Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:34

Já si myslím, že ten nočník je pro děti i na vylučování pohodlnější, přece jeden čas se i pro dospělé pořizovala ta stupátka aby se víc drepelo. Přece jen na tom záchodě jim kolikrát visej nohy, no já bych si asi taky nedošla. Podle mě nuceni a brzké nevyvedene je kontraproduktivní a budou mít vylučování spojené s nějakými nepříjemnými pocity. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:44

žluťásek Pinot Noir u nás to nebylo s žádným odporem, ale museli jsme říct, že do nočníku už chodit nemá. Kdyby se nějak vzpouzel, tak to samozřejmě nedělám, ale sám od sebe by určitě s nočníkem nepřestal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:44

Karja syn právě má stupátko i prkýnko

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:48

Malenge Lamicka Tabea díky za zkušenosti. U nás to právě žádné starosti nepřináší, prostě má plenu, občas proteče, ale to odnese pyžamo, nijak ho to nebudí. Já se toho buzení trochu bojím, protože já sama, když se v noci vzbudím, tak musím na záchod, i když se mi vlastně vůbec nechce. Tak se bojím, abych ho taky něco takového nenaučila. Asi ještě počkám, jestli se mu to nesepne. Náš problém je to čůrání při spaní ve školce a to to stejně nevyřeší:(

Online dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:50

Dovolím si narušit nočníkovou debatu a zeptat se na tip na výlet vlakem v rámci Prahy nebo kousek za její hranice. Slíbila jsem Rosťovi na sobotu výlet, ale jen na půlden. Vím, že některé pražské linky mají hezké a zajímavé úseky, ale sama jsem vlastně kromě trasy do Benešova nebo na Kolín nikudy nejela.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:51

Karja Jako já přiznávám, že co má dcera na záchodě stupátko, tak se i můj vylučovací komfort zvedl. Já mám totiž krátký nožičky ;o)

A teda dcera normálně chodí na záchod (s redukčním prkýnkem), ale asi před čtrnácti dny se rozhodla, že před měsícem u babičky spolkla korálek, tak je potřeba, aby kakala do nočníčku, aby šlo bobky prohledat a korálek najít. Tak od té doby, když se jí chce na velkou, tak vyžaduje sundat nočník.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:53

dzizisketa co kbely? Je tam lesopark, hriste, prales kbely.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 13:58

dzizisketa z našich končin mohu doporučit z Vltavské na vlak směrem na Veleslavín a vystoupit buď na Ruzyni (tam staví jen některé) a procházkou do obory Hvězda - v oboře několik hřišť. Nebo dojet až do Hostivic a tam je příjemná procházka lesem, ptačí rezervací s rozhlednou nad rybníkem. Taky nenáročné, jde i s odrážedlem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:02

dzizisketa my jeli že smícháče do lesoparku cibulka, jede to semerinkem, je to hezká cesta. Zpátky můžeš tramvají z plzeňské.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:04

žluťásek ja tak trochu dufam, ze to nepohodlie ho prinuti presedlat na wc s kazdou potrebou .

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:06

Jinak teda u nás se nočník používal ještě nedávno, vůbec mě nenapadlo, že by to měl být nějaký problém:) Záchod byl pro naše drobné dítě dost nekomfortní, a to i se stupínkem a dětským prkénkem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:12

Gatita když ti nevadí to vymýváníNe že bych si to užila dlouho, teď zase vymývám po mladším.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:19

Evaeva 

Na to vymývání jsem úplně zapomněla a teď se mi to tu připomnělo, že mě ještě jedno kolo čeká. Malá princezna nám na nočník i záchod zatím hází bobek.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:19

Můžu se jen tak pro zajímavost zeptat, co všechno hlídáte u čerstvých školáků? Co jsem tak zaslechla od kamarádky, asi se synem propadneme oba. Máte ty děti nějak vycvičené, že vám samy připomínají, co je potřeba zařídit? Nebo musíte několikrát denně kontrolovat různé elektronické informační kanály? A jak je to vlastně s úkolama, jenom dohlídnu, aby ho vypracoval, a když tam bude mít chyby, tak to podepíšu s chybama? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:20

dynda třeba se odplenkuje až bude zralá rovnou na záchod

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:24

Gatita nutim je, aby rekla co ma za ukoly , pak sama projdu ucebnice. A pokud je neco na netu, podivam se, zda to ma. Pokud ne snazim se pripomenout. 

Obcas se nepodivam nikam. Obvykle.pres vikend a ani nema ostre tuzky.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:26

Gatita chyby jsme kontrolovala ale od pul roku to nedelam ani nepodepisuju. Obcas dam domaci diktat a cviceni. 

Starsi psala denne oboje ale kdo na to ma mit nervy?

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:29

dzizisketa přijeď k nám do Kbel.

Edit: ale cesta samotná nijak pohledná není.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:30

Candance díky, jen mě to zajímalo. Kamarádka právě do půlnoci kontroluje penál a ořezává pastelky. Doufám, že se tyhle věci naučí dělat sám. No a já si asi pořídím notes na všechna hesla a přístupový údaje a budu hlídat ten zbytek. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 14:49

Zuzuli máme tento  je fakt maličký, ale teda ne že by ho dcera používala. 

Jinak teda zdravá pořád neni. Covid vyšel negativně, vysoké horečky už taky nemá. Pořád má ale průjem a tak 2x za den zvrací. Nechce jíst ani pít, nějaké tekutiny do ní dostaneme násilím, ale je to bída. Je sice trochu ukňučená, ale pořád si chce hrát a je aktivní. Jenže jak je slabá tak furt padá, nic jí nejde a je to na nic. Zkoušeli jsme ji pouštět i pohádky, ale vydrží koukat max 2 minuty. Knížky jsou lepší, ale taky nevydrží dlouho. Máte tip co dostatečně zhypnotizuje roční dítě a bude na to v klidu koukat?