Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. února 2022 09:19

Tak z principu vždycky říkám, že nemůžu nikomu nic zakazovat. Můžu akorát tak nedoporučit, takže každému, co jeho jest.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 06. února 2022 09:43

marieu nebo na kocovinu, to uolne člověk fyzicky cítí, jak mu ta blahodárná tekutina teče na správný místa 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. února 2022 10:01

Potrefenáhusa pře hodinou jsem přišla ze služby, přes noc jsem spala na jedno voko cca 4 hodiny velmi přerušovaně, ráno jsme s kolegyní operovaly. Jsem jak po kocovině, ale mně by teď cola zcela jistě udělala díru do žaludku. Já si jdu vařit bylinkový thé

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. února 2022 10:11

marieu Já spát po noční jen 4 hoďky a jen na půl oka, tak neoperuji, ale pitvám. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 06. února 2022 10:36

Solathis tak to je jeste malicka, v tomhle pocasi a virozach fakt neni nutny takovy detatko tahat po navstevach. Nech rodinu, at si mysli a blaboli co chce, sice to je vo nervy a na pohode to neprida, ale mit rozhozeny dite a nedejboze nemocny, to by bylo mnohem horsi. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. února 2022 10:37

Kan byla to jen sekce, to je za půl hoďky hotový a všichni happy. Je ale pravda, že jsem to ještě před dětma snášela mnohem líp. Nemládnem, no.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 06. února 2022 10:48

marieu no ale jak proudej ty bubliny do mozku, to je uplne životadárný! (Skoda, ze už v tom není ten kokain)

ja Colu jinak nepiju vůbec 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:15

Dneska už dobrý,resp. dítě se prý v noci přišlo zeptat, jestli se může napít vody. Tatínek ji to dovolil a nestalo se nic. Uz  vypada lépe, včera nechtěla ani sedět. 

Emerald nestraš, že to chytneme ještě my. Já měla zato, že to je COVID, co sednul na trávení. My jsme už od úterý všichni doma. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:19

continuity manzel mel nedavno neco podobnyho, ale myslel, ze neco spatnyho snedl. Tak kdo vi. Ja jsem to od nej nechytla.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:25

Na ty poopicny stavy pomaha kromě rehydratace cokoliv hodne sladkého. Tělo má totiz nějak sníženou hladinu glukózy. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:35

Tak dcera má pozitivní antigen. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:46

continuity Ja si taky myslela, ze to je covid, ale testy holt byly negativni. A mozna ze u syna to bylo o to horsi, ze ten covid predtim mel a prece jen byl asi oslabenej. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:50

continuity ach jo. Ta, co je ji zle od zaludku? Necetla jsem to tu cele pozorne, tak nevim, jestli jste u ni uz nemeli c+ potvrzene. Je mi to lito, takze do dostihlo i tu ockovanou dcerku? Mam ted v okruhu znamych 3x ockovaneho pubertaka s dost neprijemnym prubehem, ale zvladaji to doma. 

Je to fakt na pytel. My se zas motame zacyklene v karantenach, uz jsme v tom zas, po tydnu. Ted prisla sms, dite samozrejme odjelo predevcirem na vikend k prarodicum. To me stresuje jeste vic nez to, ze jsem jeste nevymyslela, jak to vyresim pracovne, i kdyz i to me celkem paralyzuje. A teda bohuzel cekam, ze tentokrat uz si tu zpropadenou nemoc vyzerem. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:53

Gatita pozitivní byl doteď jen muž. Dnes nově ta mladší, blijicí, očkovaná jednou dávkou. Starší je v pohodě, já taky. Mám takovou jako rymicku, ale to už tak 14 dní a pět antigenu a jeden PCR negativní.

Dnes tam zas všichni naběhneme. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 11:56

Gatita ty karantény furt dokola jsou strašné, nám se to vyhýbá, ale už vím proč. Mladší jednoznačně pozitivní test, testovací čárka trochu slabší, ale úplně jasná. Tak tu prý třídní od starší označuje slovy: já tam nic nevidím.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 12:01

continuity je to strasne. To s tou carkou jsem slysela i od znamych. Ze ucitele nad tim zaviraji oci. Ale uz nevim, co si o tom myslet, je fakt, ze to by nemohli ucit vubec. Pred 3 tydny se covid prohnal skolkou jako kulovy blesk, onemocnel snad cely personal, takze jeste tyden po skonceni karanteny meli zavreno. Synovi se to vyhnulo jen diky tomu, ze se rychleji nakazil nejakym norovirem, nebo s cim to tam lehli ti, co nemeli covid

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 12:01

continuity je to strasne. To s tou carkou jsem slysela i od znamych. Ze ucitele nad tim zaviraji oci. Ale uz nevim, co si o tom myslet, je fakt, ze to by nemohli ucit vubec. Pred 3 tydny se covid prohnal skolkou jako kulovy blesk, onemocnel snad cely personal, takze jeste tyden po skonceni karanteny meli zavreno. Synovi se to vyhnulo jen diky tomu, ze se rychleji nakazil nejakym norovirem, nebo s cim to tam lehli ti, co nemeli covid

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 12:10

Gatita tak ono to přivírání očí zní velmi rozumně až do chvíle, kdy si někdo k té rýmičce pořídí long COVID. 

Pak bude, u nás zcela určitě, ve škole velké diveni, proč dítě nedává pozor na vyučovaní. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. února 2022 13:54

Karja Trochu, povedlo se nam jedno bdele okno prevest na vecer, takze mezi 23 a 5 spava... Aspon tak (teda kolem 1 jeste ji, ne ze by to spala v kuse)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. února 2022 16:37

Boze moj muz fakt asi nie je kompetentny byt rodicom. Som isla von s Klarou a on s Alicou isli asi pol hodinu po mne, ze sa idu prejst do obchodu kupit vodove farby. Tak som ich vonku stretla. Alica mala na sebe len kratke tricko a na tom prsiplast

Nastastie som ich stretla este pred vchodom, tak som jej utekala pre sveter, zimnu bundu a capicu