Solathis Udělala jsi dobře, že ses o tom rovnou odmítla bavit. Fakt nepochopím, jak může vlastní rodina takhle deptat čerstvou matku. Máš v tomhle směru fakt naloženo.
Hlavně, že je malé líp. Napsala bych, ať si myslíš něco o zadku, ale vím, že u vlastní rodiny je to těžký... Totéž u DrowRanger
Vše o těhotenství a dětech
Jdu si pro tipy na filmy pro děti. Máte nápad na něco hezkýho, vyloženě veselýho, optimistickýho, co by mohlo bavit 5letýho kluka i rodiče? Ne animované, prosím.
Včera jsme viděli Kryštůfka Robina, to obrečel a v noci se mu o tom zdálo. Dneska Paddingtona jsme museli vypnout, bylo to taky moc dojemné a dramatické. U Kukyho se bál jen u ukázky.
Napadá vás nějaký hezký příjemný film? Aby nikdo hned na začátku neumřel, nevyhnal hračku, nezůstal někde opuštěný a osamocený? Syn je z toho pak úplně vyděšenej...
žluťásek no to jsem zvedava, co ti kdo poradi. My mame s filmy taky problem, syn je hrozne citlivy. A ty ujecene animaky zase nedavam ja
. Kdyz mel syn to bolave bricho, koukali jsme na netflixu na yes day. Je to strasna blbost, csfd 50 %, ale smutne podbarvene to neni ani nahodou. No a co ty ruzne starsi filmy typu denis, postrach ulice, beethowen atd? Ja to nikdy nevidela cele, ale treba by to slo.
Gatita já animované taky nerada, ani muž na to moc není. A na ty staré filmy se odmítá dívat tatínek taky
Myslela jsem si třeba na Pipi, Děti z Bullerbynu, to neprošlo, no
Ale hledáme teď něco, co by bavilo všechny tři, co bychom si mohli pustit večer. Jsme doma s covidem už druhý týden, času máme habakuk a sil málo, večer bych se strašně ráda svalila na gauč s jídlem a filmem.
žluťásek Kuky se vrací? Pak Tři bratři, na tom jsem byla s malou ségrou v kině, podle mě jí bylo tak těch pět, je taky hodně citlivá. Hodně se bála toho vlka, ale ten doma nebude takový. A vlastně starší to viděl teď o vánocích a líbilo se mu to. A vůbec všechny pohádky jako princezna koloběžka nebo princové jsou na draka by se mu mohly líbit. A moje malá sestřenice má ráda jak vytrhnout velrybě stoličku.
Aha, dočetla jsem pozorně, že Kuky ne:)
Solathis No to je hrozný. Já mám dobrou zkušenost na tyhle chytroliny argumentovat lékaři. Že doktor říkal a tak to je!
A malá už je lepší, je už spokojenější?
Evaeva Tři bratry má rád, vlka trochu přetáčíme. Koloběžka je moc fajn nápad, díky za něj. To si s ním někdy pustím sama, písničky a Dádu by tatínek asi nesnesl déle než tři minuty ![]()
Karja uz jsem taky slysela odpoved Co muze doktorka vedet, kdyz to dite vidi chvilku... napise sunar, aby mela pokoj... a podobny perly.
žluťásek já nejdřív myslela, že chceš zabavit dítě. Těch filmů, co by bavily jeho i vás asi moc nebude. Žádný mě popravdě nenapadá.
Karja No, dva dny nam prisla prisla lepsi, dokonce se sama vykakala, Ale dneska jsme toho noveho, horkeho mleka dali mnohem vic, nez vcera a je teda vztekla, ale myslim, ze to je tim, ze nechutna...![]()
Kokoska Na moji mámu to naštěstí platilo! Ale my máme doktorku takovou starší se třeba dětma. Samozřejmě pokud by to byla nějaká mladá bezdětná, už by to asi nebylo ono!
Solathis Třeba má jen blbej den, ta hořčina by prej těmhle mrnouskum neměla tak vadit, ale co kdo ví;-) A nějaké další výsledky nebo vyšetření ještě mít budete?
žluťásek a co starší hrané disneyovky? Teď mě zrovna napadaji jen dalmatini, ale.myslim že v té době toho bylo natočené víc. A můj brácha v tomto věku miloval Bohové musejí být šílení.
Karja Co jsme se dozvedeli od pani doktorky, jejiz dcera ma to samy (jen snad jeste horsi) a ze zdroju na netu, tak po materskym, popripade klasickym umelym to fakt nechutna ani trochu a nekdy to ty deti dost plivou, no. Tak snad bude zitra zas lip!
Vysetreni ted zadny neni, je to jen o tom, jestli to zabere... A pak jsem zitra na fyzio
Solathis hele ale deti sou vztekly i bez priciny...proste ne za vsechno muze vzdycky mliko.
711990 Ona nam to prave i zvraci vic vic nez ten nutrilon ADC (taky pro ABKM, ale min nastepeny, volne dostupny), tak s tim laborujem. Ono se to podda, jen to bude chtit trpelivost.
Solathis no visco, ale prece muze mit reflux i bez ohledu na druh mlika. Je jeste mala, porad muze mit tu travici soustavu nezralou. Chapu, ze ti ted prijde ze se to tahne vecnost, ale vsechno se zlepsi tim jak poroste.
No to mlíko je extrémně nechutný já nevím jaké přesně jsme měli my, ale to byl kekel. Naše už byla velká tak jsem do toho přidávala cukr, vařila punding, kaši, to nešlo pozřít v žádné podobě. Ale všechny internety psaly, že ty prtata to přijmou nakonec dobře, tak i kdyby byla vzteklá skrz to mlíko, určitě to brzo přejde. ;-).
711990 Trik je v tom, ze ADC nezvraci.
Proto myslime, ze ze to mohlo byt tim Alfaminem jako takovym (ale ublinkavajici dite, ktery kaka a prdi mnohem lepsi, nez to, co blije a jeste nekaka a neprdi, to je jasny!)
Karja mně přišlo hnusný i normální umělé, takže jestli je tohle ještě mnohem horší![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.