brrr ups, pocitam, ze ramenni klouby maj procviceny dost![]()
Vše o těhotenství a dětech
hranice je evidentně tenká, musím se mít na pozoru.
brrr na Karluv most bych je zatim nepoustela ![]()
Ale na konci je srdíčko, žejo ![]()
brrr :D
Evaeva My jsme tam hrozně dlouho nebyly, tohle jsem tam neviděla nikdy. Tak napravime;-). Děkuju!
nova tabula ma uspech. Kriedy, fixy, papier a magnety. Dokonca som sa dockala hlavonozca
eless je, máme stejnou tabuli. U nás je oblíbená, na zimu se stěhuje domu a v létě na terasu.
eless aj my máme presne tu istú tabuľu. A to mi pripomína, že som ešte stále nedala z nej dole voskovky ![]()
eless a dokonca to nie je už hlavonozec, veď má jasný trup!![]()
dynda když domeček i natřou, tak budou mít kromě základů psaní i základy karate. ![]()
Já jsem koupila v Tetě drogerii nalepovací "tabuli", je nalepená v pokojíčku za dveřmi a na to uvolňovací čmárání super. Nezabere místo a stála pár korun.
Už jsi ty voskovky zkoušela sundat? Dcera použila na černou tabuli woody 3in1, já šla nejdřív do mdlob a pak jsem to úplně v klidu vyčistila vlhčenými ubrousky. Asi to šlo trochu i s tou černou barvou.
Pravdu díš! Marně vzpomínám, jaké práce chlapec ještě v rámci tréninku vykonával. A přimělo mě to zamyslet se, jestli nedám děti na judo, jako to měl Krpálek.
Kdo se nechce nakazit tak nečte, ale malá má potvrzené rotaviry. Už se snad začíná pomalu zlepšovat. No a já si aspoň si půlku izolace odkroutím tady v nemocnici ![]()
dynda nanést vosk, rozetřít vosk na autu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.