Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2022 08:23

Evaeva no naši na tom odrážadle najazdia dosť, ale po chodníku. Tie ploché nohy, ja ani neviem čo si myslieť. My sme nikdy ploché nohy nemali, dokonca ja mám klenbu hodne vysokú a to nás rodičia celé detstvo nútili preventívne nosiť ortopedicku obuv (čo by malo byť podľa dnešných meritok zle). Podľa mňa to nezáleží až tak na obuvi, tie sú len pomocník, gro bude genetika/cvičenie atď.

Minule som počúvala podcast s jednou pani, čo sa venuje cviceniu s deťmi, zameriava sa na zdravé nohy. Nosí barefoot ale povedala, že deti bf neobuva. Na bf vraj musí mať človek správnu chôdzu/návyky, inak si problém môže iba zhoršiť. 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 07. února 2022 08:27

Karja chcela som ti doporucit tenisky z decathlonu,  quechua, ale neviem, či sú fakt nepremokave.  Ale stielku mali rovnakú ako ddstep.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 07. února 2022 08:42

betsey  Můj muž taky klidně šel ven nabalenej a u dítěte mi tvrdil, že je oblečený dost, i když toho mělo na sobě míň, než on. Pak to ještě vylepšil, když větší dítě oblikal hodně a menší (to, co je rychle studený) nalehko, a u jednoho mi tvrdil, že by mu byla zima a u druhyho, že by mu bylo horko. Jedno ráno, obě děti do školky.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. února 2022 08:56

Mrakoplas já si taky nejsem bf jistá, přijde mi že toho dost nachodíme potvrdém, ale zatím jsem neobjevila normální boty, u kterých by tvar odpovídal tvaru nohy, tj nejen dostatečně široké, ale zároveň nejdelší v místě kde je palec, ne uprostřed boty

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 08:56

Mrakoplas já právě úplně nevím. My nosili ortopedickou obuv od mala, vložky na míru,... Dneska bez vložek nemůžu jít na delší procházku natož běhat:( Ta ségra je jediná, která se toho zbavila. Já bych pro děti uvítala něco mezi, ale takové boty se asi nevyrábí. S tím odrážedlem jsem to myslela tak, že je to jiný pohyb, odpadají ty otřesy.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:00

letfenixa Jo, tak tyhle levnější značky ono to chvíli vydrží a pak to promokne třeba za dva měsíce, proteče to tema spojema mezi podrážkou svrekem, ale na tu rychle rostoucí nožku je to dobrý. Já jsem takhle koupila dceri vloni najare adidasky, ze však je to na chvíli, ale nejak se ji na tu sezónu ta nožička zasekla, nosila je hrozne dlouho a na ten poslední měsíc nošení ji začaly protékat. Takže jsem stejně musela na měsíc koupit jiné, takže kdybych rovnou koupila nějaké kvalitní, tak ještě ušetřím! Letos to bude určitě obracene, koupím drahé boty na měsíc a půl, to se vsadím. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:01

A chtěla bych si postěžovat že už víc jak týden po odeznění virozy příšerka po nocích kašle suchým dráždivým kašlem. Přitom přes den prakticky nezakašle, některé noci spí taky uplně v klidu a tak každou druhou prokašle dokud do ní nenacpu všechny možné léky proti kašli.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:04

Evaeva no my práve tiež a máme nohy dobre, tak si myslím, že ta obuv nie je vsespasna. S tým odrazadlom máš vlastne pravdu, je to iný pohyb.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 09:10

Mrakoplas no právě. Jestli to pro ně bylo dobře, ukáže až čas.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:38

Evaeva ja tiez kupujem ddstep. Doteraz nie bf, ale na zimu si Alicq vybrala ddstep bf, a nosi len tie, ine nechce. Asi sa jej v tom fakt dobre chodi. A prekvapivo ma teple nohy aj po dvoch hodinach stravenych vonku v snehu. Snehule vacsinou nechce

Predtym som kupovavala protetiku, teraz na jar jej tiez necham vybrat, to je totiz jedina cesta, aby nechodila bosa a asi jej zasa dam vybrat v ddstep

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:41

Tabea no ja doteraz nerozumiem, ako ju mohol nechat ist pri dvoch stupnoch nad nulou iba v kratkom triku a prsiplasti

hlavne ze si pamatam jeden maj, ked bolo vonku 25 stupnov, bezvetrie a on tomu ubohemu dietatu obliekol pancuchy, teplaky, triko s dlhym rukavom a kozusinovu vestu

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 07. února 2022 10:08

Evaeva nevim, zda to byl bf obchod, chodim tam pro klasicke detske boty. Je to na Ceskoslovenske armady BotaBota. BF je pak kousek jinde, ve Ckalove ulici naboso. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 10:15

Lamicka jo, bota bota je i u nás, tam mají klasiku. Díky

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 07. února 2022 10:16

Karja nasi meli vloni salovky adidas (ty maji pres skolni rok na telak a pak je dochodi v lete venku) a pak trekovky adidas od jara do podzimu a nedam na ne dopustit. Kam se na ne hrabou vsechny ecco, superfit apod. Vloni koupila Keen sandaly a byly super, koupim je urcite zase. Ty Keeny outdoor vypadaji dobre a pokud muzu za nas, tak nam ani detem nikdy ty sitky neprotekly (impregnuju nejakym nano sprejem).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 10:17

betsey oni taky mají nohy teplé, mají vlněné vložky a moc se nezastaví, takže to chodidlo se pořád hýbe. Akorát vyloženě do sněhu mají teda sněhule, aby nepromokli.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. února 2022 10:20

Evaeva vsak aj Alica ma snehule do snehu, len vacsinou ju na ne neukecam. Ale prekvapivo tie ddstep jej este nepremokli, fakt som s nimi dost spokojna 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 07. února 2022 10:26

Evaeva To je myslím ten obchod, o kterém jsem tady psala, že se zlepšili v přístupu k zákazníkům. Ale my neřešíme BF. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. února 2022 10:29

Boty, už zase boty   I když vlastně už nekupuju nic jiného než Keen, tak to snad nebude tak hrozne, minule jsem vzala dva modely ve slevě, nechala syna vybrat a bylo to

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 11:36

betsey jo ty dd stepy nepromokají, ale nejsou tak vysoké jako sněhule. Aspoň kluci mají ty zimní boty jen trochu nad kotník.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 07. února 2022 11:52

Evaeva Já koupila Fare, naimpregnovala a protecou dost brzo. Hrozny, v podstatě nejsou ani do sucheho snehu