Tabea mame to stejne. Dost me to stve, byla to nase osvedcena znacka, kterou jsem roky kupovala na jistotu a mohla si dovolit kupovat treba i bez zkouseni o cislo vetsi do zasoby, coz se na tom zalandu vyplatilo. Ale jak si je tu ted zkousime, tak vidim, ze to neni na tu sirku asi dobry. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek to máš pravdu, a když ne flitry, tak aspoň třpytky.
dzizisketa Pinot Noir ty sandály tam byly tak levné, že kdyby jim nebyly, prodala bych je možná i dráž
Koupila jsem na podzim oběma, tak snad se trefím aspoň u jednoho.
Evaeva přesně tak, za ty ceny zalandu není moc co řešit. Já teda sezonni boty kupovala o dve čísla větší vždy na konci předešlé sezóny za půlku a netrefila jsem se jedinkrát, že jim byly ještě velké. Tak jsme vyndali na dva měsíce ty loňské. Sandály keeny jsou dvoucisla, tam se postupuje po jedne velikosti nahoru.
A jednou byl právě problém se šířkou, ale jak mám ty děti dvě, tak se to taky vyřešilo samo.
continuity jim loňské boty fakt nejsou, jak jsou ještě malý, tak jim ta noha roste rychleji asi. V podstatě jim vyroste tak o tři čísla za rok. I proto s nákupem dopředu váham, pořád čekám, kdy se ten růst zpomalí.
Evaeva že bych mohla na začátku zimy vyndat loňský zimní fakt nehrozí. Ale zdá se mi, že letos prvně asi podzimní celoročky budou ještě dobré i na jaře ![]()
žluťásek u nás to zatím nevypadá, přes zimu mu o číslo poskočila. Kromě toho, že jim nedrží suchý zip![]()
Evaeva taky jsem sandály kupovala už na podzim, když vyšly asi na 650, to jete na vinted stojí stejně
Pinot Noir urcite, když na něco natrefim, dam vedet. Něco málo jsem viděla teď na mall.cz , akorát hledání velikosti je u nich něco priserneho, vždycky jsem to zatím vzdala. Jinak kupuju často v outletu rockpoint v Radotine, což ti je asi k ničemu.
edit: a chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojeni s těmi zimními basin. Klukum je tuhle okukoval jeden otec v šatně skolky a hrozne se nad nimi rozplýval ![]()
Evaeva to se mi stalo jednou. Byly ještě docela malinké. Ale já mám ty holčičky podmerečne, v 10 a12 letech jsme se dobrali k velikosti cca 35, ani přesně nevím mají boty v rozmezí 34-36. Malá ma už větší nohu nez starsi, asi o půl čísla.
Malenge no já jsem z nich nadšená. A Viki je má rád, vždycky při obouvání přečte písmenka
. A hrozně se mi líbí. Na obrázku mě nijak zvlášť nezaujaly, ale v té malé velikosti vypadají prďácky!
Pinot Noir tak to je super!
O víkendu měl jet muž s dítětem na hory. Dneska přišel z práce v poledne, že mají v kanclu pozitivního kolegu, takže zítra jde taky na test. Jako jestli bude pozitivní a budou doma, tak mě vážně klepne. Nebo je pošlu na ten víkend aspoň k tchánům, ti měli covid minulý týden. Já se na ty dva dny klidu těším už od Vánoc, že operu pidioblečky pro mimino a budu si dělat co budu chtít jen já.
dzizisketa tak drzim palce. Muz byl ted o vikendu lyzovat a chce jet jeste ted, mluvil neco uz o ctvrtku, tak vim jak se tesis ![]()
Akorat je nastvanej, ze nechci jet s nim, ale tentokrat se mi fakt vubec nechce, navic jsem slibila pohlidat, sice by to mladi pochopili, ale ja se na mrnata tesim.
dzizisketa Moc ti přeju ať ti to vyjde. Já byla na ty volne víkendy hrozně upnutá a když to nevyšlo bylo to hrozný. Teď už jsem teda dopředu radši nastavena, že s ničím nepočítám.
My měli volný víkend teď a bylo to úplně boží, fakt jsem si hrozně odpočinula. Já už jsem byla na nějaké hraně, že mi ty poslední dny třeba vypadl z rukou talíř s jídlem a další podobné situace, ale můžu si za to sama. Takže jsem si ani nic neplánovala, půl dne jsem byla na takových obyčejných nákupech, pár hodin úklid a v neděli jsem vstávala z postele 10, to se nestalo za víc jak dva roky, boží! Sambo viděl asi 6 romantických komedií:-D:-D. Já tak tři.
Dohodla som si pabi na pravidelne upratovanie kazdy druhy tyzden
. Muz sice spociatku frflal, ale argument, ze nam to usetri 8 hodin casu, kedy mozeme obaja pracovat zabral. A teda neochotne priznal, ze vcerajsie upratanie bolo super, pani vycistila chlafnicku aj ruru, to by som ja nespravila hadam ani za rok, lebo nemam sancu urvat si aktualne hodinu vkuse na cistenie
.
A po nociach sa mi nechce, to si radsej pustim serial ak nedorabam robotu
.
Karja ach, uz sa neviem dockat kedy nastane vikend, ze obe deti budu prec z domu! Vcera som si uvedomila, ze som nevstavala vtedy ked chcem ja uz 4 roky, bud ma vudilo tehotenstvo alebo nejake dieta. Ale to je tak ked ja ako celozivotna sova mam obe deti ranne vtacata.
DrowRanger No to už ani nevstanes kdy budeš chtít, sotva se z toho vymotas, tak přijde nespavost!
Karja tou uz trpim, aj ked mala spi trebars 8 hosin vkuse, ja sa po 4 zobudim, ze ved uz mala vstavat
. A pamatam si, ked som bola na koncerte ked mal starsi 1,5 roka. Vo Viedni, takze som aj prespavala, sli sme o den skor so sestrou a ja som bola v boci 6x hore a vstala som o siestej
.
Spat sme pritom sli po polnoci.
Karja mne jeden cas taky padaly talire z ruky, asi tak pred rokem, jak se tahly ty lockdowny a bylo doma husto, navic nula hlidani. Byl to rok, kdy jsem nebyla sama vic nez 5 minut denne ve sprse. Mne se ti pak dely takove veci, ze me i napadlo, jestli nemam nejakou neurologickou diagnozu. Ale bylo to z te celodenni expozice nelidskemu revu a neporadku. A znam i lidi (schopne), kteri skoncili na lecich a trigger byla asi ta "dovolena". U nekterych lidi doma je ta hladina hluku strasliva, u nas teda bohuzel taky.
Jinak teda my mame za poslednich cca 30 dnu 3 karanteny. Ty deti jsou uz dost nevyblbnuty a kompenzujou si to doma, tak je taky nechci porad okrikovat, at nejeci. Ale to se skoro neda uz!
Karja já už teď taky radši s ničím moc nepočítám. Ale taky mám v plánu v nejbližší době volný víkend, myslím, že to potřebujeme oba. My teda všechny (zatím tak čtyři;)) volné víkendy pojímáme volně.
DrowRanger Já se s mužem už během těhotenství domluvila na tom, že jeden den z víkendu nevstávám a jeden on. Kromě asi tak půl roku po porodu druhého dítěte to dodržujeme. Je to perfektní! V létě se i zadaří, že mě vzbudí až zaklapnutí dveří, když jdou ven![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.