Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. února 2022 20:29

betsey co porod, ale ja uz nemienim riskovat tretie dieta, z porodu by som sa cadom spamatala, ale tretieho potomk by som uz asi v zdravi neprezila.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. února 2022 20:46

DrowRanger no vlastne mas pravdu, mat doma tri Alice, to by bolo na zabitie

Ale teda ako som pred druhym porodom vyhlasovala, ze keby som nebola taka stara, tak s radostou beriem tri, tak uz fakt neplati. Koralka je neskutočne zlaté bábo a ešte stale sa jej neviem nabažiť, ale tie dve mi dokonale stačia. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:03

tv ano, taky mi dlouho trvalo, než jsem ji přijala a doteď mě to mrzí.

Mrakoplas Umět rodit, tak mám 3 :) 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:03

Taky vas ty malý děti tak tocej? Jako malamala je vesměs moc roztomilá a je hrozně zábavná, jako hrozně (to má po mně). Ale jako některej ten čas s ní, já nechápu, že mě ještě po tom vsem dokáže tak vytočit! Nejhorší je to řvaní bez důvodu, to je normálně fakt novodobý mučení! Takže ona rve kvůli úplný kravině, no vlastně bez důvodu, tim me úplně vyvede mimo harmonii, a pak se z toho řvaní vzpamatovává u mě půl hodiny v náručí, kde už tak tráví na dvouleté dítě neúměrně dost času. A já si pokaždý řeknu, příště ke nevytoci, ale stejně se jí to dost brzo povede. 

Jo a ještě jak jsou dvě poměrně malý, tak vymýšlej pí..viny spolu. Třeba jdeme z obchodu v tom vichru, ony si sundaj čepice, zahodej je na zem a začnou zdrhat. Ale to mě většinou nevytoci, ale to jeceni to je hrůza. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:04

Lamicka Přijeď a nemáš! :-D

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:06

To říkala tuhle ségry kamarádka,  jsme se potkaly na navsteve. To bylo samy ,,Ježíš ty jsou roztomilý, já je chci, šly byste ke mne někdy, já bych chtěla takovýhle dve holčičky hezky......,, Za pět minut ,,Ježis, ony takhle jecej jo, to jako normálně, tak to ne, to je nechci,,. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:06

Karja

Ta historka s čepicema

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:08

Lamicka No ale ty čepice, to je na skale od 0 do 10, tak dvojka, trojka, to nic není. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:08

Karja ano, dnes som Alicu poobede vyzdvihla v skolke a uz pred skolkou som ju mala chut zaniest naspat do triedy, nech si ju tam este nechaju 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:12

betsey :-D Jako nevím, jak to bude s maloumalou ve skolce. Ta starší taky vymýšlí a má svoje, ale proti tomu dvouletýmu trdlu je to to zlatý, ta kooperace s ní! Já se jako divím, že tu velkoumalou ta menší ještě tolik natočí. Ona má nějakej ten svůj záchvat a ona se jen zeptat, proč Táňa brečí a jede si dal, mně už lezou nervy ven i ušima a ona si tak v pohodě tam hraje:-D

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:12

Len No, dva tydny na nurofenu jsme meli nekdy pred Vanoci, ted ho davam cca ob den, taky nic moc. 
No a denni spanky, ty jsou taky vtipny, po mesici spani 1x denne ted spi zase dvakrat - a ten odpoledni si dava pekne u me v naruci  jako je to roztomily, ale moje zada...

Myslim, ze az bude mit jedna z nas doma poklidnejsi obdobi, mela by to sem napsat, aby se tim ta druha mohla nakazit, protoze ti nasi kluci jsou fakt jak rozdeleny dvojcata

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:16
Reakce na Evaeva:

Len jako matky vás teda upřímně lituju, ale chudáci ty děti. To musí být hrozný, žít třeba rok s bolestí.

​No, mne je tech deti taky tak strasne lito, hlavne kdyz si uvedomim, ze vlastne nic jinyho nezazil, ta bolest je pro nej vlastne normalni soucast skoro celeho jeho zivota. Tohle si vzdycky reknu, kdyz vaham, jestli mu uz zase dat ten Nurofen - a obvykle dam. 
Len Docitam a koukam, ze pisu uplne to stejne jako ty. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 21:24

Karja spolu vymýšlí nejhorší koniny, protože ten druhý se toho vždycky chytne. Jeden omylem prskne u jídla, druhému to přijde děsně vtipné, zasměje se a prskne taky, první prskne o to víc a už to jede. Jako je super, že spolu takhle pečou, ale nemohli by ten vztah budovat nějak jinak?A mladší mě taky točí, on jak je ten typ věčně na hraně, tak má asi rád, když trochu hartusím nebo co. Takže mi utíká při oblékání, schovává nos, když mu chci utřít nudli a tak. A ne že by mu to vadilo, on z toho má děsnou srandu. Asi bych si měla nastudovat ty mocenské hry asi, protože polední spaní už jsme vychytali. Já musím vždycky chvilku počkat, aby se stihl schovat u bráchy pod peřinou, pak ho chvíli "hledám" a pak se nechá v klidu oblíknout

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:31

Evaeva 

Já si asi musím nastudovat spíš něco jako ,,zchlaď si svoji žáhu,, nebo ,,nech na sebe v klidu 6 hodin denně lézt,,. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 21:41

Karja jako to lezení nesnáším, naštěstí se realizují na muži

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. února 2022 21:59

Karja tak mohla by ti k tomu rvat jeste i ta starsi, jako u nas (nase starsi ma takovy autisticky rys, nesnasi kdyz nejake jine dite zacne kricet, to zacne rvata, nadavat a triskat dverma )

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:02

Evaeva u nas cely den posloucham kdy uz prijde tata. Kdyz konecne prijde, tak po radostnem pokrikovani Tata, tata s nim stravi tak 5 minut a zase se prijdou nalepit na mne ja, nekontaktni studeny cumak, jsem vyfasovala dve opicatka co by na mne nejradeji i spaly

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:11

mnum Tak to možná máme ty autistické rysy my dospělí! 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:18

tv Lamickaja mam v propousteci zprave ditete taky vex a zjistila jsem to az u pediatra, coz me nastvalo, pac na nej nedoslo, jen nastrih n zatlaceni. Ani nevim, kolik jsem mela stehu, me nenapadlo se zeptat a nikdo se nezminil.

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:22

Karja no zrovna dneska ráno (když si porad dokola omotavala provázek od tahaciho vlacku kolem toho vlacku) jsem si rikala, ze snášet batole v diskomfortu je fakt strašný