letfenixa tak vieš čo, príde dieťa a poprosí má o kontrolu. Tak ju nepošlem dokelu len kvôli tomu, že bude paní učitelka naštvaná. Inak aktívne nekontrolujem nič, ale keď už prídu, či už sulohou alebo vyskúšať, vidím to ako príležitosť si vysvetliť to, čo sa nezvládlo v škole
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila u nás teď nastoupila ani ne během hodiny, měl 37,2 a za hodinu skoro 39![]()
Evaeva No, takhle presne nastupuje i nasemu synovi, a obvykle to je v noci. Nepamatuju se, ze by mu nejaka nemoc zacala pres den. Takze me vzdycky vzbudi zhnouci hlava oprena o moje telo. U toho si vzdycky rikam, kdy bych na to prisla, kdyby nespal s nama.
MPLee mojho ako rocneho telka moc nezaujimala, ale skusala si cocomelon na youtube alebo netflixe? Pripadne detske pesnicky - fihatralala, smejko a tanculienka, niro jaros (o ceskych prehlad nemam), to akceptoval aspon jedno/ dve videa ked som mu cistila zuby.
continuity Prosím ťa, to je predsa rozdiel. Asi jej to pri tej kontrole aj vysvetlis. Nie že ma dokonalú úlohu, učiteľka v škole sa jej na niečo z toho v škole opýta a dieťa netuší, ktorá bije.
Myrtila Jj, jenže u nás to bylo po 2 hodinách vstavani, rozsveceni lampicky (nová dovednost), slejzani z postele...jela jak zajíček duracell, porad vstavala a už jsem toho měla hodně plný zuby, ten pretazenej stav, kdy se neumej zastavit, je fakt prisernej
letfenixa no to uz se mi tiez stalo. Ulohu sme si vysvetlili, dieťa ju malo len zapísať. V škole zistila, že suseda lavici to má inak a napisala tam totálně hausnumero. Keď sa učiteľka spýtala na vysvetlenie a kdo jej to poradil, tak povedala že maminka. ![]()
Myrtila naši v noci obvykle začnou brečet, když jim vylítne horečka. Jinak bych je stejně nebudila. Ale jinak jim nemoc obvykle začne tak, že večer jsou protivní, v noci začnou chrčet a budit se a ráno mají mírně zvýšenou teplotu, do odpoledne jim naběhne horečka. Ale tohle bylo něco střevního, byl takový unavený, stěžoval si na břicho, pak zvracel a nakonec horečka. Takže jsme ještě chudákovi ve čtyřech letech dávali čípek, protože jsem se bála, aby sirup zase nevyhodil:(
A stezuju si, dali jsme včera do jednoho vysuvu dětskou pojistku a já se to už od rána marne snazim otevřít ![]()
jsou tam tablety do mycky a moc se mi nechce to mejt v ruce. Troska nastrikanyho jaru s tím ani nehla
Ucitelke ktora synovi hovori ze len carbe (nebavi ho kreslit tak stale rozcvicuje ruku a robi velke slucky) by som rada odovzdala tento obrazok aby si ho dala k posteli a strasil ju

Chudacik vcera pri vyfarbovani cely nestastny hovoril ze on necarbe ale kresli. Tak som z neho vydolovala ze mu to hovori "ta ucka" a dokonca aj deti. Doma vyfarbil vzhladom k jeho nechuti dokonca 4 veci na papieri a to ani moc nevysiel za ciaru a videla som na nom ako bol motivovany pokracovat ked som ho chvalila. Bohvie co tam s nim ta skatula robi.
Druha ucitelka mi naopak pivie s cim sa v skolke hrava a co ho tam zaujima. Uz mame objednanu vdaka nej novu didakticku pomocku a cakam kedy dorazi.
este jedna vtipna dolepovacka
:

eless ta vaše učitelka je teda ... (ani to nechci psát). Z toho, co píšeš mi syn nepřijde nijak extra nešikovný, a i kdyby byl, tak něco takového si samozřejmě nemůže dovolit. Doufám, že vám vyjde ta speciální školka.
Obrázky super, ten malovaný je jasný Joker.
Učitelka je příšerná bába, už si syna prostě nějak onálepkovala a i když dělá pokroky, už se to její vnímání nezmění. Takoví lidi by vůbec neměli s dětmi pracovat, navíc když tento svůj názor na syna ventiluje i před ostatními dětmi.
eless neskutocna jezibaba ta ucitelka...
eless hrozná baba, dzizisketa to napsala přesně, nálepkuje a je předpojatá. Popadá mě vztek, jak to čtu. ![]()
eless tak moc bych vám přála, aby už bylo září a syn mohl jit do skolky, kde se mu budou rádi věnovat a budou ho rozvíjet a nemusel trávit čas s takovou hnusnou jedubabou. Ta by se k dětem neměla ani přiblížit, natož být pedagog ![]()
![]()
Děti dostaly rýži, kelímky, trychtýře a mísy a už dvacet minut si pěkně hrají
Škoda jen toho luxování![]()
continuity pozri, keď majú všetky deti super spravenu domácu úlohu, je to pre mňa spätná väzba- všetko to ovládajú, môžem ísť ďalej. Keď majú chyby, vidím, čo treba precvičiť, dovysvetlovat.
eless strašne, ako mu to môže povedať ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.