Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:34

Karja ja takhle pred rokem koumala nad autosedackou tak dlouho, az ji o dvojku zdrazili.  To me docela vycvicilo, ze kdyz je nejaka akce, lepsi to uz nebude. Ale ty uz vycvicena jsi, jen jsi klikala moc pomalu;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 10:36

Potrefenáhusa my jsme v tomhle nepoužitelní oba:) Já usnu kdykoliv, on taky. Kvůli počtu zásuvek má chůvičku muž na svojí straně postele. Ráno mi kolikrát říká, že tam dvakrát byl a já nevím nicTy hodinky mě taky budily, ale mě to nevadí, převalím se a spím dál, hlavně, že to nevzbudilo dítě. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:38

Potrefenáhusa ale skechers mají podrazku jak dubový prkno..

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:40

Nedávno ste písali o voľnom čase.  Môj jediný voľný čas,  tj bez syna, je v práci.  Takže osamote som 0/24. Čo som písala do sťažností o dní strávenom v Martine kvôli otcovmu zákroku, tak to bol od novembra 2020 prvý bez syna strávený čas s partnerom.  A v tom novembri sme tiež boli v Martine,  kvôli otcovi.  Dnes som bola ako doprovod s mamou na vyšetrení a tešila som sa, ako si budem v čakárni čítať.  Tak včera večer o trištvrte na deväť volala učiteľka zo škôlky, že škôlka je zavreta. A kedze muz je prec,  tak bol syn s nami. Tj 2,5 hodiny bol na mne prilepeny. 

Nechcem sa ruhat,  sme v podstate (momentálne) zdraví,  mám dobrú prácu,  bývanie,  ale fakt žiadnu psychohygienu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 10:43

letfenixa píšu to už po několikáté, ale fakt nechápu, jak to zvládášdoufám, že bude muž brzy v pořádku a budeš si moci aspoň trochu odfrknout.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:49

Tabea to je pitomy :-( já mám svoje moc pohodlný vansky a někdo mi říkal, ze ty dětský jsou taky strašně tvrdy 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:52

Potrefenáhusa oni mají (pro holcicky) líbivý design. Barevný, třpytící se, s blikáním, ... Na omak ale strašně levný a tvrdý. Dcera už je parkrat taky v obuvi přinesla...

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:55

Tabea mne se libej na zalandu tyhle frodda, tak snad jednou něco takovýho vezme na milost i bez trpytek, jednorozcu a anny a elsy

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 10. února 2022 11:05

Potrefenáhusa tie by sa synovi páčili

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. února 2022 11:07

Potrefenáhusa tie su pekne. Ale zasa nie vsetky deti su take vyberave a tvrdohlave, napriklad ta nasa suseda v rovnakom veku ako Alica nema problem s nicim, co jej kupi a oblecie mama, sama si nevybera nic a este sa dokonca necha aj ucesat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 11:43

Potrefenáhusa mojí malé ségře by se ve školce líbili moc. Ona měla akorát období, kdy akceptovala jen "holčičí" barvy, přičemž bledě modrá bylanic klučičí:) Ale pak si taky třeba jednou vybrala bačkory s traktorem. Zrovna třeba ddstep dělá ty holčičí boty samá třpytka, růžová, kanýrky.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 10. února 2022 11:57

Potrefenáhusahezke boty, u nas by prosly, jsou tam jahudky Ted jsme kupovali ve slevach na Skibi kotnikove Affenzahn a pak jeste jedny nazouvaci Reimy na leto, oboje si dcera vybrala sama a je z nich nadsena.i kdyz nemaji zadne trpytky ani duhy ani jednorozce. I kdyz mozna to je jen tim, ze mela na vyber z predem vybrane nabidky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. února 2022 12:15

Ja som tak rada, že syn netuší, že si môže sám vybrať topánky! Na tú jeho nohu, kde mu pasuje jedna topánka z milióna, ak by pridal ešte požiadavku na farbu, tak som v p.deli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 12:18

Mrakoplas mýho to nezajímá. Ocení když má na tričku hasiče nebo dinosaury, ale jinak je mu úplně ukradené, co mu předložím.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. února 2022 12:24

betsey potlapkavam, my s muzom spime kazdy s jednym dietatom. Artur odmieta spat sam, takze on spj s nim a ja s Oliviou. A teda myslim, ze ked sa konecne podari prescedcit Artura aby spal sam, bude problem ak sa vrari muz k nam do spalne, lebo chrape a asi to vude Oliviu rusit. A teda ja som ori nej 2-3x za noc hore, lebo vydava neakutocne zvuky zo spania, ja si vzdy myslim, ze sa zobudila a ide plakat a ro ona len mrnci, vrci a knuxi zo spajia...

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 10. února 2022 12:28

DrowRanger Nebo s ním bude spát navždy. Jako my. Teď jsme o víkendu ani jeden nemohli vůbec usnout protože jsme zvyklý spát s těma dětma:-D 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 10. února 2022 12:32
Reakce na Evaeva:

Mrakoplas mýho to nezajímá. Ocení když má na tričku hasiče nebo dinosaury, ale jinak je mu úplně ukradené, co mu předložím.

​Tak. A ještě že tak! Zatím to vůbec neřeší. Zato intenzivně řeší veškeré lístky a štítky n a oblečení, kolikrát se vracíme z venku domů, abychom ustřihli lístek na triku.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 10. února 2022 12:59

Prosim vas, jak doma resite kdyz je mladsi sourozenec vyrazne pohybove nadanejsi nez ten starsi? Vcera se tu moje babicka snad hodinu vkuse rozplyvala nad tou mladsi, absolutne se mi nedarilo prehodit rec a starsi vypadala chvilema ze to dost chape

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 13:05

rasaNori spíš bych to řešila s babičkou, a řekla jí, ať to před nimi nedělá. Já nejsem moc ráda, když spolu kluci soutěží, staršího už se snažím navést na to, že každému jde něco jiného a důležité je, aby se snažil a aby si tu činnost užil. Takže můžeš zkusit před starší vyzdvihnout něco, co jí jde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 13:07

Pinot Noir on si nestěžuje skoro na nic, akorát nemá moc rád oteplováky a lyžařské rukavice.