![]()
Držím pěsti!
Děkujeme všem, jsme připravení v noci vyrazit znovu, ale snad už to bude lepší. Teplota klesla, teď vypila nějaký oslazený čaj i kulíšek. Teď je nevýhoda toho, jak je drobná a nemá žádné zásoby
No snad se všem marodům tady uleví a budeme mít všichni nějakou dobu od chorob klid!
Ty hubený děti, to mi povídej. Syn měl rotaviry, když mu byly čerstvě dva, už nebyl buclatý, ale ještě trošku zásobičku měl, tak pěkně vyhubnul a od té doby je celkem kostnatý.
MPLee dufam, ze ste to vcera v noci zvladli bez dalsej navstevy nemocnice.
dynda synnje proti rotavirusom ockovany, len teda neviem, ci to ma este uconnost. A zaujimalo by ma, co to vlastne domov privliekol. Ale on je uz ok, ja som na tom podstatne lepsie ako muz a muz teda vyzera, ze keby sa dalo, tak sam seba odpravi, behal chudak celu noc a je mu zle aj teraz...
MPLee drzim palce, s drobnyma hubenyma detma je to dvojnasobny stres.
Jinak hlasim, ze u nas uz je dobre. Covid se nepotvrdil, byl to jiny sajrajt, nejaky brisni problem. Syn je extra hubeny, 14 kg v 6 letech, tak jsem z jeho 48h neschopnosti cokoli pozrit, ktera byla doprovazena blinkanim, taky odvazana nebyla. Ale baterky dobil okamzite
. At jste z toho vsichni venku tak rychle jako my.
Oni ty gastroinfekce způsobují i jiné viry, tak jste asi bohužel schytali něco jiného. Teď už nezbývá než to přežít. Držte se!
Gatita to mám vážně radost, ze nemáte covid a ze se syn rychle oklepal. Choroby u hubenych děti jsou dvojnásobný stres, půl roku poctivě vykrmujes půl kila a během dvou blbych dnů je trojnásobek v kopru
DrowRanger ať je brzy lip, hlavně, ze syn ma to nejhorší za sebou a malá to zvládla, muž to nepochybně přežije. Pevne nervy vsem!
První spaní v pokojíku ve velké posteli. Rosťa je na palandu zvyklý od tchánovců, tam na ní spává taky sám, ale to je něco jiného. Musím říct, že zatímco on spal do rána jen s jedním krátkým probuzením na napití, tak já to teda nesla huř. Je to úplně divné, po skoro dvou letech společného spaní spát bez něj, úplně mne ten jeho růst dojal. Z tohoto kroku směrem k samostatnosti má velkou radost i Bonnie, zase se uvolnilo její místo mezi páníčky.
S tím jídlem se má začínat hodně pomalu a po maličkých porcích, spíš lžičkách. já to znám i od sebe, bolel mě žaludek, hodně dlouho.
Hlásím, že jsem přežili bez další cesty do nemocnice. Po infuzi se dceři ulevilo a začla dobrovolně po troškách pít a jí rýžové křupky. Lítá to z ní teda pořád, horečka také přetrvává. Byly jsme už i u praktické, hydratovaná je teď dobře. Od Covid testů mě zatim odrazuje, že jestlinto teď nemá, tak to tam oslabená akorát chytne... Jinak rotaviry má nakonec dcera taky naočkované, ale může to být cokoliv. Asi to teď lítá všude. Malá je momentálně v sedmém nebi - poprvé v životě jsem jí pustila pohádku ![]()
Malenge dekuju
. no covid budeme mit priste. Uz jsem smirena. Cekam to behem kazde karanteny, zatim jsme meli pokazde kliku, takze riziko se statisticky zvysuje... A u vas to neni uplna prochazka ruzovym sadem, tak se na nase promoreni nikterak netesim.
A zklušeli jste doma antigen? V mém okolí všichni měli třeba i několikrát negativní, ale když už měli nějaký čas příznaky, vybarvil se nakonec všem, následně potvrzeno PCR.
dynda doma zrovna žádný nemáme, takže je odpoledne přinese muž. Já jí určitě chci vzít i na pcr, ať víme. Ale je pravda, že to nemusí být dnes a klidně to 2 dny počká.
Já si i myslím, že když vybereš nějaký drive-in odběrový místo, je to poměrně bezpečný. Co vídám na parkovištích, nejsou tam fronty tlačících se lidí, to už bych spíš čekala, že to člověk čapne v té nemovnici, nota bene když se tam testům vyhýbají.
MPLee my ted byli v drive in vystaviste (jak je tram zastavka). Bezpecne mi to prislo, vysledky byly ten samy den vecer a deti tam vytiraji z pusy, coz je privetivejsi. Ale tipuju, ze mate podobnou sragoru, jako mely nase deti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.