Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:06

Ježíš to blití jsem už úplně vytěsnila. Malej byl fakt jak váza, prostě kdykoli jsem ho dala do polohy ležmo, šlo to ven. Na víkend k našim jsem jezdila s loďákem jak na měsíc, pro sebe jsem musela mít tak 3 outfity na den, protože do večera zůstaly obvykle nepoblity max ponožky a někdy ani to ne. Na první schůzku v práci v asi 4 mesicich jsem šla v poblitem kabátu ... a když jsme jeli v 6 měs. na roadtrip do Fr., tak malej spal oblozenej rucnikama, protože jsem nemohla riskovat praní ložního prádla ... no des a hrůza

Popravde mě nikdy nenapadlo, ze by to měla být nějaká alergie na něco, já jsem v tomhle fakt marná. V tom fičáku jsem nebyla schopna nějak pozorovat souvislosti, takže jsem to proste vzala jako fakt, některý děti zvracej a kroutěj se. Ani na vteřinu mě vlastně nenapadlo, že bych sekla s kojením. Což asi taky není nejlepší přístup, to jen já jsem takovej nedůvtipnej pařez někdy

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:20

MP Meri mne to taky nenapadlo, naše dite teda neblilo (moc), jen dost intenzivně ty první mesice prořvalo. Taky jsem kolikrat měřila teplotu, ze teď už mu fakt ale určitě musí něco bejt...a vono nic

ale hlasitě stěžovat si teda umí pořád...

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:30

MP Meri víš co, děti blijí, blijí i hodně, ale Ríša házel šavle do tří metrů, kolikrát jsem vlastně vůbec poblitá nebyla, protože mi to přeletělo přes rameno po celé místnosti. Žádné nesmím položit, nesmím otočit, jinak blije. Polohy neměly vůbec vliv, prostě se najedl a všechno to hned vyblil. Ale ne vždycky, takže se člověk chtě nechtě zamyslel. Navíc jak byl od narození dost podměrečný a i doktorka měla řeči k jeho ne/přibírání, tak to i pařez donutí řešit.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:32

Druhu noc po sebe mi dieta spalo vkuse cez 8,5 hodiny, dufam, ze sa to odteraz vude opakovat a nie ze to boli vynimky, ehm...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:45

DrowRanger ja ti slepo zavidim, ja uz som nevyspata az hroza. Hlavny dovod je teda vstavanie o piatej mojho muza do prace. Zobudi mna, zobudi Klaru, Klara nevie potom dlho zaspat, neustale sa mrvi alebo zaspi na pat minut, a ked konecne vytuhne o pol siedmej, o tristvrte na sedem sa zobudi Alica. A teda tuto noc som o druhej este aj sedela pei Alici, lebo sa jej vybila myška (nocne svetlo), takze to bolo placu 

Ale inak Klara vydrzi v noci spat max 3 hodiny v kuse, ale tak aspon neblije no

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:55

betsey společný spaní je zlo, nám dneska vlezl nad ránem do postele Goliáš (bejvá většinou přes noc venku), hlasitě predl, slapal nám po hlavách a sotva se mi povedlo zadusit nadšené výkřiky čiči čiči a ještě dítě jakžtakž uspat, zapnulo se nejdriv topení (teče do nej hlasitě voda) a pak zacal muži zvonit budík 

naposledy mu opakovaně zvonil v sobotu rano, celkem 4x a nebyl schopnej ho konečně vypnout, to jsem si rikala, ze si fakt zaslouží spaní v obejvaku na gauci 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. února 2022 09:20

Potrefenáhusa no ten moj uz spava v obyvacke na gauci

Akurat ze mame maly byt a tenke dvere, takze nas zobudi tak ci tak. Ja mam teda vo vseobecnosti slaby spanok, aby som spala, musim mat uplne ticho a tmu. Pouzivala aom stuple do usi, ale ked Alica spi v inej miestnosti, tak sa neodvazim 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 10. února 2022 09:22

Včera jsem na zalandu ulovila ve slevě jedny Frodda. Platila jsem to o půlnoci ve 00:02 a už mi to nepřipadlo 20procent slevu která byla jen do 10. unora. No nestave to:-D. Ale stejně jsem je vzala, i tak byly levné a zrovna jedny Frodda jsme podědily po dvou detech a i tak jsem vyhodnotila jako jedny z nejlepších co menší dcerka nosila a dávala jsem ji je místo nějakých nových. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 10. února 2022 09:38

Náš prvorozený taky blinkal, tak jsme volali (i z jiných důvodů) laktační a ta nás uklidnila, že když to z něj nelítá proudem, tak v pohodě. Takže ano, šavle je treba řešit. U nás teda nakonec potravinové alergie taky byli, ale to se ukazovalo na ekzému. Zvracel jen po drůbežím. Nekdo tu zminoval, ze je to spojene s tim vajickem, coz dava smysl, pediatra říkala, že to je velmi vzácné. Ale on ztrácel do půl hodiny, pak to z něj šlo i dolem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 09:54

Potrefenáhusa my měli jedno období, kdy muž vstával na vibrace chytrých hodinek:)

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 09:57

Evaeva jenže jeho to bohužel nevzbudi, narozdíl ode mne 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:01

Evaeva nevzbudila ho ani ta vrcici kocka na hlavě, nevzbudi ho ani brecici dite...občas takhle po ránu v sobotu, když se vykulil z postele v půl 11 a na moji stiznost u snídaně, ze jsem fakt polomrtva, na mě vykulil oči a zeptal se: Z čeho??? To jsem myslela, ze mu fyzicky ublizim!!!

On usina i u hlídání ditete, ze by si ho vzal rano a já dyl spala, to je uplny sci-fi (ale to jsem věděla dopředu, ze bude nepouzitelnej

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:03

Karja isla som kuknut na zalando, ze tam aj ja cosi ulovim, Alica mi nakukala cez rameno a to dieta si vybralo toto

A to som jej nasla jedny superfity v super cene a mali aj jej velkost, ale o tych ani pocut, ze sa jej nepacia

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:06

betsey má recht, superfity jsou fakt hnusny! 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:08

Potrefenáhusa Jo, ma i fajn clanky na blogu. Ja mela i jeji knizku o odplenkovani a s tim to u nas taky klaplo.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:10

betsey No, tak tyhle botky doma nesmim ukazovat, dopadla bych stejne.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:13

Potrefenáhusa no ja by som jej kupila aj tie duhove tenisky, len aby jej nohy neznicili, pretoze prrdpokladam, ze ich bude nosit kazdy bozi den podla toho ako sa jej pacia 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:14

ziginka kym som stihla vyfiltrovat vhodnu obuv, uz bolo neskoro

No nic, budem dufat, ze na ne zabudne a dovtedy stihnem najst nejake dostatocne farebne a blyskave, ale trochu vhodnejsie 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:33

betsey jo, tenhle segment ještě neznám :-)

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. února 2022 10:34

Karja ja takhle pred rokem koumala nad autosedackou tak dlouho, az ji o dvojku zdrazili.  To me docela vycvicilo, ze kdyz je nejaka akce, lepsi to uz nebude. Ale ty uz vycvicena jsi, jen jsi klikala moc pomalu.