Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:31

Solathis No, ja jsem ted pri uklidu dokumentu zjistila, ze ve zprave z nemocnice, kde jsem byla hospitalizovana na par dni chvilku pred porodem, je misto moji anamnezy anamneza pani, co byla se mnou na pokoji. Takze vim, co je ji, jejim rodicum i sourozencum. Poznala jsem to podle jeji specificke profese, ta je tam taky. Jako  Ted uz ale chapu, proc nam tam obema doktori porad opakovali spatny tyden tehotenstvi, oni nas cele prohodili, krome jmen teda. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:40
Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:46

Potrefenáhusa No, nastesti moje lecba byla skoro jenom o pozorovani, kdybych dostavala nejake leky, mela bych z toho i zpetne akorat nervy, co to moje dite skrze me dostalo. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:59

Karja mna dokaze maly vytocit neskutocne, musim odist do inej miestnosti. Tato minipuberta je strasna, a teda v polovixi casu aj strasne vtipna, takze davam pozor aby som sa mu otocila chrbtom ked sa smejem. Ale ma normalne vychytane co na mna plati a ked nie je po jeho, tak skusa. Muz mi dnes akurat vravel, ze Artur dostal rapel v satni ked jobvyzdvohol zo skolky, lretoze mu nedoniesol ovocnu tycinku, ktoru so sebou brava ked idu na ihrisko. Ze po nom dieta normalbe ziapalo a davalo si, tak ho musel riadne sprdnut. A to ten nas je este celkom mierny. A teda detsky plac nezvladam doteraz, myslela som, ze po 3 rokoch to uz bude lepaie, ale nie, akonahle Olivia reve a neviem ju utisit, tak to vo mne prebudza ozaj nepekne pocity. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:03

A inak Artur sa v skolke zacal kamaratit so 4-5 rocnymi detmi a chyta ich maniere. Dnes mi muz hlasil, ze ho pozoroval od dveri ako rovnako stareho chlapceka instruuje ako sa ma hrat s dinosaurami, kedy moze hovorit a kedy nie a potom ho chytil za ruku a odtiahol do druhej miestnosti sa hrat s niecim inym. Maly chlapcek bol vraj stastny ked zbadal Arturovho tata a bol vyslobodeny. A vcera sa mi maly pochvalil, ze pani ucitelka sa hnevala, pretoze skoro vstal a zobudil vsetky deticky a vsetci spolu vysli von zo spalne a uz nechceli spinkat. Aj ucitelka mi minule vravela, ze zacina vystrkovat rozky. A to som sa bala aby chudacik nebol utlacany .

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:07

DrowRanger Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama. Jakoby to miminni breceni mi nevadilo, nebo jako samozřejmě vadilo, ale nechtěla jsem to dítě vzít a prodat sousedům. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:09

Myrtila Me teda nemeli n kym prohodit, byla jsem na pokoji sama, to tvoje je teda mnohem horsi!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 23:09

mnum u nás je tatínek bůh, hlavně starší je na něj fakt fixovaný, takže jakmile vstoupí do dveří, nemůže ho setřást

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:15

Solathis No, malicko mi to pokazilo dojem z te porodnice, par dni na to jsem tam rodila a byla jsem tam fakt spokojena. Ale tohle je vazne slusna bota. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:21

Evaeva naše teď rika velmi roztomile ťá nebo ťá ťá a já ji v tom velmi podporuji!!!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 00:48

Potrefenáhusa podporuj! Ale asi tě zklamu, u syna se to projevovalo prakticky už od narození, to nadšení, když se tatínek vrátil, jsem já u něj nikdy nevyvolávalana to mám mladšího

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. února 2022 07:23

Evaeva u nás to jsem zatím já, ale s tatinkem je mnohem větší zábava 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. února 2022 07:33

Karja No, mě taky vytáčí ječení. Ale teda horší je, že mě poslední dobou už začínají vytáčet láskyplnosti. U nás to vypadá, že dcera chytila na stará kolena separační úzkost, takže chce být furt se mnou, stosedmadvacetkrát za den mi říká, že mě má ráda a kontinuálně mi posílá pusinky (a samozřejmě to prokládá tím ječením kvůli malichernostem :o)

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 23. února 2022 07:34

Tiež som ako nekontaktna osoba vyfasovala kontaktnú opicu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 07:53

Potrefenáhusa ano, to platí i u nás 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:11

DruI a oblíbené kombo je když po 20minutovým ječáku že musím něco udělat jak říká ona, kdy se do mě snaží bouchat a ječí tak že mě bolí hlava, se začne tulit, hloupě pochichtávat a pořád mě objímá a pusinkuje. Chápu ten její proces, proč to dělá, ale teda stojí mě to veškeré sebezapření abych ji neodeslala někam......

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:17

Sairon Ježíš to dělá to moje dítě. Vzteká se a pak je z toho půlhodiny až hodinu rozhozený doma, a je furt na mě. Velkamala je v pohodě, ta se vzteka, odešlu ji do pokoje a tam se uklidní během minuty dvou, a je dobrá, max prohodí něco jako ,,skončíš v pekle,,:-D Když ji tam zavře taťka, tam přijde s dárkovou taštičku se slovy ,,tatínku, vyrobila jsem ti dáreček,,. Ale je hned v pohodě. Malamala se z toho dostává dlouho a u mě. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:26
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:27

DruI aj moja Alica chytila na stare kolena separacnu uzkost. Som nikdy nechapala napriklad to s tym zachodom, ze tam deti chodia za mamami, no uz to mame aj my. Otec neexistuje, ja jej musim pripravit jedlo, ja jej musim utriet zadok, ja ju musim okupat, ja ju musim uspavat a dokonca uz sa ani nechce sama obliekat, musim tam byt aj ja a obdivovat ju ako sa oblieka 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:30

betsey Já už jsem tak zblbla, že když jdu v kavárně na záchod, nechávám si otevřeno! I když jsem sama doma tak mám otevřené dveře. Ale my že záchoda vidíme na celou dlouhou chodbu, tak je to fakt divný!