DrowRanger Mrknu se po nem. Ona se necha tulit a mazlit kdyz je v klidu, ale kdyz ji brisko boli boli tak nechce nic. A v tygrikovi nam zvraci uplne strasne, my puvodne vubec nechteli odkrkavat pres rameno, ale v klubicku si neodkrkne a tygr je kazdy krknuti bliti (a ne jen takovy to vybehlo to se vzduchovou bublinou, ale fakt pul pliny mokry). Proste zoufaly! (jsem sem sla az s tim, ze ze jsme vyzkouseli fakt uz skoro vsechno, no.
)
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa mna tiez velmi nebavia tie hry co sa maly teraz chce hrat, uz cakam, kedy oresedla na pozrranie encyklopedii, spolocenske hry a podobne. Lebo hrat sa na skolku a mlatit sa s dinosaurami je nuda. A teda este ho aktualne drzia smetiari a ja mu musim k tomu hrat obra Tatrosa zo Smejka a Tanculienky
.
Solathis a v tigrikovi vam zvracia aj ked je uz nejaku dobu v klude? Lebo aj olivia by sa asi povracala ak by som s nou manipulovala hned.
DrowRanger mne kamaradka ukazovala takovej přehmat na tygra, co ji ukazovala fyzio, pockaly jsme po kojení snad půl hodiny a chudák housatko zeblilo půlku obory Hvězda, teklo ji to i nosem
Solathis to mel presne Tonda, nemohli sme prebalovat po kojeni, odkrkaval jen na rameni a spal v postylce s klinem. Ale delala to ta ABKM + lehka nezralost a vyresila to dieta a cas:) a to UM mate to specialni pro ABKM?
711990 mladší taky dost ublinkávala, bylo v podstatě jedno, kdy ho přebaluju:) Dokonce si pamatuju, jak jsem mu před přebalováním kolem krku motala plenu, vlastně jí tak nosil i na spaní:D Já na tu bezmléčnou dietu nenašla odvahu, ale je klidně možné, že to bylo tím. Nakonec se to spravilo samo. Myslím, že mi doktorka říkala, že pokud prospívá a nezvrací obloukem, tak je to v normě.
Solathis Ty jsi z Prahy? Mam skvelou zkusenost s laktacni poradkyni Vandou Schreierovou. Jsem si jista, ze by ti pomohla. Osobni kontakt je v tomto pripade k nezaplaceni.
Evaeva jj ja myslim ze to byla proste kombinace obojiho. Ze dozral a pak se to fakt zlepsilo. Ale kdyz postupne dostaval mliko a maslo v prikrmech, to blil jeste dlouho i jako sedmimesicni. A pravdu mela Pinot Noir , ze jak zacal jist maso, zlepsilo se to a zmizelo to postupne uplne.
711990aha, tak nějaké blití po mléčných příkrmech si nevybavuju. Respektive nějaké nadměrnější blití:) Tak snad jsem tenkrát nic nezanedbala. Ale bylo to děsné, pořád jsem prala. I když jsem měla dost věcí po starším a ještě dokoupila a rozhodně neprala po každém ublinknutí, často mi chyběly bodýčka.
Potrefenáhusa jasne, stat sa moze. Olivia nemabproblem sa niekedy povracat v lahu aj ked je v klude a nehybem nou rak, ze musimbprezliekat seba, ju a postel
. Ale ten tigrik a polohovanie na vrusku jej pomahaju an odgrgnut a teda tigrik sa jej aktualne paci, levo ma z neho uplne inu perspektivu videnia. Na to zvracanie asi najviac pomohol ten klinovy vankus.
Evaeva myslim ze jsi urcite nic nezanedbala, to bys videla zjevnou nepohodu a hlavne to fakt je docasna intolerance, ktera zmizi vetsinou sama s tema prikrmama.
DrowRanger ten tygřík je dobrý i na koliky, jednu dobu to byla jediná poloha, ve které byla malá ségra spokojená. Ještě pomáhalo vozit jí k košíku, pamatuju si, jak táta večer hraje u počítače šachy, vozí malou a máma dospává![]()
Syn v tygrikovi tiež vracal, to nie je pre refluxove deti. Jediná poloha, kde si odgrgol a nekrutil sa bolesťou bolo na ramene, aj keď viem, že sa to z fyzio hľadiska moc neodporúča.
711990jo, teď už neblije
Spíš si říkám, jestli jsem mu od toho nemohla ulevit, ale on teda nevypadal, že by mu to vadilo, blinkal vyloženě mimochodem, klidně i ve spaní![]()
Evaeva
no takhle mel Tonda caste casto nablito v usich![]()
711990 Ted uz jo, ale nevidim rozdil v tom, ktery dostavala jako dokrm predtim a v tom ADC co dostava ted, prijde mi to tak na stejno.
ziginka Jsem a kontakt si rada vezmu, mam doporuceni na jinou pani, ale psala jsem mail a sms (abych nerusila) a nic... (Kdybych nedostala jine doporuceni, tak ji asi zavolam, ale co ja vim, jestli se zrovna nestara o jine zoufalce, nebo nema jine povinnosti).
Solathis Napsala jsem SZ.
DrowRanger on byl problém ten mezichvat s tlakem přímo na bříško. Jinak jsem někde četla, ze u tygra se po krmeni nema zaklapet (podsazovat) zadek
ziginka vandu moc rada sleduju na instagramu, měla jsem od ni koupenej i on-line predporodni kurz (první vlna covidu), mám i její knížku a je bezva
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.