Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. února 2022 16:38

Uff, tu to teda ide, vsetkym marodom prajem skore uzdravenie.

A ja idem s trochou oozitivnych sprav, dieta mi vcera lrespalo 8,5 hodiny vkuse, najedlo sa a zaspalo znovu. Mne sa podarilo spat 5! Hodin vkuse a nasledne este necele dve. Tolko som nespala hadam od polovice tretieho trimestra, ehm.

A zajtra mi ako bonus pride pani na upratovanie upratat byt, tak miesto toho mozem pracovat. Namietky muza odmietam pocuvat, mal cas upratat a ani ho nehlo, tak ma smolika .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. února 2022 16:41

DrowRanger ach jaj, keby som sa tym spankom nakazila aj ja.

A gratulujem, je to super, tento pozitivny vyvoj

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 06. února 2022 16:49

Gatita to oznamovanie o karanténe riešim teraz. Dnes poobede! mi dala vedieť matka jedného žiaka,  že mal vo štvrtok poobede pozitívny antigen

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. února 2022 17:28

betsey no cez den si mala stale ide stylom 30 minut a dost, kociar u nej zatial funguje, ale skracuje sa spanok aj v nom, podla mna ideme tvojim smerom. Ale kym spi v noci, je mi to jedno.

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 06. února 2022 18:30

Chtěla jsem se zeptat, chci dětem koupit jarní boty a nechci ted na jaro už barefooty.. No a jsem uplně ztracená, nevim kde se chytnout., protože doted jsme kupovali především barefooty. Překvapivě jsem byla spokojená i s obyčejnýma adidas advantage (široká špička, lehké, ohebné) ale zároven do nich pak po pár měsících začalo téct, není to tolik kvalitní bota prostě (asi jen ty dětské, do dospeláckych mi začalo téct vždycky až tak za dva roky). Tak nějaké typy nemáte někdo?Chci to spíš objednávat po netu.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 06. února 2022 18:38

Karja A normální boty Fare? Kluci v nich chodili až tak do šesti let.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 18:41

Karja Ecco, Geox, Superfit. Ale cena strašná. 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 06. února 2022 18:50

Karja já hodlám zůstat u Keen, ale to asi není moc holčičí.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:04

Pinot Noir ja dětem kupují akorát ty sandály, na louku se mi zdají dobré a děti si nestěžují. Ale dvoje sandály Keen, co mám já, mi vůbec nesedí a boli me z nich nohy. chodím v nich strašně nerada. Mám tím pádem trochu pochybnosti o kvalite návrhu toho zbytku. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:09

Karja bože prichádza čas nakupovania topánok, niee

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:19

Karja ja kupuju porad dokola tenisky superfit, ten model se jmenuje tusim sport mini. Cena strasna, lovim je obcas na zalandu. Jsou lehke a natolik kvalitni, ze mi obcas zustanou jako nahradni pro mladsiho. Geoxy jsme meli jen jednou, prisly mi ale o neco tvrdsi a min ohebne. Pak mam jako alternativu k superfitu znacku richter, ty jsou take rakouske a rekla bych hodne podobne superfitu. Na tom zalandu lounge je mivaji, ale zpravidla ne tehdy, kdyz je potrebuju. Ted tam zrovna maji kampan, ale zadna velka okase to ted neni. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:20

Gatita prosím ťa a z tých menovaných, majú niektoré pevnú pätu? Tu syn musí mať. 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:22

Nie, topánky riešiť nejdem! Ešte!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:22

Karja A co Froddo? Maj i ne-barefoot radu. Mne se jeste libi Camper, nejsou primo BF, ale nevim, co na BF ti vadi, resp kvuli cemu je uz nechces. 

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:29

Gatita Na tenhle model jsem se dívala, ale neteče do nich? má to nahoře nějakou sítku, do tech jarních bot to chce aby s nimi šlo proběhnout po ránu trávou...

711990 Ty jo, no jednak mi přijde na tom brzkém jaře dost zima od země, ale především dcera chodí na dlouhé vycházky se školkou po asfaltu a nějak se mi ty barefooty na tohle nezdaj. Jinak k froddu jsem se ted progooglila, ty se mi líbí asi nejvíc,.

ale jako hrůza, akce jsou na samé bf boty a na ty obyčejné nikde nemůžu najít:-D Jsem to chtěla koupit ještě ted ve slevách

Offline RoSa
10178 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:34

Karja

známá si hodně chválila pro děti Elefanten boty, ale bylo to v Německu... tak nemám přehled o nabídce tady

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:36

Karja ty Frodda mivaj hodne na Zalandu, ale teda i ty Campery. Jinak s tou podrazkou mas pravdu, na zimni boty mam taky radsi silnejsi, i kdyz porad ohebnou. Tonda ma tenisky od Camper a jsou fajn. 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 06. února 2022 19:42

continuity tenisky Keen pro děti jsou měkké, osvědčily se, chodil v nich rád, koupím je znovu. Ale je pravda, že jsou spíš alternativou těch sandálů, ne nepromokavé boty na jaro, které se tu teď řeší.

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:06

Pinot Noir Přijde mi, že ty "kecky" se kupují líp. Ty brzké jarní už mají spoustu parametru totiž:-D. No nicméně kdyby člověk ale vzal dva tisíce a prostě koupil boty, taky by to nebyl takovej problém něco vhodného najít:-D

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:11

Sis, boty, froddo prewalkers maj po třech vyvencenich prodreny špičky na díru, zvazovala jsem je koupit i na jaro, ale asi nekoupim 

i když to dite poleze po čtyřech asi ještě dlouho...