rasaNori nijako, snažím sa to nekomentovat. Tiež je mladší nadanejsi.
Pinot Noir Ježiš no presne, lístočky! Najhoršie keď na pyžame do škôlky nejaký potrebujem, lebo tam má podpis.
rasaNori nijako, snažím sa to nekomentovat. Tiež je mladší nadanejsi.
Pinot Noir Ježiš no presne, lístočky! Najhoršie keď na pyžame do škôlky nejaký potrebujem, lebo tam má podpis.
rasaNori myslis to tak, co robit ak sa jej dotknu reci o tom ako je mladsie dieta nadanejsie? Asi by som skusila vysvelit, ze starsoa je zas lepsia v niecom inom, ze kazdy ma svoje silne stranky. A chvalila by som ju za nieco, co jej ide. Inak ja som ako dieta dost tazko niesla, ze sa vsetci rozplyvali nad tym, ze sestra je ohybnejsia a nadanejsia na sport. Ona zas,ze mna mali za tu mudrejsiu a ju povazovali za hlupejsiu a povrxhnejsiu. Si pamatam ako sa raz na Vianoce rozplakala ked dostala len nejake oblecenie a sminky pretoze ja som dostala asi 20 knih.
rasaNori nevim, u nas neni nadany nikdo:) Ale kdyz nad tim tak premyslim, asi bych tu chvalu nijak nasilne neutinala, vzala bych jako fakt, ze je v necem dobra, a tu druhou pak chvalila zas za neco jineho, nejsme vsichni nadani na vsechno, no.
Karja ja som sa dnes artura opytala, ze kedy bude spat sam v izbicke a zahlasil mi, ze az ked bude olivia spat v tej izbicke s nim. Aby nejol sam. Tak si este pocakme taky rocik sz dva
.
DrowRanger na taku otázku som dostala odpoveď, že nikdy
letfenixa presne
. Haha že rok či dva. Starší bude mať 5, mladší 3 a ani jeden sa nechystá do svojej izby.
DrowRanger víš co, podle mě je to dobrý plán. Starší byl takový sám pro sebe, ale taky jsme se báli, jestli si tam nebude připadat sám. Stěhoval se ve dvou letech. Mladší šel nějak po roce a půl, ale bylo to úplně jiné, jak šel k bráchovi.
My sme starší nastěhovali k mladší do pokoje když jim bylo tak 1 a 3 a ta mladší se neučila od starší chodit kolem třetí ráno k nám. Vydrželo jim to prosím až do nástupu do školy. ( Té mladší). Máte čas.
Tak. A ještě že tak! Zatím to vůbec neřeší. Zato intenzivně řeší veškeré lístky a štítky n a oblečení, kolikrát se vracíme z venku domů, abychom ustřihli lístek na triku.
prosím tě, zataj mu, že si je může ustřihnout sám, co to půjde. protože od tý chvíle budete mít už navždycky všechno s dírou (páč z cedulky nesmí zustat ani milimetr...)
moora zatajím! Zvlášť proto, že i já jsem schopná si s cedulkou vystřihnout díru na úplně nových šatech! ![]()
continuity nestras prosim. Ja jsem uz uplne v pytli. Jsem strasne unavena a rozlamana, jak s nama spi mladsi v posteli. Ten se to ani ucit nemusel, prisel na to sam. Driv nam tam lezl ten starsi, ale ten uz aspon spi sam. Ale vubec nam nejde vystrnadit toho mladsiho. Oni se pak nedaji uspat, kdyz maji usinat v pokojicku spolu. Trva to tak do jedenacti (maj z toho desnou srandu, ze jsou spolu v pokoji) a v pul dvanacty za nama pak stejne ten mladsi s brekem pribehne![]()
Ted jsme navic byli nemocni, ja ani nevedela, jestli za tu totalni rozlamanost muzu nadavat na nemoc nebo celonocnimu okopavani. Plus on se na me jakoby tlaci hlavou, kousek uhnu, ale on ten prostor hned vyplni a tlaci silou dal, treba do beder, celou noc. Ja rano malem nevstala. Vzdycky si lehne kolmo mezi nas, takze my nocujeme na futrech, nebo jdu spat do detskeho pokoje.
Pinot Noir ja jsem si jednou s cedulkou odparala zapinani na podprsence![]()
DrowRanger na taku otázku som dostala odpoveď, že nikdy
A keď dovedie frajerku, tak sa posuniete. ![]()
Neboj u nas to tiež vypadalo beznádejne, teraz sa uz ani nepritulia.
Gatita mne spani s detmi nevadi, ani kdyz se hemzi, kopou, vadi mi jen kdyz starsi skripe zubama. Hlavne kdyz spi. Vcera jsem se pochlubila ze mame za sebou prvni noc kdy se nevstavalo, nekojilo, neuspavalo... takze dneska mala zacala plakat ve 2:19 a od te doby vzdy usnula na max. par minut, pak s placem opet vzhuru. Do toho prisla starsi, ze se boji a nasackovala se k nam a pak se zlobila ze mala tam place... Po pate jsme se k tomu rafli s muzem, ja uz byla vzhuru 3 hodiny a mela malou asi tak 10x uspanou a probuzenou a rikala ji uz zvysenym hlasem, ze ji uz nebudu nosit a on uz k tomu mel nejake poznamky (v mezicase ji ale taky nosil, nebylo to jen na mne). No tak pak ji zase hodinu uspaval on a ja se z tvrdeho spanku probudila na jeji rev kolem ctvrt na 7. Duvod nespani a plakani vim, ukoncuji ji nocni kojeni, uz fakt potrebuji v noci spat, posledni tydny jsem silene unavena a cela fyzicky i psychicky rozsypana, k tomu mne pri kojeni kouse a kdyz kojim denne a nocne a 2-3 hodiny, nema to sanci se zhojit
takze doufam ze ji to docvakne brzo, stejne jako sveho casu jeji sestre a konecne aspon obcas necha mamu spat.
Nevím teda, co za akrobata by muselo být druhé, aby bylo pohybově nadanější než Rosťa. Ale tohle vidím v rodině švagrovců a teda je mi to šíleně nepříjemné, když jsem toho nepokrytého vychvalování prostřední neteře svědkem. A je mi to za tu starší strašně líto a štve mě to a všechny ty jiné pocity, co jsem přitom zažívala sama jako děcko.
rasaNori Neresime. Kdyz se o tom bavime, tak jen o samote s muzem, treba v souvislosti s volnocas.aktivitami nebo krouzkem kam chodi oba a mame porovnani. Kazdy je jiny, kazdemu jde neco. Ale prijde mi, ze driv se to hodne delavalo, prarodice i tety a strejdove porad v rodine deti porovnavali. Bylo to desne.
Asi bych promluvila s babickou.
dzizisketa a zkusila jsi jim to nekdy rict? Treba si to neuvedomuji. Jak pisu nahore, taky jsme to se segrou zazivaly a bylo to strasne. Moje tchyne mela tendence porad takhle srovnavat moje deti (holcicka "sikovnoucka", kluk zlobi, neposloucha, nechodi na nocnik...), ohradila jsem se hodne durazne a uz to nikdy neudelala. Mozna si to mysli, ale to me netrapi.![]()
Jo prarodiče a vychvalování, ale když si rodiče oblíbí jen jedno dítě, to je teprve psycho. Mám takto zamindrákovanou kolegyni (40) a je to děs,děs! Takhle zvenku se to nezdá, ale ona má problém i s jednoduchým prac. problémem, cokoliv rozhodnout je pro ni stres, protože by to bylo určitě špatně a na všechno a pořád se chodí ptat, pořád dokola na stejnou věc. Vdaná není, partnera nemá, odstěhovat se od rodičů, když teda není oblíbená a podle představ, nechce.
dzizisketa v Thomayerce se tento týden maluje, budeme to tam mít vyvoněný ![]()
Jinak jsem teda nepochopila ten jejich systém, že musím většinu informací hlásit na recepci, kde je napsali do počítače, pak vyplnit do dotazníku a pak ještě vyprávět sestřičce, která je znova psala do počítače. Musela jsem 2x volat manželovi, jednou kvůli koncovce jeho rodného čísla, podruhé kde přesně se narodil. A nakonec to stejně neuzavřeli, protože jsem si nevzpomněla na název antikoncepce, kterou jsem brala před otěhotněním ![]()
mnum je mi te moc lito, jeste to odstavovani do toho! Me uz to hrozne stve, ja uz se do te postele ani netesim. Neni to o tom, ze by mi bylo vlastni dite neprijemne, ale ono to fakt boli, to se proste neda. Je to desne, mame docela hezke bydleni, kvalitni postel, matraci...a je mi to k prdu! Pritom chci tak malo. Nejezdime na zadne extra dovolene, roky jsme nebyli dal nez u Trebone a je mi to uplne jedno, nepotrebuju luxusni restaurace, ani znackove hadry, ale tak strasne me stve, ze pro sebe nemam ani pitomy kavalec! Zkouseli jsme vsechno, trochu nam do toho tedy skakaly ted ruzne nemoce, kdy neni nejlepsi zacit prosazovat nove poradky, ale stejne si myslim, ze to bude marne
. Ale snad se aspon zopakuje scenar prvniho ditete, ktere od urciteho veku nakonec zacalo spat samo. Jen nevim, jestli to tak dlouho vydrzim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.