bychom vystěhovali celý penzion:-D
Karja teď je pět testů za kalendářní měsíc, můžeš se protestovat dokonale:)
Neznáte náhodou někdo zázračný způsob jak čtyřleté dítě přimět, aby dobrovolně víc pilo?
Já už se při snaze donutit dceru dodržovat pitný režim alespoň na minimální vhodné míře dostávám do nejhlubších hlubin zoufalství a fakt si nemyslím, že křičet na ni, ať už se sakra konečně napije, je dobrý způsob :o(
Pinot Noir stačí i chodba před výtahem:) Taky je tam postupně vyšoupnu, pak si dojdu na ten záchod (Potrefenáhusa
), posbírám všechny čepice a rukavice, doobléknu se a můžeme vyrazit. Ale je fakt, že v tomhle věku dětí tu zahradu závidím. Starší si venku fakt vyhraje, vydržel by tam nekonečně dlouho akorát s pár klacky.
DruI různé flašky si asi zkoušela, co? Některé mají rádi takový ten dudlík, co má rajec. A pak samozřejmě hodně zředěný džus, sťáva nebo ovocný čaj, ale to už tě taky asi napadlo.
Evaeva Aha, no tak spousta testovacích míst má na webu ještě ty staré informace. Tak to je v cajku no:-D. To už se jdu objednat:-D
Evaeva my někdy ani dál nedojdeme. Než se vymotám ven, oni už mají vymyšlenou hru na zahradě a nikam už se jim nechce. Akorát já si pak říkám, že jsem se kvůli tomu nemusela oháknout od hlavy k patě, ale stačilo přes flekatý elasťáky navlíct hubertus. ![]()
DruI nepomůžu a asi nepotěším , protože jsem na nic nepřišla, u nás proběhl jak cukr (šťáva, džus, jak je starší, tak jsem byla ochotná mu platit) i bič, a nic. Ani to, že ho bolí hlava, když dost nepije. To si teda asi hlídá a nutné minimum pije, ale to je všechno. Nepití má po manželovi, ten je schopný taky nepít celý den, protože nemá žízeň, ale ten si na to aspoň myslí . A nedobrou náladu pri žízni a hladu zase po mně. Kombinace na prd
Pinot Noir no to my bychom kolikrát taky tak nejspíš dopadli. I když nevím, mladší takový úplně není, zrovna včera se vrátili z procházky, že starší si celou dobu hraje, něco vykládá, pořád spousta práce a mladší stojí a pak je mu samozřejmě zima.
Karja se zahradou ani nevím, slepice? Klouzacku a hrad? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.