Karja ja jsem taky takova neinteligentni a neumim deti nijak rozvijet. Ale ono nakonec asi staci, kdyz clovek ty deti jen nekazi. To mi tak prijde u nas, ze ony maji jakoby dobry zaklad, ale my je trochu prznime. Nebo tak mi to jednou neznacila babicka a asi mela pravdu
.
Kokoska rekla bych, ze psat se nauci;) ty deti jsou proste v tomto veku strasne rozdilne. Ja byla v urcite fazi taky ve stresu,kdyz jsem videla, ze stejne stara holcicka nakresli perfektni zirafu a krokodyla, a syn nedal ani kolecko, co hur, ani neumel vzit do ruky pastelku. Ted se to trochu poddalo, ve skolce udela, co se po nem chce, ale moc ho to neba a nema to tak hezke jako nektere jine deti. Zas docela cucim, jak umi pocitat, pres desitku uz si dlouho vypocita leccos, kupecke pocty vali, prijde mi, ze trochu pochopil i nasobeni, umi psat i cist cisla v radech milionu. Zato slovo neprecte zadne a ani se o cteni nijak nezajima. A basnicku taky neumi zadnou! To je vzdycky strasny porod, neco se s nim naucit na Velikonoce nebo na Mikulase. Takze tam se taky trochu bojim, aby nemel ve skole problem, tu pamet nema vubec roztrenovanou. Ale pevne verim, ze se to behem te prvni tridy nejak zglajchsaltuje.