Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2022 14:03

Gatita no já pracuju tak deset patnáct hodin týdně:)

Jinak u staršího ve školce prý děti domů nevrací. Kdyby se uměl normálně vysmrkat, je už dávno zpátky. Akorát jemu jednou za hodinu z nosu vyteče příšerná nudle až k puse a kdybych ho neodchytila, tak s ní běhá po bytě klidně hodinupardon teda. U mladšího jsou striktní, mají to i v informacích na webu, tam stačí malá nudle a volají, ale to není zařízení pro děti pracujících rodičů, když tam může být jen 2x 4h týdně. U nás je to paradoxně lepší, když jsou doma oba, to si někdy i vyhrají spolu. Jen s mladším za zadkem neudělám nic.

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 16. února 2022 14:46

Ježíš školky! Já začala být poslední měsíc nervózní, že ve zpravodaji městské části ještě nebyl seznam školek jako každý rok, a u nás jsou zápisy až v půli května. Rozhodnutí pak na začátku června. Já teda jako automaticky počítám, že když mu v září bude přes tři roky, že teda půjde, máme tu 444 míst. Akorát bych chtěla školku, kde by se mu líbilo. Máme jednu přímo v ulici, že ho ani nebudu muset na cestu tam převlékat, teď jsem projela jejich stránky. Jsou zapojení do integrace cizojazyčných dětí a jejich rodičů, každá třída má své záhonky, kde se starají o kytky, chodí na bazén, mají lezeckou stěnu a kroužek atletiky. To dítě se prostě musí dostat do téhle školky, žádná lepší pro něj tady asi neexistuje!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2022 15:21

dzizisketa to zní dobře! Letos by mohly i být dny otevřených dveří, loni to bylo se sháněním informací zoufalé. Myslím, že promluva s ředitelkou taky lecos napoví. Ještě si zjisti, jak je to tam s těmi kroužky, tady většina školek v okolí má kroužky až pro předškoláky, což je hrozná škoda, podle mě. A ti zas neví, co dřív.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. února 2022 16:04

Dakujem vsetkym za reakcie, mame sa oslravedljovat nemienim, telefonicky kontakt som obmedzila uz po predchadzajucich eskapadach a velmi sa mi tym ulavilo. Riesenie asi naozaj budu tie poldenne navstevy, pripadne im poviem, nech si zabezpecia ubytovanie v meste, pretoze ked su tu a otcom pol dna, mama sa nestihne vytocit. A pritom maly ju ma velmi rad, rad sa s nou hra, len teda akk uz rozmysla, tak vidim, ze vnima co mu hovori (tulicky: dedo je uz stary a sprosty, babka (akoze ona) je tucna a ma velky zadok, mama ti nedovoli aj ked ja by som aj...) a reaguje na to. Ale chyba je aj na mojej strane, reagujem na nu uz neadekvatne, uz aj pri malickostiach viem vgstrelit ako certik z krabicky pokial sa nestihnem ovladnut (v 90% priladov sa ovladnem), riesenim by bolo co pisala @Elles.

Lenze ja nemam aktualne vobec chut este jej aj v tomto smere ustupit a podstupovat terapiu aby som sa ja naucila ako zvladat jej vrtochy, sestra otcovi povedala to iste. A teda nepomaha mi ani otcovo spravanie, ktory jej maniere lrehliada, zlahcuje a ospravedlnuje a este ma tu odvahu zoadat mna a sestru aby sme sa nad to povzniesli, lretoze ona sa uz nezmeni. 

Offline Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 16. února 2022 16:28

Tohle me dneska vazne pobavilo. Na fb radia wave pod prispevkem o poradu Jine stavy. Druhe je reakce na prvni prispevek. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. února 2022 16:35

Zuzul

Polednice

(Je to vtip, že jo??)

Offline Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 16. února 2022 16:39

Mohučanka je to reakce na ten prvni prispevek. Jak jsem zamazala jmena, neni to zrejme, coz mi nedoslo

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. února 2022 16:59

Zuzuli To je vtipná reakce! 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. února 2022 17:00

Zuzuli Ale dobra je hláška: kojit často buď neumí nebo tráví život v županu od kojení ke kojení:-D

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. února 2022 17:29

Karja tak mam nakoniec toto. Nasi darovali

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 16. února 2022 17:53

Zuzuli  výborný!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. února 2022 17:54

Zuzuli taky jsem to vcera cetla a smala se

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:14

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:17

Rhaenys tie oci!

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:22

Rhaenys to už je velkej chlapeček

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:26

eless Moje oči :)

Potrefenáhusa Už je naprosto úchvatnej

Offline Pinot Noir
29912 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:30

Rhaenys to je brouček

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:32

Rhaenys aby ne

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:34

Rhaenys krasnej!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 16. února 2022 19:46

Jeste Jednou se dozvim, ze jsem debil, ze nekojim (mlika murt nakonec totiz trochu mam, takze by to slo), protoze prece mala pribyvala a tak nemohlo byt tak zle, tak mu prestavam zvedat telefony, tentokrat padla jen vystraha, ze o tom se s ni vubec nebudu bavit, protoze ona tu u toho placiciho a krouticiho se ditete nebyla. (Z dilny Toninciny prababicky). Kdyby to nebylo tak strasny, tak krucinal nemame mliko na predpis. Podle vseho ma tu ABKM zkrizenou jeste minimalne s nejakymi oleji.