Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 12:32

Karja fakt jo?! Já musím říct, že mám obecně dobré zkušenosti, protékaly jen jedny pegres. U těch dětských bot je to fakt pitomé, to nemůžou vůbec nosit.

Online Len
2673 příspěvků moje polička 07. února 2022 12:43
Reakce na Malenge:

uctívam ji od jistého treku v thajské džungli lp 2010   Při tehle střevních hruzach většinou nemuzu nic, ovšem jak mi mozek vyšle signál, ze by zvládl Colu a banán, vím, ze už to bude dobry.

​Já zas dočítám x stran zpětně... Ale na tohle musím reagovat.Kola a banán byli mí pomocníci při každý zkoušce, z nervozity jsem měla vždycky úplně staženej žaludek. Ráno před zkouškou kolu, abych sebou nesekla z hypoglykemie, a hned po zkoušce banán, abych sebou nesekla z hladu. Pak jsem se dostala domů, dala si sprchu, oběd v posteli a šlofík a bylo zas fajn.

A při zvracení mi pomáhá právě kola, abych chvíli nezvracela. Dítěti bych dala toho kulíška, ale kola v lednici musí být právě pro tyhle případy. A to ji normálně nemůžu, přijde mi hnusná. Na rozbouřenej žaludek je to ale balzám.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:02

Len v deň skúšky som mala budišku a piskoty,  a zo skúšky som chodievala tak o 17.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:05

Len tak tak, cola a banán, na VŠ též prověřená kombinace.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:27

Lamicka prosím ťa tie trekovky Adidas ma zaujali, ktoré to sú?

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:15

Mrakoplas Adidas terrex gtx detske ze Sportissima. Meli je oba, synovi jsem pak na skolu v prirode na podzim kupovala kotnickove nejake hiker a nosi je na venkovni pohybovky. Prochodili v nich Alpy, treky v CR, litali v nich po lesich a loukach. Opravdu spokojenost. Ale nekdo tu psal, ze je objednal a byl zklamany, uz nevim kdo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:34

Lamicka ďakujem, pozriem. Tak každému sedí niečo iné, s tým rátam :)

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 07. února 2022 15:58
Reakce na Lamicka:

Mrakoplas Ale nekdo tu psal, ze je objednal a byl zklamany, uz nevim kdo. 

Mrakoplas 

To jsem byla ja. Mne prisly hrozne tvrde a plastove. a hned pri vyzvedavani objednavky jsem si vsimla nejake vady. Uz si nevzpomenu, o co slo, neco se tam paralo nebo rozlepovalo...No proste to na me neudelalo dobry dojem a obratem jsem je vratila. Chtela jsem pro syna boty na prvni horske tury a trochu jsem se bala, ze by to v nich nedal. Ale sousedka je detem kupuje opakovane a je spokojena. Asi to chce ty boty videt nazivo.

Edit: syn tenkrat ty krkonose odchodil v obycejnych teniskach, ktere mel proslapnute, nekoupila jsem tenkrat nakonec nic. Do budoucna mam v planu klasicke celokozene "farmarky", nejake klasicke celokozene snerovaci boty na vyssi podrazce. Nijak nezateplene,  takovou univerzalni botu, co se da nosit jaro/podzim a na horach. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 07. února 2022 16:10

Gatita Asi jo. Nakupovani detskych bot je moje nocni mura. Zimni jsem u dcery vracela 3 pary... a ted resim, ze by to na dalsi sezonu chtelo celorocky a k tomu i kotnikove do hor, prece jen uz toho hodne nachodime, docela vysoko a po sutrech, ale to bude paru. Dcera jeste bile tenisky. Plus sandaly. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 07. února 2022 16:35

Lamicka my byvali minimalisti - syn si vetsinou vystacil s jednim parem tenisek, na zimu k tomu mel zimni a na leto sandaly. Ted to docela jede - salovky na sportovni krouzek, nahradni tenisky (taky uz toho hodne nachodime bez ohledu na pocasi), prechodove tenisky atd. Navic jsem za posledni dva roky objednavala boty online, takze to bylo casto pokus omyl - jako treba ted resim s tema superfitama, ze nam nejak prestavaji vyhovovat proporcne, a dobre mu sedi jen velmi kratkou dobu. Sotva mu zacnou byt na delku, uz ho pomalu tlaci do sirky. Tak se mi tu ruzne hromadi boty, ktere nejsou uplne vyhovujici a je jich hodne. Asi se vykaslu na zalando a vratim se k tomu, ze proste obejdeme 10 kamennych prodejen a koupime ten jeden jediny spravny par bot na celou sezonu az dve.Takze ted mi prisly troje superfity á 600-800 ze zalanda, pac jsem neodolala, ale ty pro starsiho syna asi budu muset vratit a jit hledat nejake siroke v prstech. Je to fakt umorny. A ja uz ani po starsim boty nedavam pryc a schovavam si je pro mladsiho, i kdyz by se nemelo. Ale je to fakt neunosne uz.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2022 16:51

Gatita tak o tom se mi může leda tak zdát, že by dětem boty vydržely dvě sezóny. Zatím jim nikdy nevydržely ani celoročky z jara do podzimu.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:03

Malenge Lamicka Kdybyste někdy někde zachytily nějaké slevy na Keen, moc prosím, vzpomeňte si na mě a dejte vědět.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:26

Pinot Noir keeny byly na zalandu teď velmi dlouho ve výrazných slevách, sandály seacamp teda, na jiný nekoukám. Ale včera jsem je tam viděla už za plnou cenu, tak nevim jestli neni po slevové sezoně u nich. Byly tam za polovic už někdy od září do ledna určitě :(

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:30

Gatita syn má ten stejný problém se superfitama. Čert mě bral, když jsem mu předloni koupila takový lehčí zimní, v obchodě je odsouhlasil a po 14 dnech už je nechtěl nosit, že jsou úzký v prstech. Letos v zimě má naturino, na střídačku s bufama od kamiku, a dobrý. 
Loni jsem koupila na jaře žlutý kožený campery, ty nosil půl roku bez stížností. Takže letos budu hledat další. Ve špičce jsou širší. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:35

žluťásek tak sandály bych asi teď nekupovala. I když na konci minulé zimy jsem koupila Ríšovi zimní Protetiky úplně za babku, no a chodí v nich celou zimu, tak občas se ten nákup předem povede.

Tak i tebe prosím, kdybys slevu zase někde zachytila

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:44

Pinot Noir no já jsem už na podzim neodolala a vzala ty sandály s asi 60% slevou, pevně doufám, že to bude bez řečí k barvě. Místo šedorůžových letos modrozelené. Měla jsem obavu, jestli ještě za rok bude chtít růžové, ale teď se bojím, že nebude chtít jiné než růžové

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:45

Tak boty jsou to jediné, co se neodvažuji kupovat dopředu, takže vždycky je musím kupovat za plnou cenu v sezóně.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:47

žluťásek manžel mé kamarádky nosí volnočasové boty jedině v růžové barvě. Je to teda trochu problém sehnat růžovou v pánské velikosti, ale jinak je to normální muž. Letos mu bude 50 :)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:50

bram já bych mu klidně růžový oblečení kupovala, mě to nijak nepobuřuje. Ale naprostá většina těch růžových věcí je ultra holčičích, má volán, flitry, projmutej střih. Tak aspoň holiny a sportovní sandály, ty maj unisex střih :)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:51

dzizisketa já už jen ty sandály keeny, už třetí sezonu jsem vzala o číslo větší a vyšlo to. Mají docela velké rozdíly mezi velikostmi, tak se dá docela trefit :D