Veď ja tomu rozumiem, preto nerobím aktívne, ale len na vyžiadanie. Na druhú stranu sú učitelia, ktorí, keď im to polka triedy neovláda, nevymyslime nič lepšie, len im začať dávať každú hodinu päťminútovky na známky. Potom ti nezostáva iné, len sa s deckom doma učit, lebo tým neustálym testovaním sa to nenaučia, keď tomu nerozumejú.
Vše o těhotenství a dětech
že já husa stará do tohohle vlákna lezu a čtu si o nočním pomočování, ono se dá chytit opravdu všechno ![]()
Jako občas se mi v noci zdává, že potřebuju na wc a marně ho hledám ..ale doteď jsem se vždycky vzbudila včas ![]()
DrowRanger Cocomelon jeden dokoukala do konce! A já si to od té doby pořád přehrávám v hlavě
No problém se "vyřešil" a jsme hospitalizované v nemocnici. Začala znovu intenzivně zvracet a odmítala se čehokoliv napít i se jen k lahvičce přiblížit. Snad se tu brzo srovná a neodneseme si jako suvenýr covid. Po tom, co jsem viděla v čekárně na pohotovosti, bych se ani nedivila. Fakt nechápu, že si to tam tolik lidí nakráčí bez respirátoru nebo roušky ![]()
MPLee propanajana! Tak snad se jí brzy uleví, kočičce. Přes ty kapačky se to určitě rychle srovná. Dobře že jste neváhali, je malinká.
MPLee beruška malinká ![]()
žluťásek ono se jí po infuzi ulevilo i v neděli skoro okamžitě, v pondělí i včera vypadala lépe a dneska zase nanovo horečky a odmítala cokoliv vypít a sníst. Už zhubla 500g, takže je na rovných 7 kilech. To v roce fakt chceme
Možná bychom to doma nějak zvládli, ale chtěla jsem i sono pro vyloučení cizího tělesa. Je ochutnávač a nemohla jsem si být jistá, jestli něco nespolkla. Naštěstí ne, tak snad se jí brzo žaludek zklidní a budeme doma.
SunEclipse to nesouvisí s věkem. Mě se to jednou stalo asi v 23
. To jsou ty sugestivní sny. Minulý týden jsem měla moc pěkný flirtovací sen a po probuzení jsem byla vážně nasraná že mě probudili. To až fyzicky bolelo jak se to přerušilo.
Jéje, to už se vám táhne dlouho, holčičky je mi líto. Ať se to už brzy zlomí a je zdravá.
MPLee Jej. To je dobře že jste vyjeli, je to drobek a tam ji to určitě pomůže. Držím moc pěsti ať je brzo lepe!
SunEclipse Jo. To máš určitě odsud, na sto procent, promiň!
MPLee Určitě to bude dobré. Malá takhle skončila v nemocnici na kapačkach ve dvou letech. Ona tedy pít chtěla, ale neudržela. Už druhý den ji bylo dobře.
A při příjmu, jak byla asi po pěti hodinách dehydratovaná tak doktorka že málo váží a že bude kontaktovat sociálku
nastesti jsme si to vyjasnily.
MPLee no to mě moc mrzí, držím palce, až je brzy lépe!!
MPLee achjo, to je mi líto.
Ať je brzo dobře!
MPLee Držím palce, ať se malé brzy uleví ![]()
MPLee ajéje! Určitě se jí brzy uleví, máš pravdu, že je to lepší než se strachovat doma, už s tím bojujete dlouho. Tak ať vás brzy pustí!
MPLee ach jaj, tak nech sa maličkej rýchlo Polepsi
MPLee myslim ze jste udelali nejlepsi co jste mohli, mala je opravdu drobecek a kdyz horeckuje a nepije, rovnovahu organizmu to hned rozhodi. Uvidis jak po zavodneni rozkvete. Drzim palce at se ji brzo ulevi a jste zdravi doma
MPLee to je dobre, ze je pod dohledem, ztrata tekutin zvlast u tech mrnat neni dobra. Urcite se to brzo srovna!
MPLee Jejda! No lituju vas moc, ale je to ted asi to nejlepsi. Mala rychle pookreje a ty nebudes umirat strachy. Je opravdu drobek. A vi se, o vo se jedna? Mozna jsem necetla pozorne.
MPLee moc preju, ať je brzy dobře a můžete v poradku vyrazit domu. Ty kapacky jsou v tomhle případě zázračné, určitě bude brzy jako rybicka, držím vám pěsti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.