continuity držím palce
hnusné to je, ale funguje. Ta dehydratace může být bohužel rychlá.
Vše o těhotenství a dětech
continuity já to do nich nekompromisně cpu dávkovačem na nurofen, jak ho tu někdo nedávno vzpomínal ![]()
Což už teda.neni váš případ, ale.kdyz se to vychladí, přijde mi to méně hnusný, než když to má pokojovou teplotu.
continuity na zvracení kulíšek, doslazovala jsem glukopurem a vychladila doledova. Podávala jsem polévkovou lžíci co 10minut. Do 4 hodin se prvňačce zklidnil žaludek z nehoršího. Pak jsem udělala slabý černý čaj opět s glukopurem a ten už z lednice usrkávala. Černý čaj je v podstatě antiseptický. Tlapkám- to nepití je mentálně k nevydržení. Cola se - nevím proč- pořád ještě traduje, přitom je to složením taková s*ka, s prominutím. Vždyť je v tom i kyselina, ne?!?
marieu já myslím že ta kyselina je právě důvodem proč by měla ta cola fungovat , jakože dorovná ten obsah žaludku do správného pH.
marieu šla radši spát, aby to nemusela dopit. ![]()
No dala půl hrnku a už to vypadá lépe, zkusím ji v noci ještě vzbudit. Tak všem děkuji za rady.
continuity díky bohu za půl hrnku. Držím palce a přeju obrat k lepšímu. ![]()
continuity docitavam, vsechny rady uz padly, tak jen ze drzim palce at uz je lip
Díky všem ještě jednou. Takto špatný to bylo naposledy v roce a půl starší. Zas.anej COVID.
continuity držím palce, ať je líp! Kulíšek je hnusný, případně je ještě od zhípu ORS200, mělo bh to mít chuť banánu, ale oravděpodobně to taky nebude nic moc.
marieu ta cola je rada pres 30 let stara, ale na deti i nas dospele to zabiralo, nepidila jsem se, jaky je mechanismus. Bezne ji teda nepijem :)
Kulíšek jsem sobě i dítěti rozmíchávala v džusu a bylo to všemi velice dobře přijímáno. Colu pro tyhle účely zbavuju bublin převařením.
Kokoska já věřím, že právě ty sra.ky ten žaludek nějak zklidňují či co. Já jí zrovna nedávno upíjela po nějaké střevní viróze ještě týden. Kofola nefunguje, vyzkoušeno:) marieu buď kolu nebo vincentku, ale tu ne při zvracení, spíš při pocitu těžkého žaludku.
continuity já teď měla dobrou zkušenost s tím čajem žaludek a střeva od teekane. Zvracení asi nezastaví, ale až jí bude trošku lépe (snad ráno), může zkusit ten.
continuity My jsme chytli asi neco podobneho, jako tvoje dcera. Nejdriv byl syn c+, dcera se pak vratila z hor, kde byla ( pozdeji zjisteno ) kamaradka c+. Dcera negativni, ale v noci po navratu zacala zvracet a nepustilo ji to cely den. I zvysenou teplotu mela, zimnici. Vsechny tekutiny sly hned ven, nepomohlo nic. Druhy den uz dobry, tak sla znovu na test a stale negativni, takze to fakt musela byt nejaka strevni chripka. Syn s covidem temer bezproznakovy, treti den po dcerine zvraceni ale zacal zvracet taky. Zase cely den, ani vodu neudrzel. K tomu mel 38,5 a taky zimnici. V nedeli uz nezvracel, ale mel porad vysokou teplotu, aspon uz ale pil vcetne te vybublane coly ( kdyz jeste zvracel, tak jsem mu ji vubec nedavala, podle me v te akutni fazi je spis na skodu ). No a v pondeli a utery mel strasne krece v brise, nasadila jsem mu hylak, enterol a smectu a to nakonec pomohlo. Jen ted vazi na 170 cm asi 45 kg. No a ve ctvrtek vecer jsem s necim podobnym lehla ja. Jen s tim rozdilem, ze mi bylo pouze na zvraceni, byla jsem bez teploty, ale zimnice poradna, taky silne bolesti kloubu a svalu. Nesnasim tyhle strevni zalezitosti. Ale taky jsme to mohli chytit vsichni najednou, zejo....
marieu nevím, jaké zlo je to pro dětský žaludek, ale třeba pro těhotenský je to úplný balzám, prostředek nutný k přežití. Na colu mi nesahat! ![]()
Pinot Noir presne, cola je vselek!
Pinot Noir ano, prvy trimester som prežila na cole a čipsoch, tieto dva sajrajty mi uplne zachraňovali rozburený žaludok
Pinot Noir presne, cola je vselek!
uctívam ji od jistého treku v thajské džungli lp 2010
Při tehle střevních hruzach většinou nemuzu nic, ovšem jak mi mozek vyšle signál, ze by zvládl Colu a banán, vím, ze už to bude dobry.
Kokoska 7 tydnu ji bude v pondeli. Ja chapu, ze jim to je dlouhy, ale prijet muzou, to jsem nezakazala.
Solathis Vůbec se neomlouvej. Mají prijet oni. A ne že vymeknes, jen jed až budeš ty skutečně chtít a budeš si tim jistá, že je to dobrej nápad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.