Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2022 16:05

Malenge mě ten týden přijde už hodně, uvidíš, co ti zítra řeknou u doktora:( My jsme měli teda deltu, ale za tři dny byl syn dobrý, pak ještě pár dní smrkal sice málo, ale nepěkné hleny (pardon). Kluci se takhle začali po týdnu horšit po té vánoční viróze, jak měli ten náběh na zánět průdušek. Na atb to nebylo, ale chrčeli a kašlali šíleně. Ale dostali ten sirup a za pár dní byl klid.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 16:06

Malenge 

U nás jsme z toho byli všichni venku tak po týdnu. Postupně se všichni zlepšovali, ten nejhorší kašel u dcery byl tak 3 noci, 4 dny. Ale teď teda stále měříme syna a každý den má zvýšenou teplotu, což jindy nemíval. Z úterý na středu zvracel. To je podle mě školková viróza, ale ty teploty bych čekala, že pominou rychleji, tak mě taky hlodá, jestli to může mít nějakou souvislost. My jsme se teď měřívali docela často, protože v lednu měl syn zase ve školce kontakt s covid dítětem, kolem mě a mažela to padá hromadně, tak se trochu bojíme, abysme si někde ještě nelapli omikron a nešířili ho dál. Už jsem mu dělala i 2 antigeny a nic. V týdnu jdeme k doktorce, tak to tam proberem.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 17:11

Tak mam odpoved na otazku, ci to co ma syn je infekcne, uz to mam aj ja . Zatial bez teplot a zvracania, ale myslim, ze to onedlho pride...Mala a napodiv aj muz su chvalabohu ok a co som citala, tak vdaka kojeniu by sa jen to malo s najvacdou pravdepodobnostou vyhnut...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 17:26

DrowRanger 

Achjo, to je teda hrozně nepříjemný. A covid to není?

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 17:34

DruI se zpožděním, ale přece... Dítě víc pilo, pokud se mi do ní podařilo nadlábit nějaký nápoj hned ráno. A zjistila jsem, že to tak mám i sama. Když posnídám hodně tekutin, nastartuji průtokáč a piju celý den. Pokud si dám jen 2 pidikafe, už do večera nic pít nepořebuju...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 17:37

dynda vobec netusim, testovat sme sa neboli. Ale nastup a priznaky zodpovedaju brusnej viroze, aj ta kratka inkubacna doba. A teda nik z nas nema bolave hrdlo, nadxhu ani kasel, su to vylucne len traviace tazkosti (teraz mi vravi muz, ze uz je zle aj jemu, caka nas asi vesela noc).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 17:39

DrowRanger 

Tojo, ono to teď řádí všude. 

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 17:46

Mrakoplas 

On byl úplně nadšený. Sice ještě včera večer tvrdil, že v té nové posteli rozhodně spinkat nebude, ale dneska se nahoru pokoušel vylézt ještě než jsme tam dali matrace, po obědě si celý nadšený vylezl nahoru a pak i sám slezl dolů! Teď jsme mu tam namísto lampičky na tu dolní palandu nainstalovali nepoužívaná vánoční světýlka a má takový pelíšek, že mu ho i já závidím.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 18:41

dzizisketa tak nech mu to vydrží! Náš bol z nej tiež najprv nadšený, na začiatku tam aj spal ale postupne ho to prešlo :( 

Dnes šiel so mnou na nákup a zobral si peniaze z pokladničky, aby si mohol dačo kúpiť. Sambo mu dal svoju starú peňaženku, v nej bola aj stará Tesco club karta. Také nadšenie a toľko radosti som už dávno nevidela . Ja mám svoju vlastnú peňaženku a kartu! Čo každému, koho po ceste stretol, nezabudol oznámiť. Pri pokladni si zaplatil cukríky čo si vybral a pokladníčke strkal 50 centov, že to je pre ňu a oslovoval ju "pani učiteľka". Váľali sme sa od smiechu. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 18:46

Mrakoplas Naše malamala teď nosí taky peněženku, takovou ruzovobilou tygři....no...mají vkus a má v ní staré desetniky a dvacetníky:-D. Ale jako dost důležite to vždycky dává na pult! Max jeden ale:-D

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 19:14

dynda dekuju za info a držím pěsti, ať ta teplota nic není. Moji kluci mívají celkem často delší období, kdy mají běžně třeba 37,4 a vůbec nic jim není a nic to neznamená. Tak třeba to bude taky tak!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 19:30

Mrakoplas 

To je roztomilé

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:22

Tak my jsme strávili odpoledne v Motole. Malá dostala šílený průjem, přidalo se i zvracení. Doma teplotu neměla, ale teda byla jak vodotrysk  po příjezdu už měla 38 a dostala paralen. Strávila 2 hodiny na kapačkách, pak nás pustili domu. Doma snědla celé 2 piškoty, průjem pořád stejně šílený a už má 39,5. Tak dostala nurofen a doufám, že to klesne. V nemocnici se na mě koukali jak na blázna, že jí chci testovat na covid. Ale jestli se ještě v noci nevrátíme do nemocnice, tak jí zítra na testy vezmu. Pro jistotu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:32

MPLee chudinka malá! Snad už to bude lepší. Zní to teda děsivě.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:33

MPLee přeju vám, i ostatním marodům, ať je brzy zase dobře.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:34

MPLee beruška malá. Pro ty malé dětičky je to fakt blbý. Kdyžtak ještě znovu jeďte. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:37

MPLee Chudinka malá. Snad už je to nejhorší za vámi a malá se dá rychle do pořádku.

Online mirajo
2665 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:38

At je vsem malym marodum brzo lip. Jsou to velky nervy, kdyz maj horecky a je jim zle

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 21:12

MPLee 

Uaaa, noční můra každé matky. Chuďátko malinký. Ať se to už zastaví! 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 21:20

MPLee moc držím pěsti, snad bude brzy lip!