SunEclipse tady je to všechno vazne neskutečně nakažlivé.
Dejte někdo výhru ve sportce a super hodne, zdravé děti!
SunEclipse tady je to všechno vazne neskutečně nakažlivé.
Dejte někdo výhru ve sportce a super hodne, zdravé děti!
Malenge tady jedno zdrave dítě je, ale zrovna jezdí po psu autama

Potrefenáhusa masáž
.
Level mojej nasranosti milion
dnes som sa dozvedela ze v skolke je pozitivny pripad covidu takze sme v karantene. Zajtra mal ist syn na logopediu po 2 mesiacoch a nikam nejde. Najblizsi volny termin som dostala o mesiac!!! Aaaaaaaaa
ja ho fakt budem musiet drzat doma cely tyzden pred dolezitym vysetrenim![]()
eless Ty jo, tak jo je fakt blbý! Třeba jim někdo vypadne dřív, když je teď těch karantén tolik.
eless ja ti tak rozumím! Na podzim jsem si tu stěžovala, ze na stavy po borelioze jsme termín na vyšetření na imunologii dostali na konec ledna. Je konec ledna a výsledek? Kluci mají covid a nový termín jsem dostala na půlku května ![]()
nemate někdo tip na dětskou imunologii? Praha, Středočeský kraj, beru i Hradec Králové, kdyby byl.
Immuno-flow v Letnanech uz nevim, u koho jsme byli, z tech jmen mi byl povedomy dr.Matulka, tak asi u nej. Nic zasadniho jsme tam neresili (slo o kontrolu kvuli tomu nasemu hubenourstvi), ale prisli mi mili, peclivi.
MPLee jezkovy, tak at je mala brzo fit, tyhle zvraceni&prujmy jsou desne narocne. Snad to bude jen nejaka rychla viroza a ne treba salmonela.
Jinak nas mladsi taky casto miva, ze se mu teplota vraci po nekolika dnech, kdy uz bych cekala, ze z toho bude venku. Ma treba den dva lehkou teplotu, pak se zda ok a bum horecka. Kdyz se to stalo poprve, taky jsme ficeli do nemocnice![]()
Gatita dekuju, zkusím tam zavolat.
MPLee ať je malá co nejdříve v pořádku
Dekujeme vsem za prani uzdraveni. Porad jsme v nemocnici, u male moc zadna zmena, ale jak je na infuzi a nenutim ji do piti s jidla, tak aspon nezvraci. No a ted mi prisla sestra oznamit, ze jsem covid pozitivni z testovani pri prijmu. Mala vysla negativni, ale dneska prospala cely den, vzhuru vydrzela jen 20-30 minut a zase usinala. To ani printech nejvetsich horeckach a zvraceni neexistovalo. Tak si myslim, ze to ma take. V nemocnici zustavame dal, muzu tu s ni normalne byt. Samozrejme mam 3 davky ockovani i jsme ppredloni covid meli... no nic. Snad to projde bez dalsich komplikaci ![]()
Tady na vás určitě myslí spousta lidí! Posíláme pozituvní energie tomu drobečkovi
. Ta únava při covidu se těžko přemáhá, moje děti taky hodně spaly, i když průběh s malou Lee je nesrovnatelný.
MPLee achjo, přejeme vám brzké uzdravení, ať je malý co nejdriv lip. Je to fakt peklo ![]()
MPLee U malinké to může být jen z vyčerpání z nemoci, už to trvá dlouho a navíc hodně zhubla. Aspoň u dcery to tak bylo, když v 18 měsících kvůli střevní chřipce zhubla 3/4 kg (což bylo skoro 10% její váhy), měla pak problém i chodit anebo sedět a udržet nohy rovně před sebou. Držím palce, ať je brzy líp ![]()
MPLee Jej, chuďátko, ať se to nejdřív spraví!![]()
MPLee achach, moc na vas myslím a držím pěsti, ať už jsou jen klidne nové zprávy, určitě jste v dobrých rukách. I ty se snaz šetřit a odpočívat, ať te to taky neskoli a mas sílu pro malou!
MPLee myslim na vas nech ste coskoro fit ![]()
MPLee jezis, drzim palce at jste brzo fit!
Prvy den karanteny tu mame konecne preciznu pracu so stetcom
(napadlo mi ze som nevidela ziadnu pracu zo skolky malovanu vodovkami tak ci mu ich vobec davaju
) pracovne listy mu zhanam a tlacim sama
ps: ano aj my mame pocmaranu detsku izbu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.