Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online rysamona
1109 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 08:50

DruI

Dcera to má dodnes, 8 let. Každý měsíc jsme kupovali novou flasticku, kelímek či skleničku u které svatosvate přísahala že bude pít. Nic. Dokonce jsme koupili takovy ten barel s davkovacem že si sama napustí. Nic nepomohlo. Takže pořád chodit a připomínat. Teď už jsme pokročili, chci po ní ať si udělá pití sama. Očistec. 

O tom že jsme na pití vyzkoušeli úplně vše ani nemluvím. Teď vzala na milost kaktusový sirup od relaxu. Jinak džusy třeba vůbec nepije. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 08:57

DruI asi jako s jídlem. Neuděláš nic. Starší skoro nepije, mladší naopak jak duha. Doufala jsem, že jak budou dva, budou tyhle věci snazší, že jako jeden bude druhého motivovat v jídle, a druhý prvního v pití, ale na tyhle teorie mi házejí bobek.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 08:57

Evaeva Ředěný džus bylo dlouhou dobu jediné, co byla ochotná pít. Teď si sice trochu rozšířila repertoár, ale zase si všeho vždycky jenom cucne :o( Taky chvíli fungovalo pití brčkem, jenže přišla na to, že když to brčkem vytáhne nahoru, může to zase pustit zpátky do sklenice

MaeGandal Dceru z nepití bolí břicho, protože se jí pak špatně kaká. A teda tu špatnou náladu z žízně má asi taky :o( Já furt doufám, že jak bude starší, tak si to začne hlídat sama. Možná bych měla spíš prostuudovat nějaké rady na vylepšení svého sebeovládání, protože dneska se mi podařilo vypěnit ještě před snídaní :o(

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:03

DruInabízela bych přesnídávky, klidně ty proklínané kapsičky, kompoty, prostě mokré věci. A syn, který doma nepije čaj, je venku celý šťastný, když si může u okýnka v parku koupit čaj v kelímku, nebo teď pil takové to horké jablko na kluzišti. Asi má pocit dospělosti, nebo co, doma by to nepil. Tak zkusit i tohle možná.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:06

DruI syn si zo všetkého len cucne a potom poňho prídeš do škôlky, dáš mu čaj a nevie sa dopit

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:06

rysamona Mně by ani nevadilo jí to připomínat, kdyby ty moje připomínky brala na vědomí, ale to ona vždycky musí něco nutně dodělat, než se napije a pak na to hodí bobek, já se naštvu, pak se naštve muž, protože nemá rád, když křičím, no a je to celý v kelu :o(

Pinot Noir No tak ani tys mě teda nepotěšila :o(

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:09

Pinot Noir Jo to dcera by nápoje v kelímku kupovala ráda... akorát je pak stejně nepije :o)

letfenixa Tak alespoň v té školce.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:30

Dneska mi volal muz, jak se maji na horach. Tak se mu pry holky vzbudily ve 3 rano a servaly se v posteli o hracku. Nalezite jsem ho politovala:D A jak byly vcera roztomile, zvladly lyzovani i bezky, tak dneska jsou pry jak navedene uz od rana. Ale sam musel uznat, ze podle zakona o zachovani energie to nemohl mit zas tak jednoduche:D

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:43

DruI myslím, ze pinot to vystihla přesně, to je jak s jídlem, neudelas nic a je to strašný a příšerný. Zrovna jsem si minuly tyden říkala, ze nebýt toho věcného ukrutneho opruzu s jídlem, měli bychom už docela pohodu. Pokud jsi vyzkoušela nakoupit x různých kelímku i lahviček, všelijak motivovat, tak se obavám, ze nic jiného, než neustále pripominani a nuceni ti nezbývá. Lituju moc.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:46

No a já blbec si včera říkala, ze už to vypada docela dobře, ze se malej lepší, ze snad už to bude brzy v poradku. Takže v noci jsem ho našla schouleneho na zidlicce v rohu pokoje breciciho a krouticiho se v hnusnem záchvatu kašle a od rána chrchla jak v den jedna. To, co tlačí z nosu, bych radši ani nepopisovala. Ještě ta bezva horečka a jsme ve stavu před týdnem

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:50

DruICo zkusit koupit takový ten soudek jak si to děti čepují samy? Plastové měli v Pepcu, ale taky to máš jen tak na chvilku, pak zase schovat a vytáhnout za čas. A ji hodně ovoce a zeleniny? Že by měla tekutiny aspoň z toho! 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 09:51

Malenge Chudák malej, to jsou hrozne modibundusy letos! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:02

DruI Alicu veľmi baví hra, že opakuje po mne presne to, čo robím ja alebo naopak. Takže si sadneme oproti sebe každá s pohárom vody a keď sa na pijem ja, napije sa aj ona, keď si dám vlasy za ucho, dá si aj ona... To by nešlo? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:25

Malenge chudinka! Výživné zahlenění jsme měli tuhle zimu několikrát, jedno z toho byl covid. Dokonce jsme jednou i museli zase vytáhnout na mladšího odsavačku. Byli jste u doktora? Já pro děti dostala předepsaný sirup ventoliber? a pomohl dost.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:29

DruI jestli je to potřeba na kakání, tak jak říká Pinot Noir tak presnidavky a tak, povidla do jogurtu apod

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:46

Tak koukám, že zázračné řešení opravdu neexistuje a budu muset pokračovat v dělání opiček. Ale zase se mi ulevilo, že nejsme jediní, kdo se v tom plácá :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:52

Malenge 

To je na houby, nám se tohle taky někdy stává. Že by to byla nějaká nová viróza teď asi není moc pravděpodobné, byli jste doma, že? Je to hnus!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:54

Evaeva no byli, kluci maj covid. Velkej už je skoro úplně v pohodě a u menšího jsem si dovolila včera být trochu optimistická, já blbec  a po týdnu léčení jsme na tom stejně jako na začátku, naštěstí tedy chybí aspoň ty horečky. Ale už jsem z toho na nervy, narvat do něj léky je výkon jak z klece mma, smrkat moc nechce (zabírají hrozby bolaveho ucha, výlet na pohotovost si asi chudák zapamatoval), pusu má rozpraskanou do krve, teď jsem se mu to pokoušela namazat, takže bitka, hystericky řev a ve výsledku si to šel utrit do polštáře. A ten tubera kašel je otresnej. Takže jsem na nervy tak nějak celodenně a pak si občas ještě vzpomenu, co na mě asi tak bude čekat v práci...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:54

DruI jo, my jsme dneska ráno dělaly s dcerou asi 100x "Cink!" (ťukly jsme si na zdraví), aby vypila 3/4 hrnečku

Jinak mě znejistela místní diskuze o mléčných výrobcích, protože dcera doma přestala pít mléko, jíst jogurt (ty teda jí opravdu jen málo), sýry...A i to bylo minimnožství ve srovnání s doporučeným pullitrem mlíka. Tak dneska se při snídani ptala po mléčné rýži a pít chtěla čaj s mlékem, tak si tělo asi řeklo...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 10:58

Malenge moc držím palce, dcera opět prošla testem, takže je to jenom stará dobrá rýmička...

Měla jsem trochu stres, v pondělí mám jít na screening  ve třetím trimestru, že bych nemohla, kdyby měla dcera covid. Ale dobře to dopadlo.