dynda od pondeli jsme nevystrcili nos z domu a neviděli jsme ani pošťáka. Je to ten dementní covid. Dítě zpruzene, je mu blbě, což mu ovšem nebrání ve vymýšlení kravin, teď narval mou sbírku mušlí ze svatební cesty dovysavace. Zničili už několik hraček, pořad se rvou, celodenní řev a já se placam od naštvaní, protože bracha už pobral rozum a s veškerou léčbou spolupracuje, takže mu je samozřejmě mnohem lip, k lítosti, ze mu nemuzu nijak pomoci, tak co jsem to za matku, v noci poslouchám, jak nemůže dýchat, parada proste.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka to je dobře, ze je to jen rymicka. Hezky si uzij screening, já chodila moc rada, vždycky jsem z toho prcka byla úplně namekko, jak se tam mele
a díky!
Chudák malej. Kdybyse do pondělí nezlepšil, zašla bych k lékaři, jestli mu na to nesedl nějaký bakteriální infekt. Jestli má ty nudle zelené, je to celkem možné, pak by mu ulevilo antibioticá.
pusu mu namaz ve spaní, zrovna to jde celkem dobře.
Zajtra mal ísť starší konečne do škôlky, ale ako to tu tak čítam, začínam silno uvažovať, že ho zas nechám doma
.
Malenge snad mu bude brzy lépe, když nechce léky ani sirupy, tak se toho bude zbavovat déle, no. Je mi ho teda líto.
continuity s doktorkou se určitě domluvim na dalším postupu. Crp měl ukázkové a nudle zelené nejsou, jen jich jsou tuny a tuny, nechápu, kde se to v te hlavě muže brát, přijde mi to množství proti fyzikálním zákonům ![]()
a už končím, prestavam to sem na vas valit, potřebovala jsem si ulevit. Díky vsem.
Já mám hodně "proškolkový" přístup, ale už jsem se rozhodla, že nejméně týden před jarními prazdninami (a alpskou dovolenou) dcera bude projistotu doma.
Mimochodem continuity viděla jsem na novinkách článek, kde shrnovali podmínky lyžování v Rakousku s tím, že najisto ta pravidla vyhlásí až příští týden. Četla jsem i rakouske zdroje a byly to stejné informace. Nevím, kolik je přesně tvým holkám, ale jsou tam, pokud to chápu dobře, kategorie do 12 (nic) do 15 (s opakovaným PCR) a nad 15 (očkování staré max 180 dní nebo 3 dávky). Ale oficiální vyhlášení podmínek má být teď po neděli.
No je mi vsech zdejsich nemocnych lito, moc. Ja jsem tak rada, ze uz starsiho nic neboli. To je takova bezmoc, clovek by si to s nima rad vymenil, aby jim nebylo blbe. No je to uleva, i kdyz ted je to zas divocina, sotva pookrejou, tak se zacnou prat a demolovat dum. A ven porad nemuzem. Dnes byli na testech, pevne doufam, ze meli jen to střevní cosi a budou moci hned do sveta. Pokud to bude kovid, tak zacinam hned prvni den v praci po rodicaku nastupem na ocr/nemocenskou![]()
![]()
Gatita tak tobě už se ten nástup do procesu takhle přiblížil! Moc držím pěsti, ať přijdou brzy výsledky, negativní!! Já mám první ocr v životě, musela jsem si to nastudovat ![]()
Mohučanka ja som ho v januári dala, vydržal tri dni
. Si vravím, radšej zdravé dieťa doma ako choré. Nemohli sme ani na krúžok, ani na plaváreň..
Keby to boli len tie skolkove moribundusy, tak neriešim ale takýto priebeh korony im moc neželám. No, do večera mám dosť času to premyslieť :)
Mohučanka já teda děti do školky před dovolenou nedávala nikdy. Zrovna na té zimní dovolené, kdy tady vrcholili všechny chřipky, mi dost záleželo. Úplně stačilo, že jednou jel se zánětem středního ucha chlap a já vždy se šíleným kašlem trvajícím pul zimy.
continuity jo, teď už téhle taktice taky rozumím. V naší rodině prošla chřipka vždycky kolem a nás si nikdy nevšimla, ale ona ani ta "rýmička" není nic příjemného, zvlášť když jí chytí dospělý. Navíc já už budu na mateřské, takže práci zredukuju na kontrolu emailů a mohla bych mít energii na nějaký program pro dceru.
DruI Dcera taky málo pila a měla problémy se zácpou. Nejvíc se mi osvědčilo, když se napila vždycky, když ode mne něco chtěla. Takže jsem jí pití sice pořád připomínala, ale opravdu pila a probíhalo to v klidu. A dokonce tak zvládala mnoho měsíců vypít každý den lahvičku s vlákninou, co dostávala kvůli zácpě, a bylo to takové slizce rosolovaté...
Mrakoplas Alica vydržala v škôlke takmer dva týždne, a teraz sa javí, že mala len nejakú dvojdňovu nádchu, včera aj dnes je už úplne bez sopla. Ale ak bude v pohode aj zajtra, do škôlky ju aj tak nedám, bo zajtra má muž rannú, musela by som ráno brat aj Klaru a rano ma byt u nás mínus 17 ![]()
Jupí nová postel
Já dala syna v červenci do školky na dva týdny. Vydržel tam týden a na dovolenou jsme mohli až poslední týden v srpnu. Jednu dovolenou jsme museli úplně zrušit. Postupně jsme marodili všichni, každý přes týden. Stejnou chybu už nikdy neudělám!
Já vím, jak jsme se tu pozastavovaly nad bezpříznakovým covidem u dětí
Na hnusně rozpraskanou pusu u syna mi v lékárně prodali Fungicidin. Nestudovala jsem a namazala mu to, do rána zahojeno. Když jsem mast uklízela, přečetla jsem si, že je to na kvasinková onemocnění kůže a pochvy. Tak asi to fakt byly kvasinky, mě by to nenapadlo.
dynda
to jsou věci! Fajn, ze to tak rychle zabralo. U nás si tedy myslím, ze je to tím věcným smrkanim a otiranim nosu a okolí, proste to má vyschle a podrážděne. On si to chce nechat utrit a současně nechce, takže věcně uhyba a různé sebou cuka, tak jsem ho už xkrat rypla. Teď mi chudák usnul na klíně. Prosím te, jak dlouho to u vas trvalo? Jsem si myslela, ze po týdnu už se někam posuneme ![]()
dzizisketa čo tam po posteli, ten úsmev ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.