MPLee ja bych pockala, az ji bude lip. Zvracici deti jsem radsi nikam nevozila. No je to hrozny, viroz je ted vsude spousta, do toho ten pitomy covid, ktery clovek chce pokazde vyloucit nebo potvrdit..
Vše o těhotenství a dětech
dynda já chodím na testy do takové boudy s přístupem z venku, tam mi to taky přijde bezpečné.
Evaeva no šla jsem kolem naší boudy s přístupem z venku a teda na dvorku před ní fronta jako blázen a rozestupy nedodržoval nikdo. Jako jasně, je to venku. Ale čekat s nemocným blicím a průjmujícím dítětem hodinu ve frontě se mi moc nechce. Ani jí vláčet někam autem. Zajedeme si zítra nebo pozítří, až jí bude lépe.
MPLee tak to je jasné, že bych se s ní nikam netáhla v tomhle stavu:( Já už tam teda delší dobu nebyla, tak možná je tam fronta taky. Mě teda hlavně vyhovovalo, že když jsem šla s dětmi, nemusela jsem je brát dovnitř. Je to na pěší zóně, tak měly i bezpečný výběh:)
MPLee jedte na drive in, treba na Letnansky vystaviste! Taky byval drive in u Sutky, ale to uz asi zrusili?
edit: uz vidim ze to resis:) ale ty Letnany maji dost prazdno, zadny fronty se nekonaj, jen se musis predem objednat
MPLee nemuzete ji doma udelat antigen? Jestli je ji takhle spatne, tak bych ji asi nikam netahala, at odpociva. Jinak drive in je na Vystavisti a na Letne se da zaparkovat hned skoro u budky (ceska nemocnicni).
MPLee já bych ji udělala doma antigen. Když má příznaky, tak by ji měl vyjít pozitivní i tak.
Pokud nepotřebuješ potvrzeny pozitivní test a u malého dítěte nevím čemu by pomohl, tak to stačí. Předpokládám, že všichni se vám vyhnou obloukem, takže nikoho nenakazite.
Evaeva já tak chodila v létě, že jsem jí nechala v kočáru před budkou a šla sama dovnitř. Teď je v té naší nátřesk - je bez objednávání na čas. Uvidím jak jí bude zítra. Když dobře, tak jí vezmu autem na některé z volných míst.
Lamicka continuity Antigen uděláme odpoledne, až ho donese muž. Potvrzení nepotřebuju, jen to chci vědět pro sebe a pro případné sledování postcovidoveho syndromu.
Tak už máme doma rýmičku i my, největší místní držáci, kteří při debatách o virózách radši ani nedutají! Mladšímu včera začalo téct z nosu jako z kohoutku. A to si v té školičce začal tak pěkně zvykat, v pátek už zcela bez pláče, prý se i trochu zapojoval do aktivit, na svačinu jsem mu fikaně dala Biosaury, tak dokonce i seděl u stolečku a jedl! A teď si zas odvykne! ![]()
MPLee hlavne, at je ji brzy lepe a je v poradku ![]()
MPLee Aha, u nás objednávají
Pinot Noir no to je jak u nás. Mladší chodil po vánocích týden, taky si začal hezky zvykat a teď místo plánovaného výpadku jednu návštěvu vynechá zase skoro 14 dní:( Ale možná tě potěší, že s každou další návštěvou si zvyká líp a líp, i když nejdelší pauza byla dva měsíce.
Gatita víš co, můžou to kluci případně zvládnout v klidu. Starší byl za 3 dny jak rybka, teď parkrat za sen smrkne, ale to je tak od října normální asi u všech. S malým jsem dnes byla u doktorky, tak prý je ten jeho chrchlak a strašné zahleneni celkem normální po covidu. Průdušky má čisté, to mě uklidnilo a budeme čekat na další vývoj, snad ne až do jara ![]()
MPLee Já teda mám s holkama plán takovej, že když budou vykazovat nějaké příznaky či kontakty, tak se otestujeme my, třeba dvakrát a je testovat nebudu. Ne, že by mi vadilo šťourání a čipování v mozku, ale chci je trochu navyknout na to lékařské prostředí, že to není tak tragicky, jak vždycky v ordinacích pláčou. což člověk v kombinéze a stouraciji je z okýnka v autě do nosu není.
Pinot Noir no a nebo ve školce mezitím propukne covid a vy budete jediní, kdo díky rýmě nepůjde do karantény. Tak jako my ![]()
Jinak všem marodům přeju brzké uzdravení!!
Starsi mela dnes na 10 fyzio v Roznove, tak jsme malou rano hodily do skolky, sjely do roznova se zastavkou u babicky, a po ceste domu jsem ji jako prekvapko vzala do aquaparku. A krome jiste rozjivenosti u babi a u doktora byla vlastne v pohode.
Karja Tak moje dcera je ještě malá, u doktorky i v nemocnici se na personál smála. Takže chci primárně otestovat jí. My máme všichni 3 dávky + někteří i prodělaný covid. Takže to, že my budeme negativní má nulovou vypovídající hodnotu o jejím zdraví. Jako ono je to vesměs jedno, ale já mám z covidu, respektive z toho co může způsobit v odstupu, docela respekt. Tak chci případně vědět, že to měla. Ale jinak to chápu, že to chcete udělat takto. Ono když s nima budete doma a nebudete courat mezi lidi, tak je to fakt jedno
Jen někteří lidi dají dítěti ráno paralen protože mělo horečku a šoupnou ho do školky. I přes to, že starší sourozenec je v karanténě po kontaktu se spolužákem a má kašel a teplotu
(případ u mamky ve školce)
MPLee já jsem zrovna dneska poslouchala, jak se pozná ten pims. V začátku bych to teda nepoznala od jiné virózy
prý že má znovu horečku, rýmu nebo kašel, no jak to poznám od nové virózy? Jinak bych se testování malé nebála, starší syn v pohodě snáší i to z nosu, mladší byl jen z pusy, tak tam vůbec nebyl problém.
Evaeva kamarát měl kluka s nějakou slabší formou a poznali to hned, že to není normální viróza. On ani neměl potvrzeny COVID ( ale měli ho v rodine).
Osypal se, zarudlé oči. Prostě to bylo jiné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.