Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato To je super! Já si tu čekárnu PPP docela oblíbila, oni tam často mají různé podobné perly. :-) Ta naše navíc sídlí v budově děcáku a na vstupní chodbě jsou nástěnky o historií Romů a romské kultuře a to je moc zajímavé.
ja jsem tak rada, ze u nas puberta odchazi a ze Satanase se stava misty prijemny muz. Trvalo to teda dlouho...
Jak přesně funguje ten přenos po síti?
...Hovor o smrti dnes i u nás.
betsey Tak to je super a drandite na skejtu nebo chodíte peskY?
Dneska velkamala říkala, že Táňa musí chodit do školky s ni do stejné třídy aby se o ní mohla starat. No tak to je dojemné. Já si i říkala, že jestli si budu moct vybrat aby byly nebo nebyly spolu příští rok ve třídě, co teda zvolím.
Jo a táty se ptal kolega, jak starý jsou ty dcery dvojčata:-D. No už nám to nějak dorůstá, v tom zimním oblečení se na dvojčata pořád někdo ptá!
Karja hele a oni ti maloumalou od zari vezmou do statni skolky?
711990 No možná právě jo! Do naší chodí hodně netriletych děti, prý jsou totiž tyhle malé děti nějak dotovane či co? Takže je školka chce. Protože jinak přihlášených bylo více než kapacita, museli ty přespolní starší stejne odmítat.
711990 u nás by mi malého jako sourozence taky vzali.
Evaeva u nás se dnes řešilo, jestli mrtvola voní nebo smrdí
. Nakonec Ríša došel k tomu, že kdyby "měla vlasy postříkané tím...takovým tím...no...jedem na vlasy!, tak by voněla". ![]()
Pinot Noir
jojo, jed na vlasy zachrání všechno
Evaeva mu se to nějak spojilo, dostala jsem k svátku od mámy nějaký dražší lak na vlasy a on to uviděl a prý: fuj, jed na komáry! Tak jsme si to vysvětlili, že je to na vlasy, ale jed už se nějak vryl, no. ![]()
Karja tak to je husty, zavidim!
Evaeva hm, toho starsiho sourozence tee budu tezko shanet![]()
Pinot Noir Risa by mel jit do marketingu. Zpropagovat lak na vlasy takhle, to by melo.uspech![]()
711990 jo, ale karji malá ho má. Naše městská část se honosí tím, že do školky vezmou každé dítě, které má 3. narozeniny do 31.8. Akorát to nemusí být do vybrané školky, ale někam jinam. Jestli bys ráda Tondu od září dala do státní školky, určitě bych to zkusila, já si myslím, že šance je. U nás je i církevní školka (ta má takový spíš státní režim, není to soukromá školka) a ta taky bere.
Evaeva no Tonda je narozenej 3.9. zejo, takze i kdyby se tim samym honosila nase MC, tak mam smulu. Mame prakticky za barakem dotovanou detskou skupinu od MC, pujde nejspis tam, je to pro mimina az do 4.let, takze na rok ho snad vezmou. Ale moc na vyber nemam, musim v zari naatoupit do prace, no.
711990 u nás by právě šance byla i tak, ale pak ho prostě musíš dát tam, kde je místo, což často není úplně super školka, nebo je blbě dostupná. Ta církevní taky bere i mladší. Podle mě dětská skupina je pro takhle malé děti lepší volba, aspoň mě přijde, že státní školka na ně klade vysoké nároky.
711990 Ríšu do školky vzali, a to mu pak byly tři roky až v listopadu. Takže záleží, kolik bude uchazečů. Ale nezvládl to, nebrali vůbec ohled na to, že mu ještě nejsou tři, koukali na něj jako na děti o rok starší a doslova mi řekli, že je hloupej.
. Těm čůzám jsem to dodnes neodpustila.
Pinot Noir já jsem právě rozhodnutá malého do školky ještě nedávat, když vidím, jak dlouho si zvykal starší. A to jsou u nás fakt skvělé učitelky. Bude pokračovat v miniškolce, ještě se musím rozhodnout, jestli bude chodit mezi starší děti nebo ne.
Evaeva jj souhlasim, navic Tonda teda ani zdaleka nesplnuje ty nektery uchylny kriteria co maj....
Pinot Noir to je desny!!!
taky je v okoli jedna statni skolka, ktera otevira tridu pro dvoulety, takze ty ostatni maj limit data narozeni do toho 31.8. Ale nepisou tam vubec zadny specialni snizeny pozadavky, takze to me desi, no. Plus teda obecne mam problem s jidelnickama skolek. Znate gronskou pomazanku?:D
Pinot Noir jinak naše městská část má i dvě třídy přímo pro děti 2. až 3. roky, ale vůbec netuším, jaká je šance se tam dostat, dvě třídy je hrozně málo. A ještě musí mít člověk zajištěnou navazující školku.
711990 Evaeva No já se o to upřímně moc nezajímám, tím jak mám rodicak do léta 2023 (hustý co,) a ta nase školka je furt tak nějak ve výstavbe, tak to neřeším. Ale počítám že nejpripustnejsi varianta je, že nastoupí během školního roku v tom prosinci co se narodila. Protože teď tam tak děti nastupují, během roku. Že nastoupí téměř ve čtyřech letech si vůbec nepřipouštím teda, to dítě potřebuje rozvoj! Já jsem ochotná i někomu nabídnout peníze nebo vydírat nebo se uchýlit k dalším jiným podvodným praktikám. Ale nevím moc u koho začít:-D.
Jinak ty malé děti tam letos braly i bez sourozenců, moc te politice nerozumím, ale pochopila jsem, že si chtějí stále udržet nějakou část těch dvouletaku, že když jich letos nabrali deset a ony jim zestárnou tak jich zase naberou deset i kdyby na jejich úkor jine triletaky měly odmítnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.