Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:34

Evaeva Akorát teda muž byl tuhle v naboso kupovat boty a prej na prodejně doprodávají sortiment a budou se stěhovat, takže neměli výběr.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:37
Reakce na Evaeva:

Gatita takový problém má syn. V prstech má nohu širokou, nárt nízký ale taky široký a kotník hubený. Plus by potřeboval zpevněný opatek. Vybírám tak ze tří značek a to ještě s přimhouřenýma očima.

​Presne. Aké sú tie tri značky? Edit. Aha čítam, že kupuješ bf, tie moc nechcem na behanie po betóne.

Offline continuity
43152 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:37

Karja jestli.chces nepromokavé boty do nečasu, kup celokožené a impregnuj. Nic lepšího nevymyslis. 

Tyto síťky s membránou sice nejak fungují, akorát ta membrána je úplně poslední spodní vrstva, takže bota nacucana vodou stejně studí. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:37

Karja tyhle se síťkou určitě nebudou nepromokavé, ty co jsou nepromokavé mají vždycky v názvu wp. Ty jsou teda ošklivější, o dost

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:38

continuity dik, pozriem na ne. 

Offline continuity
43152 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:39

žluťásek ta látka je ten samý problém, co píšu výše. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. února 2022 21:56

Potrefenáhusa zkus se podívat na Ricosta, máme kotníkové kožené, ale ten vršek je skvěle jemný a ohebný. Z nějakého divnofůvodu mají teda na vložce vevnitř nalepenou pěnu, jakože pod patou, ale to jsem sloupla  Ale asi budou spíš na užší nohu. Půhde v nich ale podle mě lézt po 4 dobře. V Bundgaardech co máme zimní to nejde, ty jsou tuhé. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:00

MPLee my je doma máme (Pepino?), zdědila jsem po kamaradce do foroty. Ale jsou opravdu úzký, jinak to jsou moc pěkný boty 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:03

MPLee 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:08
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee 

Potrefenáhusa jo, to jsou ony. Přesně tyhle teď máme ve 3 velikostech do zásoby, ulovila jsem je na Vinted do 200 všechny. A jedny nike sunray za 35  

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:09

continuity díky;-)

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:12

MPLee já se vůbec neodvazuju kupovat nic dopředu, ona jak ještě samostatne nechodi, tak myslím, ze se ji ta noha asi ještě docela změní 

Predpokladam, ze budu shanet jarní boty, až budou všude úplně vyprodany 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:16

Evaeva dekuju

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:17

Potrefenáhusa já to teď riskla, byla zásilkovna zdarma a nové stojí kolem 1800, takže za 200 je kdyžtak zase pošlu dál. No a v té velikosti 20,21 ještě nejsou vůbec zničené. Oblečení bych kolikrát ráda koupila dopředu, ale jako to dítě nosí už půl roku 68 a asi ještě dlouho bude  Takže to jsem vzdala. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. února 2022 22:31

MPLee já se teď strašně moc směju, z 68 moje dítě vyrostlo ještě předtím, než se umělo přetočit na bříško

Jak se jí daří, už jste úplně v pořádku? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2022 22:45

Mrakoplas no moji toho po betonu reálně moc nenachodímě se právě nejvíc líbí ty dd step, ty jsou takové kompromisní. Ideální by asi bylo mít dvoje boty, ale kupovat jim každému dvoje boty za dvanáct stovek jedny, když je nosí maximálně tři měsíce nechci, no.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. února 2022 07:25

žluťásek no ono je to trochu vtipný, ale zároveň to občas je hrozná otrava. Výrobci totiž počítají s tím, že tu velikost nosí ležící mimina a třeba kombinézy jsou kolikrát i s ťapkama. S kombinézou teda teď máme největší problém - má péřovou reimu 62, která je strašně super, ale už jí jsou krátké nohavice. Přitom v těle má ještě dost rezervu. Je ale asi taky šitá na ležící dítě a mal ty nožičky hrozně krátké, 68 má delší tělo, ale zase krátké nohavice. Takže bude mít rok někde u kolen. A v 74 se zase strácí a špatně se jí v tom pohybuje, jak je to obří. A teda v únoru se mi už vybírat a kupovat další  

Už je uplně v pořádku, i nabrala zpátky co zhubnula. Jí teď jak protržená

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. února 2022 07:32

Tabea sveter a kabat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2022 07:41

Evaeva fakt nenachodia? My sme síce často na ihriskách, ale než sa tam dostaneme, plus obchodzky, tak prejdú dosť. Plus v škôlke majú samý betón, tam to vždy zničí najviac. Dd stepy som mu kupovala keď bol menší ale už mu nesedia, príliš široké v členku a tá Pata malo pevná. Ale mali najlepšie špičky. Ja vlastne musím kupovať pogumovanu, ach, to sa v tej veľkosti asi už ani nevyrába

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 08:11

Mrakoplas no, jenže oni kolem mě různě pobíhají, lezou po stromech, jedou na odrážedle,... Ty nohy jim pořád pracují. Já taky zvažuju, jestli je bf správná cesta, doufám, že jo, ale to ukáže bohužel až čas. V naší rodině z obou stran všichni nosí ortopedické vložky, jediný, kdo se jich zbavil, je ségra, co přešla před pár lety na bf. Přitom zrovna nám rodiče od mala kupovali kvalitní boty.