Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2022 20:30

Mrakoplas já mám pocit, že ty klasické boty od "lepších" značek mají zpevněnou patu všechny.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2022 20:32

A když se těší ty boty. Jak se jmenovala ta bf prodejna tuším v Dejvicích, kde se změnil personál a dokáží dobře poradit? Říkala jsem si, že by možná stálo za to zase jednou koupit boty na živo, aby někdo zkouknul můj výběr.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:35

Karja jsou to obyc.tenisky, kombinace semiš. kuze a sitky, takze do tohohle pocasi asi ne. Ale ty posledni syn nosil krom zimy skoro cely rok, ale on je hodne svuj a nechodi uplne primerene oblikanej (tvrdi, ze mu neni zima, a ja to beru). Meli jsme ale i kotnickovou variantu s goretexem, do tech neteklo, ale to zas nebyly uplne tenisky. A 711990 ma dobry napad s temi Campery, ty se mi pro deti libi, taky je chci jednou zkusit. 

Mrakoplas myslis jako kotnickove? Ty maji taky, ale jsou to jine modely nez ty nase oblibene tenisky. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:36

betsey a co měl na sobě tvůj muž?

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:41

Evaeva naboso 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:42

Evaeva naboso, řekla bych. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:42

letfenixa to uz si skoro mohla tu informaci nechat pro sebe. Nam se kolikrat stalo, ze napr. v sobotu prisla sms, ze v patek byl potvrzeny kontakt. Tak mi z toho vychazi, ze to dite muselo byt ve skolce v den, kdy uz rodice museli mit podezreni na covid v rodine. Mozna ne, ale casove mi to tak kolikrat prislo. Nase skolka reaguje ale hodne rychle, tak jsme v karantene nejen furt, ale kolikrat uz od 2.dne od kontaktu. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:46

Karja a ty chces vylozene sirokou spicku? Ted mi doslo, ze zrovna ty superfity maji spicku dost normalni. Vlastne mi ty jejich boty prijdou takove dost štíhlé. Ale ja je mam moc rada, synovi dobre sedi a neni to lautr plast. Ale budou asi uzke, protoze kdyz si syn zacne za x mesicu stezovat, ze mu jsou male, a ja vytahnu stelku a pomerime to, tak mi casto prijde, ze na delku by je jeste mit mohl, ale noha uz je tam asi nahnacana. Ty jo, a ted diky parfu po 6 letech zjistim, ze celou dobu kupuju uplne blby boty

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:48

Gatita ty campery jsou docela siroky, to zkuste:) Superfity mi prijdou prave hodne uzoucky, Tonda ma nohu tak nejak normalne sirokou.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:48

Karja my máme kromě bf froddo ještě kotníkový keen hikeport a ty prezijou úplně všechno, stopro nepromokavý, do marastu, mokrý trávy, projít louži, bláto v lese... Dělají se nízký i kotníkový. Nemaj tak širokou špičku jako třeba ty sandaly seacamp, ale přijdou mi ještě docela snesitelny, co se tvaru týče.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2022 20:51
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:54

711990 on syn je strasne hubeny a noha tomu odpovida. On treba vubec nemohl mit boty od protetiky a nekdy ani od fare, plandaly mu kolem kotniku a i to na nem vypadalo jako smesne bakule. Ale asi budu muset zmenit typ bot, prijde mi, ze mu ta noha roste jakoby rychlejc do sirky nez do dylky, mozna to souvisi s tim, ze ma trochu plochy nohy:(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:58

Gatita nie, myslela som celkovo. Nepotrebujem vysoku topánku okolo členku ale tu pätu vzadu spevnenú. Tiež má úzky členok a pätu a v širokých a nespevnených mu ubieha noha.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2022 20:58

Gatita takový problém má syn. V prstech má nohu širokou, nárt nízký ale taky široký a kotník hubený. Plus by potřeboval zpevněný opatek. Vybírám tak ze tří značek a to ještě s přimhouřenýma očima.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. února 2022 20:58

Gatita ta sirka nohy se meni docela nezavisle na proporcich mi prijde, Tonda mel nejdriv hrozne baculatou a sirokou nozicku a ted ma spis prumernou.

Offline continuity
43152 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:00

Mrakoplas úplně nejlepe to mají podle mě vyřešené Ecco biom, ale teda cena je úplně příšerná. Spíš, kdybys na ně narazila ve výprodeji, tak je ber. Jinak jsou super. Teda asi mírně užší. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:02

Evaeva a z jakych, ze bych se inspirovala. Trochu me to stve, protoze jsem zrovna obema objednala ty nase oblibene v dalsi velikosti, ale mozna nam zrovna prestaly vyhovovat.  

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:11

žluťásek Díky, taky se na to mrknu. Je fakt, že mi ty keeny přijdou uplně tak ošklivé ty holčičí modely:-D. Ale zvládnu to,ted jsem objednala dvoje Bugga (tu značku neznám, ale koupila jsem před týdnem malemale zimní a dost pozitivně mě to překvapilo).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2022 21:19

Gatita já kupuju bf. Nejradši mám dd step, ale ty v prstech úplně široké nejsou. Pak některé froddo, jonap, fare a teď měl mladší koel4kids a přišly mi fajn.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:26

Teda, když koupím nějaké z té řady keen.dry tak ty budou zaručeně nepromokavé?(nemyslím louze, ale proběhnutí v trávě). Tyhle terradora by šly, ale jak tam vidim tu sitku, tak váhám. Já se v těhle outdoor věcech nevyznám.