eless Mrakoplas a když se pozorně podíváte, uvidíte muže v obleku s kravatou (portrét). To jsem na první pohled viděla já a říkám si, že malý eless je teda borec![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no fakt! ![]()
MPLee tyjo, tlapkam a vy jste ockovany, jsi psala, ze jo!
Tak hlavně, že se malá lepší, neznělo to vůbec hezky. My zažili jednu výživnou rotavirovou noc a bylo to hodně ošklivý. Představa, že by to pokračovalo několik dní, je teda pěkně hnusná.
Evaeva no musela som sa dlho dívať ale fakt je tam ![]()
MPLee chudak mala ![]()
Dcera ma bednu tuzek a pastelek jeste z dob, kdy byl muz ve skole. Dneska kouka na jednu tuzku a rika: Mami, ta tuzka je vyrobena v Ceskoslovensku (Made in Czechoslovakia). Odpovidam: Jojo, to privez tatka od babicky... - Jakoze tatka zazil Ceskoslovensko? - No jasne. - Tyjo, bracha, tahle tuzka je stara, ta byla vyrobena za Masaryka! ![]()
Evaeva dik ja som tam kravataka nevidela ![]()
continuity tak nejak to beriem aj ja. Pre mna je dolezite aby ako dospely vedel fungovat a zarobit si na seba. Ten asperger tam mozno bude ale to su schopni diagnostikovat najskor na prvom stupni zs vzhladom k jeho slabsej komunikacii to teraz nema zmysel. Ja to s tou dobrou ucitelkou laicky a vtipne pomenovavam ze bude ako Sheldon. Je mi jasne ze je to fiktivna serialova postava ale socialne zrucnosti ma mizerne takze tak
najskor na mna prekvapene pozerala a potom sa zasmiala ze naozaj
jej dcera studovala specialnu pedagogiku takze ma trosku viac info a lepsi pristup nez jej kolegyna
Počuj, mám dve kamošky, ktoré majú manželov v autistickom spektre, jeden z nich je v IT, pracuje v Rakúsku, druhý je vedec (nepýtaj sa ma prosím čo, lebo to je tak nejak nad môj pochop napriek tomu, že som to už mala niekoľkokrát vysvetlené, len furt pendluje do CERN-u) a obe si to veľmi pochvaľujú. Proste v tej rodinnej rutine sú tí chlapi spokojní, spoľahliví a robia čo sa po nich chce (raz jedna z nich skonštatovala, že keď sa taký chlap raz naučí vždy večer vymeniť a pustiť umývačku, tak to bude robiť aj keby do nej nemal čo dať). Takže ak to nebude nejaký "tažký prípad", ale to bz ste už videli, tak si myslím, že má veľkú šancu na dobrý a spokojný život.
Potrefenáhusa jo, uz se tomu smeju ze jsme kazda chytla to, na co jsme ockovane
dynda Ona to ma od nedele, nastesti teda asi zase ne tak intenzivni. Cele je to umocnene tim, ze je malicka. Ted uz ma pod 7 kilo
ice neuvolnenou ruku a potize se psani mel syn take a ze stejnych duvodu. Odmital kreslit nebo jen vzit pastelku do ruky. Ve skolce ho nenutili. Ted pise tiskacim. Zacatek skoly byl udesnej.
Syn právě zvracel tak, že se frekvence zvyšovala, skončili jsme na 3x za hodinu, i když do sebe dávno nic nedostal. Zvracel žaludeční šťávy. Dostal v nemocnici domperidon (ten název si musím vždycky vygooglovat, protože si pamatuju jenom Dom Perignon) a naštěstí to zabralo. Byli jsme domluvení, že pokud nepřestane zvracet, musíme se vrátit do nemocnice na kapačky. Pak jsme hrozně opatrně zaváděli jídlo a pití a naštěstí už to ke zvracení nesklouzlo, nemoc postupovala kupředu (horečky a pak průjem) a taky do strany (na mě). To hubnutí bylo taky brutální, syn je hroznej kostroun.
Měli jsme s mužem krátkou, ale děsnou hádku. Zase kvůli domácím pracem. Jako on to neřekne nahlas, že když on chodí do práce, tak já jsem kuchařka, služka a chůva v jednom, ale chová se tak. O vše se ho musím prosit, i za to poděkuju, protože vím, že ani jednoho z nás to nebaví, ale udělat se to musí, ale poslední týdny už mě to sere. Nádobí se ani netkne, luxování, což byla jeho sféra, taky zase nejak zbylo na mě... což v osmém měsíci je fakt super, když funím i u obouvání a zouvání. Tak na mě vytáhl ultimátní argument, že teda když po něm chci, aby šel po práci ven s malým (jednou týdně)i aby myl nádobí, tak přestane pracovat ![]()
Podotýkám, že pracuje osm a půl hodiny, doma je buď ve čtyři nebo v pět, dítě chodí do postele v osm, někdy v půl deváté, nemá běžně nijak fyzicky ani psychicky náročné zaměstnání. A když jsme pracovali oba, normálně se o chod a údržbu domácnosti staral. Vím, že už jsem si na to stěžovala, ale něco asi bude na dlouhé lokte.
slniecko to je super. Syna vediem k odpratavaniu riadov a spinaveho oblecenia odkedy som mala pocit ze rozumie co sa po nom chce. Riady do umyvacky nalozi ale vyklada len pribor do suflika lebo riady su v hornych skrinkach. Pracku tiez rad naplna a vyprazdnuje. Dokonca do oboch dava pod mojim dozorom cistiace prostriedky a ked vsetko nastavim tak aj zapne/vypne. Obsluzit mikrovlnku s 30 dekundovym ohrievanim uz dokaze sam ale aj tak pod mojim dozorom. Javi velky zaujem aj o vysavanie. Onedlho mam super pomocnika a az na to pride tak jeho buduca polovicka mi este podakuje ![]()
Tak na mě vytáhl ultimátní argument, že teda když po něm chci, aby šel po práci ven s malým (jednou týdně)i aby myl nádobí, tak přestane pracovat
Chytrý, když teď si to zrovna vyměnit fakt nemůžete.
dzizisketa to je mi líto, že ti muž víc nepomáhá, obzvlášť teď. S tím břichem bys měla nárok celé odpoledne ležet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.