Kokoska ja uz ho delší dobu podeziram, ze necejti bolest a zimu!!!
ale na tohle se fakt chystám, až mu řeknu! To te nemohlo bolet, nevymejslej si!!!
Kokoska ja uz ho delší dobu podeziram, ze necejti bolest a zimu!!!
ale na tohle se fakt chystám, až mu řeknu! To te nemohlo bolet, nevymejslej si!!!
Kokoska Pinot Noir vono stačí i nechtene tou kebulí, do brady, do rtu nebo do nosu...to mám teď taky skoro denně
Jos nas se segrou hlidala a vlastne vychovala babicka, mama sla po pul roce matersky do prace, tenkrat to tak bylo. Tak mi ty jeji rady a reci, jak mam zachazet s malym ditetem, co ma jist a co ne a kdy, co ma uz umet a jak ho to mam ucit atd. atd. prisly takovy vtipny. Babicka byla v klidu, s tou jsem se vzdycky domluvila lip a naopak moji mamu mirnila.
Potrefenáhusa jo, do nosu, to mi tekly slzy proudem, myslela jsem ze ho mam vejpul, a muz se staral, jestli si bejbatko neublizilo.
Potrefenáhusa Tak to můj muž z toho jejich řádění dobře ví, jak to může od malého dítěte bolet
Taky už jsem od dětí dostala tak, až mi tekly slzy.
Potrefenáhusa Kamarádka měla tuhle od ročního dítěte monokla, hroznyho. Já jsem takhle vybarvenyho moncla na ženský viděla jen jednou a to když na jinou kámošku spadl vlek. Nechápu jak se jim to povedlo, říkala že to byla taková bolest, že přemýšlela že si zavolá rychlou. No jako šikovný jsou. Ale chápu co jsi tím chtěla říct, jojo člověk z toho nepochopení by si taky někdy nejradši lehl na zem a kopal nohama!
Kokoskadekuji.![]()
a hned v roce zacal chodit a ted uz i sam sejde schody.![]()
![]()
Pinot Noir Bratranec při berany, berany duc zlomil svoji babičce nos.
brrr já tý svojí vyrazila poslední zub při takhle jedou husaři
ja mam od vikendu v obliceji 3 skrabance od nasi male, ty nechtiky maji jak britvicky
mnumno skrabance od nehtu...Tonda ma na stehne obri sram, jak od riznuti ziletkou, furt sem nechapala jak a o co...a pak me skrabnul nehtem na noze a bylo jasno! Strasne nebezpecny jsou ty jejich hnaty!
Koupila jsem dětem vstupenky na Pišlické příběhy na Struny dětem. Víc lístů si letos netroufám, minule jsem v nich měla kvůli covidu 5 tis... ale je to super festival, kdo máte rádi divadlo, koncerty, dílny, tak moc doporučuju.
Lamicka já jsem taky chtěla, ale přišla jsem pozdě:(
Evaeva Zkus to sledovat. Občas jim propadnou rezervace. Když jsem to teď kupovala, tak pár vstupenek tam bylo.
Lamicka ono tam bylo pár míst, ale já potřebuju lístky tak do páté řady maximálně, když jsme daleko, tak už ho to tolik nebaví. Je ještě malý, no. Včera se u nás spouštělo i přihlašování táborů, tam je zhruba stejný zájem;) tak to dostalo přednost. Ale chci je vzít aspoň do té herní zóny.
Evaeva Jo, to bude taky hezké :)
Cez vikend boli u nas moji rodicia a ja rozmyslam, ci ich este niekedy zavolam a ak ano ako to prezijem. Odkedy sa mi narodil maly, tak sa v pritomjosti mojej mamy citim velmi zle, ona je velmi negativny clovek o nikom nepovie pekne slovo, nie je schopna viest normalnu spolocensku konverzaciu, akonahle vojde do miestnosti, clovek uplne citi napatie (vnimam to takto ja, sestra s jej priatelom a aj moj muz) a vzdy, ale vzdy musi vyvolat hadku alebo scenu. Tento vikend boli u nas s prespanim prvy raz odkedy sa mala narodila, mama neustale chodila a kritizovala co mame ako v byte (napriklad ze mame prebalovaci kut urobeny na kuchynskom stole, ako to malu obliekam, ako ju kupem) a vkuse chodila a poza chrbat ju brala na ruky (olivia jej na tych rukach plakala, boji sa ich, kedze u nas mesiac neboli), pricom vie, ze mi to nie je prijemne. Musela som ich upozornovat, aby boli tichsie ked som sa malu snazila uspat, aby si umyli ruky ked dofajcili na balkone, vysli z wc alebo prisli z vonku, uz Artur ich na to upozronoval
. Ale toto vsetko by sa este dalo, ale v sobotu siel otec so svokrom na lyze a ostal spat u jich, byvaju v dedine 20 minut od nas, mama bola pozvana tiez ale odmietla ist. V nedelu rano mama vstala nasrata, nepozdravila muza, mna ani Artura, kred Artur vbehol ku mne do izby, chytila ho a snazila sa ho vysttkat prec, co ho rozplakalo, na co som ju uz nervozna upozornila, ze on za mnou vzdy rano chodi. Cele rano sa uz nieslo v tom duchu, ze mama chodila a trieskala vecami, malu sedel pri mne a nechcel k nej ist, co ona komentovala slovami, ze je nejaky cudny. Na balkone som pocula ako ohovara mna aj muza a nasledne volala otcovi, ze ju nezaujima, ze sa ozral, ze nech po nu laskavo oride, lebo muz mi nechava dole psa a ona ho musi vencit. Muz pritom siel so starsim an psom k svokrovcom akk kazdu nedelu a s mamou sme boli dojodnuti, ze ju tam odvezie a ona odtial bude soferovat aby otec nenafukal. Ked som ju na to upozornila, zacala byt este nercoznejsia, Artur odmirtol sa od nej nechay obliect na co ona uz po muzovi hukala, ze ho teda nebude obliekat nasilu
.
Ked odchadzala, fresla dverami tak ze mi zobudila malu a nasledne u svokrovcov otcovi strihla (opat) hystericku scenu...
Ja uz neviem ako s nou mam vychadzat, nerespektuje veci co jej hovorim, robi veci, ktore mi nie su orijemne, vyvolava napatie a hadky. Klame, prekruca si udalosti inak nez sa stali. Ak by to nebola moja mama, uz davno by som s nou pretala vsetky kontakty. So sestrou mame podozrenie ze trpi hystrionskou poruchou osobnosti, uz aj otec pripustil, ze zrejme ma psychicke problemy, alr neriesi to, pretoze ho mama zivi...
Kym som nemala deti, bolo mi viac menej jedno ako sa sprava, ale teda aktualne nedokazem prehryznut, ked na Artura pouzova vychovne metody akk na mna so sestrou, ma poznamky, ze je na mna koc naviazany, ked olace hovori mu, ze je veljy chlap a nema revat a pofobne zasahune mu do hier a chce aby sa hral a robil veci ako chce ona, citovo ho vydiera (preco si objal maminu a mna nie, budem plakat alebo budem smutna ak toto neurobis, vsak ma mas radsej ako mamu a podovne.). Teraz mu zahlasila, ze ked bude jest cibulu, nebude mat v ritke cerviky. Uz 2 dni mu nejdem vysvetlit, ze nema nikde ziadne cerviky
. Ako fakt by som neverila tomu, ze svokra dokaze mna ako rodica respektovat viac nez vlastna matka.
Uf, pardon za sloh, ale rozmyslam nad tym od nedele (mama je urazena a caka, ze sa ozvem a ospravedlnim, neviem teda za co...).
DrowRanger Už je nezvi na víkend, řekni jim, že váš byt je na delší návštěvu moc malý. Ty věci v posledním odstavci co píšeš, to ti prarodiče často zvejkaj, blbý je když jsou ty děti tak citlivé jako Artur, to je pak fakt neštěstí.
No nezvi je prostě. Odpoledne to s nima dáš, ale víkend ne.
DrowRanger Ja jsem na tom uplne stejne, teda hodne hodobne, uz mi tu i kolegyne radily, at to s ni vzdam, ale u vlastni mamy je to tezky. Tak tlapkam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.