MPLee držím moc palce ![]()
Vše o těhotenství a dětech
eless strašně moc vám přeju změnu školky, fakt ![]()
eless kolik je synovi? Pět? Přijde mi pečlivý. U syna ve školce podle mě vodovkami nemalují
teda u něj v prostřední třídě
Evaeva u nás malují ve třídě od tří let, ale domů jsem vodovky pořídila až o rok později ![]()
Evaeva 5 bude mat o 3 mesiace. Vidim tie obrovske pokroky ked ho spravne motivujem
Mohučanka Já vodovky kupovat nemusela, my máme po mě:) Syn neříkal, že by je používali. Ale používají hodně modelínu. Syna vodovky teda moc neberou, vadí mu, jak jsou málo krycí. Prstové barvy má radši:)
eless jé, to je stejně starý (nebo jen o pár týdnů mladší) jako moje dcera. V preciznosti provedení rozhodně nezaostává ![]()
eless takhle přesně syn vybarvuje sotva pastelkama
On teda začal vybarvovat až někdy v říjnu, takže i tak je to dost pokrok.
Já před chvílí hodila do vany zelenou barvící tabletu, to je taky dobrá kravina.
MPLee spanek malou posili, musela byt hrozne vycerpana. Ted uz bude jen lip, uvidis. Tobe preju bezproblemovy prubeh a at jste brzo v poradku doma!
Evaeva plastelinu mame z lidlu. Ked uschne tak ide lahko z textilu. Len to zafarbilo biely stolik ale ten dostal na prdel odvtedy aj fixami
Evaeva mojho pastelky vobec nebavia. Bud zacmara cely papier sluckami alebo neurobi nic. Naposledy sa v skolke prekonal a na a4 rozmere velkeho vtacika vyfarbil iba maly zobacik a zvysok nechal tak. Minimalista ![]()
Máš krásného chlapečka a je šikovný. Vodovky mají moje děti moc rády, syn mezi 3. a 4. rokem maloval tím nejširším štětcem z Ikea, máto tak 2 cm. Líbí se jim matlat ty barvičky a pak taky, jak to přibývá na papíru. O té vaší školce si myslím, že není nic moc ani pro ostatní děti, ta speciální bude určitě lepší.
Mohučanka náš je tiež podobne starý, 5 bude mať na konci marca :)
Hlásim jedného maroda po neuveriteľných 11 dňoch dochádzky do škôlky
a nasnezilo a môže sa akurát tak z okna pozerať.
A v škole máme z 15 tried na druhom stupni 11 v karanténe, ak som to teraz nechytila, tak už to nechytim, v utorok ide otec na jednodňovú chirurgiu, v sobotu ma pcr a mám z toho zlý pocit.
dynda ano aj ja uz som si vsimla ako ho bavi len to co ma siroku stopu nech to ma rychlo zaplnene. Najsirsi dtetec ma len 1cm ale malicke cisla robil tensim a to uz take precizne nebolo. Ale krasne hybe zapastim a na oblych castiach si stetec medzi prstami jemne pootoci ako ide po okraji ciary. Uplne ma to fascinuje lebo ceruzky si obcas chyti ako kol a tlaci do papiera velkou silou.
Ozaj dufam ze ta nova skolka vyjde. Do tejto som doniesla vytlacene pracovne listy s cislami aby to tam okopirovali aj dalsim deckam a konecne by robil nieco s nimi naraz. On proste preferuje tie cisla tak to vyuzivam v prospech grafomotoriky ale vsetci maju problem s tym ze na cisty papier obrazok nenakresli (s tou diagnozou to momentalne ani nepojde a chce to cas)
Evaeva naša pani učiteľka na výtvarnej hovorí, že najlepšie stetce sú z IKEA
letfenixa tohle jsou takové spíš sranda štětce, mě zaujaly hlavně ty houbičkové, ty ostatní jsou dobré spíš pro batolata.
eless môj syn v tom veku keď sa po ňom chcelo kreslenie, tak vzal hrsť farebných pasteliek, urobill ním oblúk cez celý papier, prehlásil že je to dúha a išiel si nazad robiť svoje. A to aj bez diagnózy. Proste ho to nebavilo.
Jo a keď mu ten obrázok niekto dal nazad do rúk, nehch si ho odloží, tak ho sám pokrčil a hodil do koša, prípadne cestou čiastočne zjedol.
Nechápem, prečo si nieko mzslí, že každé dieťa musí bavieť všetko.
Našťastie chodil do súkromnej škôlky, kde by si teda nikto nedovolil také jednanie, ako tamtá učiteľka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.