Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:16

letfenixa tak vieš čo, príde dieťa a poprosí má o kontrolu. Tak ju nepošlem dokelu len kvôli tomu, že bude paní učitelka naštvaná. Inak aktívne nekontrolujem nič, ale keď už prídu, či už sulohou alebo vyskúšať, vidím to ako príležitosť si vysvetliť to, čo sa nezvládlo v škole 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:16

Myrtila u nás teď nastoupila ani ne během hodiny, měl 37,2 a za hodinu skoro 39

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:19

Evaeva No, takhle presne nastupuje i nasemu synovi, a obvykle to je v noci. Nepamatuju se, ze by mu nejaka nemoc zacala pres den. Takze me vzdycky vzbudi zhnouci hlava oprena o moje telo. U toho si vzdycky rikam, kdy bych na to prisla, kdyby nespal s nama. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:21

MPLee mojho ako rocneho telka moc nezaujimala, ale skusala si cocomelon na youtube alebo netflixe? Pripadne detske pesnicky - fihatralala, smejko a tanculienka, niro jaros (o ceskych prehlad nemam), to akceptoval aspon jedno/ dve videa ked som mu cistila zuby.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:22

continuity Prosím ťa, to je predsa rozdiel. Asi jej to pri tej kontrole aj vysvetlis.  Nie že ma dokonalú úlohu, učiteľka v škole sa jej na niečo z toho v škole opýta a dieťa netuší,  ktorá bije.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:23

Myrtila Jj, jenže u nás to bylo po 2 hodinách vstavani, rozsveceni lampicky (nová dovednost), slejzani z postele...jela jak zajíček duracell, porad vstavala a už jsem toho měla hodně plný zuby, ten pretazenej stav, kdy se neumej zastavit, je fakt prisernej 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:30

letfenixa no to uz se mi tiez stalo. Ulohu sme si vysvetlili, dieťa ju malo len zapísať. V škole zistila, že suseda lavici to má inak a napisala tam totálně hausnumero. Keď sa učiteľka spýtala na vysvetlenie a kdo jej to poradil, tak povedala že maminka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:35

Myrtila naši v noci obvykle začnou brečet, když jim vylítne horečka. Jinak bych je stejně nebudila. Ale jinak jim nemoc obvykle začne tak, že večer jsou protivní, v noci začnou chrčet a budit se a ráno mají mírně zvýšenou teplotu, do odpoledne jim naběhne horečka. Ale tohle bylo něco střevního, byl takový unavený, stěžoval si na břicho, pak  zvracel a nakonec horečka. Takže jsme ještě chudákovi ve čtyřech letech dávali čípek, protože jsem se bála, aby sirup zase nevyhodil:(

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:41

A stezuju si, dali jsme včera do jednoho vysuvu dětskou pojistku a já se to už od rána marne snazim otevřít

jsou tam tablety do mycky a moc se mi nechce to mejt v ruce. Troska nastrikanyho jaru s tím ani nehla 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:58
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:36

Ucitelke ktora synovi hovori ze len carbe (nebavi ho kreslit tak stale rozcvicuje ruku a robi velke slucky) by som rada odovzdala tento obrazok aby si ho dala k posteli a strasil ju  

Chudacik vcera pri vyfarbovani cely nestastny hovoril ze on necarbe ale kresli. Tak som z neho vydolovala ze mu to hovori "ta ucka" a dokonca aj deti. Doma vyfarbil vzhladom k jeho nechuti dokonca 4 veci na papieri a to ani moc nevysiel za ciaru a videla som na nom ako bol motivovany pokracovat ked som ho chvalila. Bohvie co tam s nim ta skatula robi.
Druha ucitelka mi naopak pivie s cim sa v skolke hrava a co ho tam zaujima. Uz mame objednanu vdaka nej novu didakticku pomocku a cakam kedy dorazi. 
este jedna vtipna dolepovacka :

Offline Azel
39 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:50
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:52

eless ta vaše učitelka je teda ... (ani to nechci psát). Z toho, co píšeš mi syn nepřijde nijak extra nešikovný, a i kdyby byl, tak něco takového si samozřejmě nemůže dovolit. Doufám, že vám vyjde ta speciální školka.

Offline dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:57

eless 

Obrázky super, ten malovaný je jasný Joker.

Učitelka je příšerná bába, už si syna prostě nějak onálepkovala a i když dělá pokroky, už se to její vnímání nezmění. Takoví lidi by vůbec neměli s dětmi pracovat, navíc když tento svůj názor na syna ventiluje i před ostatními dětmi.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:35

eless neskutocna jezibaba ta ucitelka...

Offline Pinot Noir
29901 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:44

eless hrozná baba, dzizisketa to napsala přesně, nálepkuje a je předpojatá. Popadá mě vztek, jak to čtu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:47

eless tak moc bych vám přála, aby už bylo září a syn mohl jit do skolky, kde se mu budou rádi věnovat a budou ho rozvíjet a nemusel trávit čas s takovou hnusnou jedubabou. Ta by se k dětem neměla ani přiblížit, natož být pedagog

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:52

Děti dostaly rýži, kelímky, trychtýře a mísy a už dvacet minut si pěkně hrají Škoda jen toho luxování

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:54

continuity pozri, keď majú všetky deti super spravenu domácu úlohu,  je to pre mňa spätná väzba- všetko to ovládajú,  môžem ísť ďalej.  Keď majú chyby, vidím, čo treba precvičiť, dovysvetlovat. 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:55

eless strašne,  ako mu to môže povedať