Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:08

DrowRanger Mrknu se po nem. Ona se necha tulit a mazlit kdyz je v klidu, ale kdyz ji brisko boli boli tak nechce nic. A v tygrikovi nam zvraci uplne strasne, my puvodne vubec nechteli odkrkavat pres rameno, ale v klubicku si neodkrkne a tygr je kazdy krknuti bliti (a ne jen takovy to vybehlo to se vzduchovou bublinou, ale fakt pul pliny mokry). Proste zoufaly! (jsem sem sla az s tim, ze ze jsme vyzkouseli fakt uz skoro vsechno, no. )

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:10

letfenixa mna tiez velmi nebavia tie hry co sa maly teraz chce hrat, uz cakam, kedy oresedla na pozrranie encyklopedii, spolocenske hry a podobne. Lebo hrat sa na skolku a mlatit sa s dinosaurami je nuda. A teda este ho aktualne drzia smetiari a ja mu musim k tomu hrat obra Tatrosa zo Smejka a Tanculienky .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:16

Solathis a v tigrikovi vam zvracia aj ked je uz nejaku dobu v klude? Lebo aj olivia by sa asi povracala ak by som s nou manipulovala hned.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:25

DrowRanger mne kamaradka ukazovala takovej přehmat na tygra, co ji ukazovala fyzio, pockaly jsme po kojení snad půl hodiny a chudák housatko zeblilo půlku obory Hvězda, teklo ji to i nosem

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:27

Solathis to mel presne Tonda, nemohli sme prebalovat po kojeni, odkrkaval jen na rameni a spal v postylce s klinem. Ale delala to ta ABKM + lehka nezralost a vyresila to dieta a cas:) a to UM mate to specialni pro ABKM?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 20:31

711990 mladší taky dost ublinkávala, bylo v podstatě jedno, kdy ho přebaluju:) Dokonce si pamatuju, jak jsem mu před přebalováním kolem krku motala plenu, vlastně jí tak nosil i na spaní:D Já na tu bezmléčnou dietu nenašla odvahu, ale je klidně možné, že to bylo tím. Nakonec se to spravilo samo. Myslím, že mi doktorka říkala, že pokud prospívá a nezvrací obloukem, tak je to v normě.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:34

Solathis Ty jsi z Prahy? Mam skvelou zkusenost s laktacni poradkyni Vandou Schreierovou. Jsem si jista, ze by ti pomohla. Osobni kontakt je v tomto pripade k nezaplaceni.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:37

Evaeva jj ja myslim ze to byla proste kombinace obojiho. Ze dozral a pak se to fakt zlepsilo. Ale kdyz postupne dostaval mliko a maslo v prikrmech, to blil jeste dlouho i jako sedmimesicni. A pravdu mela Pinot Noir , ze jak zacal jist maso, zlepsilo se to a zmizelo to postupne uplne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 20:41

711990aha, tak nějaké blití po mléčných příkrmech si nevybavuju. Respektive nějaké nadměrnější blití:) Tak snad jsem tenkrát nic nezanedbala. Ale bylo to děsné, pořád jsem prala. I když jsem měla dost věcí po starším a ještě dokoupila a rozhodně neprala po každém ublinknutí, často mi chyběly bodýčka.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:42

Potrefenáhusa jasne, stat sa moze. Olivia nemabproblem sa niekedy povracat v lahu aj ked je v klude a nehybem nou rak, ze musimbprezliekat seba, ju a postel . Ale ten tigrik a polohovanie na vrusku jej pomahaju an odgrgnut a teda tigrik sa jej aktualne paci, levo ma z neho uplne inu perspektivu videnia. Na to zvracanie asi najviac pomohol ten klinovy vankus.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:44

Evaeva myslim ze jsi urcite nic nezanedbala, to bys videla zjevnou nepohodu a hlavne to fakt je docasna intolerance, ktera zmizi vetsinou sama s tema prikrmama.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 20:45

DrowRanger ten tygřík je dobrý i na koliky, jednu dobu to byla jediná poloha, ve které byla malá ségra spokojená. Ještě pomáhalo vozit jí k košíku, pamatuju si, jak táta večer hraje u počítače šachy, vozí malou a máma dospává

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:48

Syn v tygrikovi tiež vracal, to nie je pre refluxove deti. Jediná poloha, kde si odgrgol a nekrutil sa bolesťou bolo na ramene, aj keď viem, že sa to z fyzio hľadiska moc neodporúča. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 21:11

711990jo, teď už neblijeSpíš si říkám, jestli jsem mu od toho nemohla ulevit, ale on teda nevypadal, že by mu to vadilo, blinkal vyloženě mimochodem, klidně i ve spaní

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. února 2022 21:16

Evaeva no takhle mel Tonda caste casto nablito v usich

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 21:27
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. února 2022 21:28

711990 Ted uz jo, ale nevidim rozdil v tom, ktery dostavala jako dokrm predtim a v tom ADC co dostava ted, prijde mi to tak na stejno.

ziginka Jsem a kontakt si rada vezmu, mam doporuceni na jinou pani, ale psala jsem mail a sms (abych nerusila) a nic... (Kdybych nedostala jine doporuceni, tak ji asi zavolam, ale co ja vim, jestli se zrovna nestara o jine zoufalce, nebo nema jine povinnosti).

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 09. února 2022 22:15

Solathis Napsala jsem SZ.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 09. února 2022 23:10

DrowRanger on byl problém ten mezichvat s tlakem přímo na bříško. Jinak jsem někde četla, ze u tygra se po krmeni nema zaklapet (podsazovat) zadek 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 09. února 2022 23:29

ziginka vandu moc rada sleduju na instagramu, měla jsem od ni koupenej i on-line predporodni kurz (první vlna covidu), mám i její knížku a je bezva