Gatita když se to s..., tak se to s... ![]()
Tak ať je zbytek dne jak malovanej. ![]()
Gatita když se to s..., tak se to s... ![]()
Tak ať je zbytek dne jak malovanej. ![]()
Tabea dekuju! Ono o nic nejde, spis to bylo ve svetle tech mych vychovnych kecu a dilematu, jestli mu to povolit nebo ne, takovy usmevny. No proste zabity dopoledne, syn zklamany - ve velkem bazenu smocil tak max.kotniky, vic si netroufl. A ja se doted nemuzu zahrat. Tak ted jeste abychom si neprinesli korona suvenyr.
Gatitatakze ses za ten vychovny fail potrestala sama?
Tak keďže sa to tu šíri, tak ja musím napísať, že Alica už niekoľko týždňov chodí bez problémov a scén von a posledných niekoľko dní nemala ani žiadny hystericky záchvat. A včera ju dokonca mohol okúpať muž
Prosím vás, už si nepamätám, neviem to tu v diskusii nájsť a Google nepomaha: novorodenecky nástavec na rastúcu stoličku ma len stokke? Ci to robí aj niekto iný v prijateľnejšej cene? Stokke mi asi neprejde
betsey Myslím, že má i Hauck, ale ta židlička vydrží max do čtyř let. A myslím, že jsem to viděla i v Lidlu nebo xxxlutz
Evaeva jej, diky moc, ten Hauck by nám stačil
Tak keďže sa to tu šíri, tak ja musím napísať, že Alica už niekoľko týždňov chodí bez problémov a scén von a posledných niekoľko dní nemala ani žiadny hystericky záchvat. A včera ju dokonca mohol okúpať muž
![]()
Uz mam po sestonedeli, mala je strasne zlata a pohodova, mat ju ako prve dieta, tak do dvich rokov mam dalsie
.
Ale starsi si celkom dava, ked je doma, je fakt protivny a umrncany, ja sa zo vsetkych sil snazim nevypenit a propominam si, ze za tych par tyzdnov prerod z obskakovaneho jedinacika na samostatnejsieho surodenca nie je mozny, muz iz vcera vypenil, este aj v blbej chvili ked sa maly povracal
. Ale teda mrzi ma, ze nejak nevieme najst sposob akk fungovat aby bol Artur spokojnejsi, lenze on by chcel aby som bola pri nom a hrala sa s nim ale zaroven ho nic nebavi. Dnes som odbiehala od malej ako ju strazil muz a on sa miesto hrania dival na telku...
DrowRanger snáď sa to utrasie ako u nás, ešte si musí Artur na tu myšlienku zvyknúť. Ale Alica teda chce stále, aby som sa s ňou hrala, ani navariť nemôžem ísť a potom plače, že je hladná ![]()
Ale my máme ten playmobil, to je láska veľká, s tým sa hrá od rána do večera, len bohužiaľ chce so mnou
DrowRanger u nás to trvalo určitě dva měsíce než si starší zvykl na změny. A to byl vždycky hodně pro sebe a mladší byl fakt nenáročné miminko. Potřebuje čas, určitě se to usadí i u vás.
Mohučanka mne trochu zatrnulo s vnukem na hrbitove a priznam se, ze jsem mlzila a rekla, ze ty pomnicky tam jsou na pamatku tech zemrelych, abychom na ne vzpominali. Coz je pravda, ale o urnach a vsem okolo jsem radsi pomlcela. Jen chtel vedet, jak to je, kdyz nekdo umre, tak jsem mu rekla, ze to je jako u stroje, ktery se rozbije. Stroji se zastavi motor, cloveku srdce a uz se neprobudi. Nastesti se na podrobnosti, kde ti mrtvi jsou, neptal.
To sžívání se s novým členem domácnosti je holt práce a bude to ještě trvat. U nás bylo období, kdy to bylo provozně blbý, asi jako máte teď - miminko potřebuje mámu, takže na staršího nemáš prostor. Jakmile se malá začala hýbat, pokročili jsme na horší level - syn by ji klidně rozbil nebo zabil, když mu začala brát hračky. V tom všem probleskují chvíle, kdy se mají rádi, i moc rádi, a ty jsou čím dál delší. Ale bylo období, kdy byly téměř nijaké nebo hodně hodně krátké. Bohužel. Zatím je náklonnost ze strany sestřičky mnohem větší, v podstatě bezpodmínečná, jak rodičovská láska. Brácha má ségru rád jen někdy, když nezlobí. Uvidíme, jak to bude dál.
Tohle jsem vám vyfotila v čekárně PPP. ![]()

dynda ale ta oddaná láska toho mladšieho súrodenca je úžasná. Klára dokáže pozerať na Alicu takým zbožňujúcim pohľadom, že je to až dojímavé. Ona ju stále sleduje aj keď robí opičky a keď Alica od nej odíde, rozplače sa.
Sweet Potato skvele
dynda U nás první tři měsíce starší o mladšího vůbec nejevil zájem, ani mu teda nevadil. Pak jak začal víc vnímat, bylo to hezké, třeba mu v pokojíčku připravil hračky kousek od sebe a chtěl, abych ho tam položila
Pak ale přišel velký šok, když se naučil pohybovat a bourat mu stavby
Ale.to.se.kupodivu.za.par.mesicu.usadilo.Ted.si.spolu.vylozene.vyhraji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.